- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #33.041
Ence senin bebek assagida oldugu icin muhakkak bakiyordur ters borsey olsa sòyler sanaUsg ile mi bakıyor vajinal mi. Ben radyologa sordum ayrıntılıda uzman dr detayları bilir dedi gıcık onada sormadım bebiş aşağıda deyince devreler yandı benim ama evde netten bakınca öğrendim bu durumu 7 mayısta kontrolüm Allahtan yakın tarih bu kez özellikle ölçmesini isticem ama belki bakıyordur da demiyordur
Liktan tiskindim canim etide yiyesim gelmiyo ay nezormus hamile olmak genede şükúr halimizeSüt kaşar balık et kuruyemiş muz bunlar kilo aldırıyormuş canım
Bence eksik olmasindansa biraz fazla olmasi iyi degilmi canimIkimizinki ayni gidiyor. Bana haftasina gore 50 gr fazlasi var dedi. O da cok onemli bir fark degil dedi.
Canim benim doktorumun bana dedigi kadariyla 2 buçuk cantimin asagisi riskmis onada yatarak halledilirdesi eger doktorun cok riskli gòrseydi zaten sana tatile git demezdiKizlar kimse bilmiyor mu??
Bende cok riskli olmadigini tahmin ettim canim ama yine de endiselendim biraz, tesekkur ederim cevabin icinCanim benim doktorumun bana dedigi kadariyla 2 530 cantimin asagisi riskmis onada yatarak halledilirdesi eger doktorun cok riskli gòrseydi zaten sana tatile git demezdi
Rahim agzim ayrintili kontrolde 3.55mm di. Bir hafta sonra ise rahim agzi kisaldi yumusama oldu ve nisanim gelerek dogum basladi. Demek istedigim şu bu anlik degisebiliyor. Eger kisalma varsa dikkat et çok ayakta kalma cok yurume.Kizlar bugun kontrole gittik, allaha cok sukur oglum cok iyi. Doktor vajinal muayene yapti ve rahim agzimin biraz kisa oldugun soyledi. Sonra tatil icin sordum, 25 mayista Antalyaya gidiyoruz, sakincasi yok gidebilirsin dedi. Kafam biraz rahim agzi kisalmasina takildi kizlar, endiselendim, acaba kotu birsey olur mu?
Diyette olduğum halde almış bu, onlar alıyorlardır alacaklarını da olan bize oluyor canım.Sevindim canım Gözünaydın sende beslenmene dikkat et diyet yapıcam diye çoçuklarıda besleyimiyoruz valla üzülüyorum
Sen yinede dikkat edersin canim òyle evhamli oldukki heršeye takiyoruz rabbim sonumuzu hayir eylesin bebislerimizi sag saglim alalim kuçaklarimizaBende cok riskli olmadigini tahmin ettim canim ama yine de endiselendim biraz, tesekkur ederim cevabin icin
Kel derman bilse kendi kafasına sürerne yapmalıyım kikan hapı içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum
Muhtemelen sen benden çok ayakta kalıyorsun ama canım. Onun için canını yakıyor. Küçük çocuklusun çünkü mecbur kaldırır. Ben halim olmayınca kızçeye git ekmek arası yap derim gider karnını doyurur bana da peynir ekmek verir sen mecbur bezine, karnını doyurmaya peşini toplamaya kalkıyorsundur ondan ağrın fazla fazladır benden.Ay ne bilim ben ayağa kaşkınca çok ağrı yapıyor özel bölgem zor yürüyorum bebeğin aşağıda olmasını araştırınca nette serviks ölçümü yapılmalı diyor dr yapıyor mu bilmiyorum ama bu kez gidince mutlaka yaptırıcam
O kadarı ölçüm yanılması bile olur. Kızımda 3.200 biri söyledi, 3.400 diğeri söyledi çocuk çıktı 3.800.Ikimizinki ayni gidiyor. Bana haftasina gore 50 gr fazlasi var dedi. O da cok onemli bir fark degil dedi.
Ben yazacaktimda dedim yanlis anlasilir diye sustum :) son haftalarda drlar dogumu kolaylastirmak adina bilhassa birliktelik istiyorlar eger normal dogum planlaniyorsa.Minik kuzular , ayıp bir öneri olacak ama, arkadaşım sırf rahmetli babasının doğum günüyle aynı günde doğsun diye o gece sabaha kadar .... Sabah 9 girdi doğuma 9:30 beni aradı doğurdum diye ))) gevşetmiş yolu zaten, hop diye çıkmış bebiş
Heheyt yürümeyen kız onu mu yapacak hiç sanmam vallahaMinik kuzular , ayıp bir öneri olacak ama, arkadaşım sırf rahmetli babasının doğum günüyle aynı günde doğsun diye o gece sabaha kadar .... Sabah 9 girdi doğuma 9:30 beni aradı doğurdum diye ))) gevşetmiş yolu zaten, hop diye çıkmış bebiş
Vallahi canım oğlanın isteklerini yapıyorum yemek bulaşık birde ortalık topluyırum temizlik bile yapmıyorum ama artık yattığım yerdende ağrıyor deli olacam deliMuhtemelen sen benden çok ayakta kalıyorsun ama canım. Onun için canını yakıyor. Küçük çocuklusun çünkü mecbur kaldırır. Ben halim olmayınca kızçeye git ekmek arası yap derim gider karnını doyurur bana da peynir ekmek verir sen mecbur bezine, karnını doyurmaya peşini toplamaya kalkıyorsundur ondan ağrın fazla fazladır benden.
Canim benim doktor üstten bakiyo hep belirli bir seviyeye dûsúnce yada bebek asagida falansa erken dogum riski varsa alttan bakiyormus benim ayrintili ulturasonumuda kendi doktorum bakti ozamanda ústten kontrol etti banada bi arkadas demisti her gittiginde sor òlçsûn diye benim sormama gerek kalmiyo òlçûyo
Bende baktığını düşünüyorum çok ayrıntılı bakıyor zaten uzun sürüyor muayenem ama bana ayrıntıları söylemiyor hemşireye not aldırıyor bilimsel olan hesapları ama sorarım bu kez aklımdan çıksın korkularımda bi nebze olsun azalır belkiB
Ence senin bebek assagida oldugu icin muhakkak bakiyordur ters borsey olsa sòyler sana
Son 42 hafta canım. Kızım olduğunda birini de 42 haftalık hamileymiş açılma filan yok sezeryanla aldılar. Onun çocuğunun yanında bizimkiler öyle ufak buruşuk kalıyordu ki. Nerdeyse 5 kiloydu, şapur şupur emiyordu, geğiriyordu gazını çıkarıyordu. Bildiğin büyütmüş de çıkarmıştı )))Şu an 2-3 cmlik açılma var ama gününe var demiş daha ne kadar varsa insan korkuyor yani 40 hafta son değil mi ki ne bilim anlamdım bi türlü hurmayı diyeyim ama
Yani bizim bebişlere göre 15 gün bir ay daha büyük olmuş oluyor canım açılma varmış ama biraz gününü bekliyordurSon 42 hafta canım. Kızım olduğunda birini de 42 haftalık hamileymiş açılma filan yok sezeryanla aldılar. Onun çocuğunun yanında bizimkiler öyle ufak buruşuk kalıyordu ki. Nerdeyse 5 kiloydu, şapur şupur emiyordu, geğiriyordu gazını çıkarıyordu. Bildiğin büyütmüş de çıkarmıştı )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?