2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmem miii benim de ikinci olacak hala evhamlar geçmedi artarak devam ediyor doğunca gece nefes alıyor mu diye kontrol ederdim sürekli

Banada cok iyi geldi 40dk kadar yurudum insallah devam ederim bundan sonra.. yurtdisindayim canim ben gunduz ciktim saat dorde geliyordu ciktigimda

Öyle mi, saat farkı yani Ben de Bosna Hersekteyim ama arada bir saat fark var sadece. Balkan soğuğunda kışın dahi yürüdüm ama güneşten faydalanayım diye 12-13 gibi yürüyordum. Şimdi çok sıcak olduğu için o saatlere dayanamaz oldum. Sabah 9 gibi çıkmaya başladım

E Egepam D _Depply_ kızlar valla doktor bir neden yok olabilir bir kere olur birdaha olmaz yada bir daha olabilir falan dedi ama benim anladığım şu 20 ya kadar olan kasılmalar normal kabul ediliyormuş ben hastaneye gittiğimde 30 u gördü en fazla erken doğum kasilmasi değil bu ama hadi bişi olmaz eve git diyemem önlem almam lazım dedi bu kasılmalar oldukça doğumu tetikliyor sanırım Allah inşallah birdaha yaşayamaz bu arada yine toplu cevap vermiş olayım herhangi bir aci ağrı gibi değildi hissettiğim bebek hareketiyle karıştırmaya çok müsait bir his içten bir sanki toparlanip gevşeme hissi sayısı ve aralık kısa olunca hemen aradım doktoru

Kizlar benim sol bacagimda kalcamds vaslayan inanilmaz bir agri var oyleki bacagim baldir kismi bilegi sisyor insede cok fazla inmiyor ben drla gorusucem ama sol tarafa surekli yatmaktanmi oldu yokda Allah korusun pohtilasma falan.i oldu

Kramp gibi mi? Krampta da kaslar kısalıp şişiyor. Çok şiddetliyse bir iki gün de ağrıyabiliyor. Eğer krampsa Magnezyum takviyesiyle ortadan kaldırılabilir.

Çok geçmiş olsun. Alerji çok sıkıntılı. Aslında gebelikte vücutta üretilen doğal kortizon 1,5 katına çıkıyormuş. Ben sevinmiştim bahar alerjisini atlatırım böylece diye ama kar etmedi. İlaç da içemeyeceğim için karbonatlı sirkeli gargarayla yetinmeye çalışıyorum

Merhama herkese, kandiliniz mubarek olsun, bu haftaya hasta başladım ben, dün hem komşum olan görümcem hemde kv alışverişe cikdi kızımda diş cıkarıyor 2 si aynı anda, bütün gün bahcede güneşin altinda dolaşdırıp durdum ağlamasın diye, bide üsdüne diğer görümcem 3 yaşındakı oğlunu bana burakıp alışverise cikdi yemek 2 cocuk ev falan baya yoruldu, sonrada geldiler duşa girdim evde misafir var diye sacımı bile kurutamadım, gitikden sonrada temizlik yapdım ortalık savaş alanına dönmüştü, bu günde hastalık iş güç ve kızım ben bitim ayakta duracak halım yok resmen.

boğazın için mi yapıyorsun gargarayı iyi geliyor mu gıcığa falan

Aynen benim doktorumda öyle söyledi kendine kısıtlamalar getirme çocuk için endişelenme o artık herturlu başının çaresine bakar senide bebegin yonlendirir zaten rahatsız olursa ister istemez onun istediği rahat edecegi sekile dönersin farkında olmadan dedi :) çok fenalar çokk evham yapmamamız lazım aslında ama gelde bunu bizim evhamlı guruba anlat

Anlatamazsin :))

Ayy ne bileyim ya vucut agir birde hamilelik surekli sola yata yata felc gibi oldum Allah korusun
Kız evhamlı kendini neden harap ediyorsun oğluş büyüdü artık benim dr yüzüstü hariç istediğin gibi uyu çocuk rahatsız olursa sana pozisyonu değiştirtir dedi. Ben sağıma hiç yatamıyorum bişi batıyo gibi oluyo tekme yiyorum ama soluma veya sırt üstü degiştirerek yatıyorum çokta güzel oluyo uykumu alıyorum hamile oldugumu öğrendiğimden beri böyle çok şükür bir sorun yasamadım simdiye kadar.

Bana acil dr u kesinlikle sirt ustu yatma dedi ama ben hamileligin basindan beri hep sola yattigim icin artik sok tarafim agri veriyor sanirim olmadi biraz sagima yatayim

Senin işin baya zor canım Allah kolaylık versin.

Bana acil dr u kesinlikle sirt ustu yatma dedi ama ben hamileligin basindan beri hep sola yattigim icin artik sok tarafim agri veriyor sanirim olmadi biraz sagima yatayim
Tatlım kendini ve bebeğini dinle birde şöyle düşün muayneye gittiğinde solamı yatıyorsun? Ultrasona o şekildemi bakıyor? Bir sorun olsa sırt üstü yatırıp bakmazlar detaylıda yarım saat durduk hepimiz neredeyse. Herkes kendi kafasına göre konuşuyor bakma onlara sürekli sol tarafına yatarsan felçli gibi olursun kurutursun sol tarafını kuzum yapma.

basbelasiyim evet canım doğru söylüyor tek sol değil yana yatmak daha iyi ama sırt üstü asla yatmicaksin diye birşey de yok kendini şartlayip strese sokma

Herkese merhaba bu topic ilk açıldığı zamanlar hepimiz birbirimizin heyecanına ortak oluyorduk bazılarımız bu yolculuğu tamamlayamadı bende onlardan biri idim hatırlayanlar illaki olur burdan çıkarken iyi haberlerini bekliyoruz demiş idi bazı arkadaşlar ve o iyi haberi verme zamanı geldi cok şükürki tekrardan bu duyguyu tatmak nasip oldu şimdi hepinizden dua istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmak için sizlerede sağlıklı güzel doğumlar diliyorum

Aaaa günün çok güzel haberi bu :) Dualarım seninle İnşallah her şey senin için çooook güzel olur.

Kandilimiz mübarek olsun tatlış anneler. Geriye kalan gunlerimizi sorunsuz atlatalım inşallah. Dualarimdasiniz

Geçmişi hızlıca okudum problem yaşayan arkadaşlarımız olmuş. Çoook geçmiş olsun hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…