2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bu kizçenin annesiyle nederdi var acaba canlar alttan alttan nasida tepiyo annecigine diyorumki kizim yukarilari tepikle yok illa alta vuracak mesanemle negibi bi iliskisi var acaba benim gibi bebisleriyle tepik derdi olan varmi

Olmaz mıııı... Yemediğim tepik kalmadı daha şimdiden. Yukarılara da vuruyor ama en sevdiği şey idrar torbamı kum torbası niyetine kullanmak.

Aslında iletişimi iyi tutmak bu sebepten çok önemli. Biz istemeden çok şey yapsalar bu sefer de bunalırız. Bak ne güzel sen isteğini belirtince kırmamış yapmış.

Olmaz mıııı... Yemediğim tepik kalmadı daha şimdiden. Yukarılara da vuruyor ama en sevdiği şey idrar torbamı kum torbası niyetine kullanmak.
Ftm41 benim de ayni ..yemedigim tekme klmadi gece vajinama idrar torbama aha simdi kacircam dedim.bi yandan da korkuyrm.batti resmen igne gibi vajinam.yetmedi makata da tekme indirdi..bi dogsun poposunu isircam kizimin.

Ftm41 benim de ayni ..yemedigim tekme klmadi gece vajinama idrar torbama aha simdi kacircam dedim.bi yandan da korkuyrm.batti resmen igne gibi vajinam.yetmedi makata da tekme indirdi..bi dogsun poposunu isircam kizimin.

Allah eksikliğini göstermesin de ben de söylüyorum doğunca tekmelemek nasıl oluyormuş göstereceğim, her yerini mıncıklayacağım. Gerçi bir iki saat kıpırdanmasa da merak ediyorum. Bu sefer de ben onu dürtüyorum. Karnımı dürtüyorum hemen geliyor karşılığı. Eşim, ana oğul didişiyorsunuz yine diyor

Ztonder canim senin bebis hep asagiya mi vuruyor yoksa yeni mi dadandı

Benimki her yerde. Serbest stil dövüşüyor
İlk kıpırtıları 15.-16. haftada hissetmeye başlamıştım. O gün bugündür yerinde durmuyor maşallah. Günlük yaklaşık 5 km yürüyüş yapıyorum. Bir o zaman sesi çıkmıyor. Hoplayıp zıplamayı, sağa sola çarpmayı seviyor sanırım. Ama doğunca da aynı hareketliliği beklerse yandık

Bizdede ayni ben sadece ben yatmaya hazirlaniyorum benimki ni kuduruyo nereden tepecegini bilemiyo saga dò üyom eliyle dûrrûyo sola sönûyom sol kasigima tepik atiyo saglikli sihatli dogsunlarda bunlar gececek insallah

Bende dûkkana kadar yûrûyom karnim sertlesip gerilince bisey oluyo diye korkuyorum yúrûyúse devam edemiyom benim minnak yûrûyûsû sevmiyo sanirim

Masallah kuzuya..benimki de oyleydi heryerdeydi ama 1 haftadir sadece asagida oraya indiriyor.gun içinde baska yerlerdede gezinmiyor yada hissetmez oldum anlamadim..

Yok kuzum yapmadı ama kanama ile gitti doktora ve katılmaları fazla olmaya başladı akciğer geliştirici iğne yapıldı zaten daha sonra pkesanta ayrılmaya başlamış ve sezaryen olarak doğuma aldılar
Canm inş bebek biran önce tam sağlığına kavuşur ve taburcu olur Allah ailesine bagislasin minik bebişi. Benim bi arkadaşım 6 aylikken doğum ypti daha önce rahimde acilma olmuştu dikmişlerdi ama bebek 6 ay anne karninda durmayı basarabildi çok küçük doğdu ve 3 ay boyunca yoğun bakım ünitesinde kaldı zor bir süreçti ama 3 ay sonunda sağlıkla çıktı simdi 3 kg oldu yeni doğmuş bebek görünümünü suan aldı ama Allah ailesine onu ailesine bağışladı çok şükür yaşayacağı varsa 6 aylik dogdugunda bile yasayabiliyor. Allah hepimize doğru zmnda sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

Bende dûkkana kadar yûrûyom karnim sertlesip gerilince bisey oluyo diye korkuyorum yúrûyúse devam edemiyom benim minnak yûrûyûsû sevmiyo sanirim
Ya bende de o var yuruyus yaptığımda karnım çok sertlesiyor oğlan bi yerlere dayayıp orda kalıp uyuyomu anlamiorum ama dikkat ettim her yuruyuste böyle oluyor uzaninca normalé donuorum. 3 gündür falan vajina ya göbege tekmeler atıyrdu dün akşam harektleri çok değişti bildiğin yer degistirio eşimde çok sasridi kayıp duruo içimde :)

Dün arkadaşlarında birinin sancısı çıkmıştı hastanedeydi kimdi nasıl kızlar haberiniz varmı

Ben harejetlerini 20 haftada hissetmeye basladim 24 haftaya kadar hep alttarafta hissettim hareketlerini doktora soruyorum doktor bile bikti benden 24n hafta pazar gûnú gún boyu hiç hissetmedim altta hareketlerini tabi dururmuyum acile kostuk hemen acildeki doktor cok gúzel bakti bebis dònmûs dedi artik üat taraflarda gissedersin dedi bir hafta hissettim ûstte simdi keyfi nereyi tepmek isterse irada hissediyorum

Otakivenus arkadaaimiz canim en son sanci ve kasilmayi durdurmak icin serum takmislardi ondan sonra yazmadi sanirim
İnşllah iydir bende çok halsizim bugün eğilemiyorum midem yanıyor sırtım ağrıyor eşim biraz önce dışarı çıkarken diyor doğurursan haber ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…