2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cok sevindim inan. Hayırlısı ile kucagina almak nasip olur insallah bekletmeden gelmis kuzucuk ne guzel.

Ahhhhh cok guzelll allah sag salim tamamina erdirsin insalllahhh

Valla aynen oyle oldum gercekten felc gibiyim Allah korusun ama cok dogru soyluyorsun dr a gidince sorucam zaten

Evet ben dun seni Aralik annelerinde gormustum yanlis hatirlamiyirsam yazacaktim telim dondu :) hayirli olsun canim

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Kizlar uyuma konusunda size danismak istiyorum, kac yerde okudum sol tarafta uyumak gerekiyor diye yaziyor. Ama ben butun gece sol tarafta uyuyamiyorum, sag taraftada uyudugum oluyor. Siz nasil yapiyorsunuz?

Gözün aydın canım dualarım sen ve bebeğin için Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşeyde vardır bir hayır çok sevindim tekrardan hamiş olduğuna.

Valla aynen oyle oldum gercekten felc gibiyim Allah korusun ama cok dogru soyluyorsun dr a gidince sorucam zaten
Sor canım benim doktorum bana hiçbir kısıtlama getirmedi oğluşlar büyüdü dene istersen yüz üstü haricindeki diğer uyku pozisyonlarını ve göreceksin oğluşunun seni nasıl yönlendirdiğini :) keratalar keyiflerine düşkün bakma sen nazlı olduklarına. Benim yaramaz sağıma yatırmıyor beni ama sırt üstü ve sola uzandığımda neşesi yerine geliyor veletin :)

Kizlar uyuma konusunda size danismak istiyorum, kac yerde okudum sol tarafta uyumak gerekiyor diye yaziyor. Ama ben butun gece sol tarafta uyuyamiyorum, sag taraftada uyudugum oluyor. Siz nasil yapiyorsunuz?
Benim doktor kısıtlama getirmedi bebeğini dinle o seni nasıl rahat edecekse o şekilde yönlendirir dedi tabiki yüz üstü yasak. Benim oğluşum sağ tarafıma yatırmıyor ama sol tarafıma ve sırt üstü kendimi yormadan değiştirerek yatıyorum hiçbir sorun yasamadım çok şükür. Sende dene bakalım senin kuzucuk nasıl rahat ediyor.

Reactions: D-E
Oglusu bilmemde ben sirt ustu yatinca biraz dinleniyorum

Busefer rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin bebeginizi kucaginiza alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…