2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annemde babamda yok sadece halamda var. Diğer gebeliklerde şeker problemim olmadı. Ay ne bileyim hayırlısı olsun artık kafaya taktıkça daha çok birşeyler oluyor Bugün kendime istirahat verdim ,hiçbir şey düşünmeyeceğim ,dinleneceğim iş de yapmayacağım.

Şu an 2-3 cmlik açılma var ama gününe var demiş daha ne kadar varsa insan korkuyor yani 40 hafta son değil mi ki ne bilim anlamdım bi türlü hurmayı diyeyim ama

B

en her gittigimde bakiyor doktor serviks uzunluguna o bakmazsa ben soruyorum sende soruyorum sende sor kontrollerinde
Usg ile mi bakıyor vajinal mi. Ben radyologa sordum ayrıntılıda uzman dr detayları bilir dedi gıcık onada sormadım bebiş aşağıda deyince devreler yandı benim ama evde netten bakınca öğrendim bu durumu 7 mayısta kontrolüm Allahtan yakın tarih bu kez özellikle ölçmesini isticem ama belki bakıyordur da demiyordur

Şu an 2-3 cmlik açılma var ama gününe var demiş daha ne kadar varsa insan korkuyor yani 40 hafta son değil mi ki ne bilim anlamdım bi türlü hurmayı diyeyim ama
Adaçayını da araştır canım internetten. Eskiden rahim açıcı olarak kullanılırmış ama yanlış yönlendirmek istemem. Hac hurması da doğumu kolaylaştırırmış. İnşallah çok kolay bir avazda doğurur.

Amin canım çok sağol. Söyledim bakalım canım hurmayı 2 haftadır yiyormuş bi sorun olmadan doğursa ben daha stresliyim inanki

Kızlar normal doğumu kaçıncı haftalarda yaptınız kardeşim yapacak 39+3 te tık yok hala
Ben 39+4 de dogurmustum. Bende de tik yoktu. Bir gun ciktim aksama kadar dolandim sabahina doguma gittim. Bu haftalarda yururse dogumu tetikliyebilir sanki. Eltimde de aynisi oldu.

Ben 39+4 de dogurmustum. Bende de tik yoktu. Bir gun ciktim aksama kadar dolandim sabahina doguma gittim. Bu haftalarda yururse dogumu tetikliyebilir sanki. Eltimde de aynisi oldu.
Cadı ya yürüyemem hiç halim yok diyor bende çok söyledim de çalıştı 37. Haftaya kadar evden başını çıkarmıyor şimdi de

Kizlar kimse bilmiyor mu??

Canim benim doktor üstten bakiyo hep belirli bir seviyeye dûsúnce yada bebek asagida falansa erken dogum riski varsa alttan bakiyormus benim ayrintili ulturasonumuda kendi doktorum bakti ozamanda ústten kontrol etti banada bi arkadas demisti her gittiginde sor òlçsûn diye benim sormama gerek kalmiyo òlçûyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…