2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim durumum zor valla ama seninkine sevindim. Benim kv istememiş ikinci çocuğu hamile kalıncada aldırmış tek çocukla kalmış sadece ona yoğunlaşmış.
Allah yardimcin olsun.. insallah esin seni anlayisla karsilar. Cocukla beraber sana olan duskunlugu artar. Sen evinde mutlu ol esin sana destek olsun gerisi onemli degil inan ki. Belki senin oglan mucizesiyle gelecek. Hemen arkasina da 2. Yi yap. Bu tarz kv ler maalesefki ogullarina duskun olduklarindan allah korusun bosatma heveslisi olabiliyorlar. Benim en yakin arkadasimin basina geldi cocuk da yoktu hemen bosandi. Hic yoktan bekar adini dula cikardi. Esini seviyosun anlasiyorsunuz da. Ikinci cocuk kolay oliyor zaten herseyi hazir oluyor yani. Insallah daha fazla zararlari dokunmaz sana

Hiç yapamazsam öyle yapacam canım kız kardesim oğlunun yatağını bana verecek kıyafetleride aynı şekil hepsi yeni çok güzeller. Yeni doğan için alışveriş yaparım biraz okadar

Amin canım inşallah çok sağol bende öyle düşünüyorum ikinci çocugu hemen düşünüyoruz zaten hayırlısı ya düzelir yada .. :)

Beenn..bebis uyutmuyor vajinam cikicak neredeyse makatimla..oyle bir indiriyor ki korkuyorum cok aciyor ve sanki altima kaçırıcam hissi oluyor var mi benimle ayni olanlar
Benim bebiste uyitmuyo masallah oda tekmeleyip diruyo saga yatiyom dúrtûyo sola yatiyom tepiyo

Makati bilmiyorum ama vajinanin cikacak gibi olmasi mesaneden kaynaklaniyormus

Stresten canim ben dedim ya 2 gundur hareket etmiyor ben bugun farkettim.bu cocuk ben isteykwn stresten hareket etmiyor ama haftasonu oyle degil sukur sende germe kendini canim
Aslında hareket ediyor ama stresden o jadar geriliyoruz ki biz bunu his etmiyoruz. Bence.

V

Valla benimde òyle oluyo yemeklerden sonra yada şiskinligim oldugunda gûn icerisinde iki defa falan oluyo bu normalmi kasilmami anlamadim biraz òncede yazsim cevap gelmedi
Gercek kasılma değil zaten bence bu kadar önemseme hem seni rahatsız etmemesi daha iyi gercek kasılma zaten ağrılı oluyor ve seni gercekden rahatsız ediyor cok kafana takma braxton hick mi ne onu.

Anladım canım :) Çevredekilerin hepsi doktor olacakmış zaten herşeyi iyi biliyor onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…