2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sol kalcamdan itibaren agri ve ayaklarimda bacagimda sislik var malesef
Sen bugun yeme icme dra git canim benimde varda dun yine misafirim vardi biseyde yapmadim ama uzanamadim ondan sanirim birde cok kasiyorum sola yaticam diye ama sol tarafim kabul etmiyor maalesef oyle uyumayi

Hayırlı haftalar,

Kandiliniz mübarek olsun güzelliklerr

cuma cumartesi işlerim çoktu giremedim
bu arada polenler başladı öksürük burun akıntısından mahvolmuş durumdayım
gece uyku uyumuyorum doğru düzgün
işyeri hekimi aile hekimi kendi doktorum hepsi de ilaç kullanma diyor
bi tek burun spreyine izin verdiler o da fayda etmiyor fazla
2 gündür de yine dişim başladı ağrımaya
ben yine fenalardayım anlayacağınız hayatımın en zor baharını yaşıyorum sanırım
ilaçlar bana ne kadar iyi geliyormuş da kıymet bilmiyormuşum

Minik kuzular

B Busbebek06 maşallahhh

O otekivenus geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah

basbelasiyim git bence doktora
ben devamlı sola yatmıyorum yoksa kaslarım eriyecek
ağrıyla sancıyla uyanıyorum
sağa doğru daha rahatım

Nesrinay86 iyi günlerde giy
yazlıklar yeni çıkmış herhalde ben 1 ay olacak gideli hiç güzel bişi yoktu
olanlarda da beden yoktu

cinsiyet soran bir arkadaş vardı benim doktor 12 li haftalarda sanırım kız dedi değişmedi
ama en yakın 2 arkadaşımın 6 aydan sonra değişti biri kızdan erkeğe diğeri erkekten kıza döndü :)

Anladim canım yapılsa iyi mi yani kimisi de gerek yok falan demiş ama bnm ailemde esiminkindede yok ama bu annenin şekeri için mi bebisin sekeri için mi
Canım amaçı annede gebeliğe bağlı gizli şeker olabilir amaç bunu engellemek şekerim yüksek çıkarsa diyet yapıyorsun Doğuma kadar çünkü yüksek şeker anneyle ve bebek tehlikeli bir durum diyet yeterli olmazsa inisulin tedavisi yapılıyor ama genel olarak diyet yeterli oluyor

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alırıZ da bu giysileri üzerlerinde görürüz

kabus dolu 9 ay bizler için ama bitmejçk üzere hayırlısıyla inşallah
Ay inşallah ya :)
Bende her uyandığımda çok korkuyorum
Bazen sırt üstü uyanıyorum ya birşey olduysa diye aklımdan geçmiyor değil 5 dakika sonra oğlumun tekmesi beni kendime getiriyor sanki bana anne saçmalama naraları atıyor beyefendi
Ama olsun tüm evhamlarıyla seviyorum anneliği

Bir doğsun ozaman evham göreceksiniz o ilk yıkama anı varya ben kendimi hatırlıyorum annemler yıkarken deli gübi sallanıyordum başında:) Sarılık oldu diye Birgün hastanede yatınca bütün gün ağlamıştım ama yüne sallanma mevcut çok küçük doğmuş diye gidip lavoda ağlıyordum annem üzülmesin diye en son annem bana bir tokat attı o logusalık psikolojim bozuluyor diye o tokat iyi geldi

aynısı bende de var, sırtüstü uyanınca bir şey oldu sanıyorum ödüm kopuyor çok zor çoook yandık biz

207 yüksek zaten canım endokrine de diyet listesi vericek kilo alma diycek hafta 3 kere ölç diyecek cihazın yoksa cihaz al diycek canım
Kurum dr umuz carsamba gunu aclik sekerime ve genetik seker var mi baktirtacak sonrasinda endokrine gidicem canim bu hafta raporlu oldugum icin allahtan o da hastanelerle ugrasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…