2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

boğaz ağrısı burun akıntısı baş ağrısı ve halsizlik var mı çözüm önerisi olan annemiz?

Herkese merhaba Ağustos Annelerii

Ben aslında Eylül Annesi olucam Allah kısmet ederse ama sizlere bir şey danışmak istiyorum hafta olarak daha önde gittiğiniz için

Bebek cinsiyetiyle ilgili bende şöyle bir durum oldu 12. Haftada erkekmiş gibi konuştu doktor 15 haftalıkken gittik aşırı hareket ediyordu, bu sefer kız olabilir ama tam yakalayamadım dedi cidden 1 sn durmadı.

Daha da ayrıntılı ultrasonda gitçm bir sonraki sefere, cinsiyetiyle ilgili muallakta kaldım.

Benim sormak istediğim, sizin topikte 15 haftalıktan sonra cinsiyet değişikliği yaşayan oldu mu acabaa kızlar....

B3nim 13 hafta memlekette fittigim doktor kesin erkek dedi ben kiz olarak hissettigim icin biraz sok oldum sonra 15 hafta kendi doktorum yúzde seksen kiz dedi ve kižim olacak insallah bidahaki gittiginizde belli olur

Merhaba, 12. hafta cinsiyetin belirlenmesi için erken. Doktorlar tahminen bir şey söylüyor esasen. Evet o tarihlerde kız dedi doktorum tuttu veya erkek denildi tuttu diyecek arkadaşlar mutlaka vardır ama cinsiyet 15. veya 16. haftaya kadar kesinlik kazanmıyor. 12. haftada doktorum kız olduğunu düşünüyorum demişti 16. haftada küçük adam dedi ve netleşti. Beklemek zor ve heyecan verici ama kendinizi hazırlamadan önce biraz daha sabır.

Sen boyle dedin şimdi acaba bende bir gidip untrasonda bakdırsamı dedim, ama 30 haftamin dolmasnı bekliycem sanırım, 13 haftada kesin değil diyorsun oylemi ya bende bi kiz kiyafetleri almak isdiyorum sonra cinsiyeti netleşsın diyorum of.

Benimki 11+5 te erkek dedi ve hiç değişmedi bu topikte fazla değişende olmadı galiba.

Bence git canim suanda senin zaten bence kesin belli olur 30 haftaya kadar ufak tefek biseyler alirsin

Merhaba. Kızımda 13-14 haftalıkken erkek denmişti ama 5,5 aylık hamileyken kız haberi aldık.
Bu hamileliğimde 11+5 haftalıkta kesin erkek dedi, erkek de kaldı.

Bence git canim suanda senin zaten bence kesin belli olur 30 haftaya kadar ufak tefek biseyler alirsin
Benim evden cıkmam cok zor, bir kişi bulup kızımı emanet etmeliyım, bir kişiyide benimle gelmesine ikna etmeliyim bu yüzden cinsiyeti keşinleşsin 1 kez cıkıyım evden hem kendime hem kızıma hemde bebeğe ne ala biliyorum alıyım isdiyorum. 30 da muhakak öğreniçem gerekirse söylesin diye isdediği rüşfetide vericem, gerci rüşfetmi yoksa gercekde hastane kuralımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…