2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normalde benim 24hafta 5 gúnlûk gòrúnmesi lazim bebisin 25 hafta 1 gûnlûk gòzûkûyo kilosu 706 gram doktor kilosu iyi dedi ama bana az geldi benim haftamla uyumlu arkadaslarin b3bislerinin kilosu kac acaba
24 hafta 1 günlükken gittik 732 di az değil bence normal canım sıkma canını

geçmiş olsun cnm derdimiz sadece hamilelik olmuyor şimdi neler neler var şeker tansiyon vs inşallah bu dönemleri rahat atlatırız

bugün kızımın hareketlerını pek hıssetmedım onun stresındeyım ben de
neyse 12 de yemege gıdıcem belkı ymek sonrası hıssederım
onun harıcınde iyiyim cok sukur

hava cok guzel evde durmak ıstemıyo cocuklar
halin varsa cıkar bıraz parka:)

Havalar ısınınca çocuklar evde durmak istemio cnm bnm kızda öyle skldım diyip druo bizim site ztn çocuk parkı dolu ama 2 adim asagı inmek bilé yorucu gelio ama bna da spor oluo çıkıp çıkıp gidioruz. Bu aralar havalardanmi bilmiorum hep bi sıcak basıo bni hazıran temmuzda napicaz yaff

Olcumu yaparken parmaktan cikan ilk kani silip ikinci kanla olcum yapiyorsun degil mi canim. 98 aclik icin yuksek

Bu iğnenin bir zararı yokki varsa pıhtılaşma faydası var bebek daha iyi besleniyor doktor kullan dediyse kullan pıhtılaşma varmı sende

Var ama benim kendi doktorum kullanmana gerek yok diyo diger doktor kullan diyo
demekki ileri boyutta değil o yüzden gerek görmemiş hangisine güveniyorsan onun dediğini yap ama iğnenin sana yada bebeğine bir zararı olmaz sadece daha iyi kan akışı sağlamak amacıyla veriliyor yinede sen bilirsin tabi

Sabah birtane haşlama yumurta yedim biraz kaşar yine tokluk şekerim 160 çıktı aç kalayım ne yapayım ben
Bizimki de tutturdu size kahvaltiya gotureyim diye. Dedim bak birsey yiyemiyorum. Yedigim peynir domates salatalik onunda evde yiyelim. Yok dedi yeni biryer acilmis. Dedim adamin hevesini kursaginda birakmayayim. Gittik kahvaltinin %80 i tatli zaten. Beyaz ekmek 2 dilim yedim. Bi kac tane de kizarmis patates. Bakalim ne cikacak. Hic tatli agzima surmedim. Ne anladiysam kahvaltidan

Umutlanmıştım bir an o da gitti

Normalde benim 24hafta 5 gúnlûk gòrúnmesi lazim bebisin 25 hafta 1 gûnlûk gòzûkûyo kilosu 706 gram doktor kilosu iyi dedi ama bana az geldi benim haftamla uyumlu arkadaslarin b3bislerinin kilosu kac acaba
Kimseyle kıyaslama canım ben 2 doktora gidiyorum ikisi de birbirinden farklı ölçüyor oyüzden hiç başka bebişlerin kilosunu okuyunca azmış çokmuş diye takılmıyorum. Geçen hafta akrabam doğum yaptı sürekli 3300-3400 gram diyorlardı son zamanlar, tam 3000 gram doğdu pek tutmuyo yani. Sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil.

Geldim canımmm. Boya takıntılı bizim dr. ölçmüyor, 846 gram. Haftasını gününü yakalamış, biraz geriden geliyordu. Ben bir ayda 2 kilo almışım. Bebek biraz aşağıdaymış, oturmamaya, oturmaktan ziyade yatarak dinlenmeye çalış maksimum dedi. Temmuz 20-ağustos 1 arası sezeryan olucaz ani durum olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…