2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kisa sureli dedim canim rahstlayana kadar. Benimde artik nefesimm daraliyor hic yatamiyorum sol yanima basta iyiydi ama bak uyanigim yani saatlerdir sabaha kadar soluma yatmak icin savas verdim kaybettim

canım benim doktorum sağa da yatabilirsin sola yatmanın çok bir esprisi yok dedi, eğer sola yatamıyorsan kendini çok zorlama sağa dön sadece sırt üstü yatma dedi bana.

Kurum dr umuz carsamba gunu aclik sekerime ve genetik seker var mi baktirtacak sonrasinda endokrine gidicem canim bu hafta raporlu oldugum icin allahtan o da hastanelerle ugrasicam
3 aylık şekere bakacak büyük ihtimalle bendende istediler ama yetişemedim ben döndüm buraya sen diyet yapmaya başla canım tatlı şeyler yeme beyaz ekmek pirinç çok tatlı meyveler dikkat edince düşüyor birkaç gündür Benin düşük çok şükür

Bense aynıyım uyanınca bakıyorum sırtüstü uyumuşum ama oğlumda da bu şekildeydim çok şükür rabbim bu evladımda da herkesinde hayırlı doğumlar nasip etsin

canım benim doktorum sağa da yatabilirsin sola yatmanın çok bir esprisi yok dedi, eğer sola yatamıyorsan kendini çok zorlama sağa dön sadece sırt üstü yatma dedi bana.
Ayyy günlerdir delirdim uyıyamıyorum uykusuz kalınca mecbur yatıyorum sağıma inşallah bişeyolmaz bebişlerimize

Ayyy günlerdir delirdim uyıyamıyorum uykusuz kalınca mecbur yatıyorum sağıma inşallah bişeyolmaz bebişlerimize

olmaz Allah'ın izniyle canım uyuşuyor tamamen yattığım taraf bir süre sonra zaten dayanılır gibi değil

Sen bugun yeme icme dra git canim benimde varda dun yine misafirim vardi biseyde yapmadim ama uzanamadim ondan sanirim birde cok kasiyorum sola yaticam diye ama sol tarafim kabul etmiyor maalesef oyle uyumayi
Bir yazayim dr uma da dahiliyeye gideyim olmadi cok agri yapiyor

Sagda bebek icin iyi degil diyorlar sirtustude kordon dolanir diyorlar ayy napacagiki sasirdim bende hamileligin ilk gununden itibaren kendimi cok kastim sol tarafima yattim ondan oldu zaten

Geçmiş olsun canım. Alerji ergenken vardı bende polenlere çok kötüdür ya çok geçmiş olsun

basbelasiyim , canım geçmiş olsun. Ben sağ sol işini ne zamandır bıraktım. Hangi tarafa olursa olsun uyuyabildiğime şükür diyorum. Nasıl uyusam da uyandığımda sırtüstü oluyorum.
Bende biraktim dusunerek yatmaktan uyandigimda sirt ustu olunca donuyorum zaten boluk porcuk uyuyoruz bide onu dusunemicem

Bu yatma konusunda hic dr um gozumu korkutmadi sagolsun. Nasil rahat ediyorsan oyle uyu zaten bebek rahatsiz oldugunda senide rahatsiz eder demisti. Oylede oluuor bazen saga yatiyorum tepisiyor sola donuyorum duruyor bazi zamanlarda tam tersi. Surekli yattigim icin gun icinde epey surede sirt ustu duruyorum sagli sollu done done.

Son 3 ay gerisine mi bakilacak canim anlamadim

Son 3 ay gerisine mi bakilacak canim anlamadim
Uzun suredir kanda sekerin yuksek miydi degil miydi ona bakilacak. Kanda hga1c degeri ile anlasiliyor bu. Bu deger hamilelerde 6 nin ustunde olmamali diye biliyorum. Diyet ve gunde 20 dk yarimsaatlik yuruyuslerle dengeliyorsun korkacak bir sey yok. Aman diyetine dikkat et. Bu sekilde dusuremezsen insulin tedavisi baslar.

basbelasiyim , canım geçmiş olsun. Ben sağ sol işini ne zamandır bıraktım. Hangi tarafa olursa olsun uyuyabildiğime şükür diyorum. Nasıl uyusam da uyandığımda sırtüstü oluyorum.
Ayy ne bileyim ya vucut agir birde hamilelik surekli sola yata yata felc gibi oldum Allah korusun

Onceki aks im hep dusuktu 80 lerde falan hatta en son kanda 77 cikmisti simdiye kadar problemim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…