2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ince olacagini dúsúnmemistim canim aslinda lahusa pijama takimlari oluyoya onlardan alsak olmazmi

Ince olacagini dúsúnmemistim canim aslinda lahusa pijama takimlari oluyoya onlardan alsak olmazmi
Onlarda çok gereksiz pahalı birde sanki daha sonra giyilmez gibi geliyor yani ben giyemem Minik kuzular gibi bende koyu renkler alıcam içim görünmesin diye altını kısa kollu üstüne ayrı bir sabahlık alabilirim daha sonrada giyebilmek için öyle takım şeyleri sevmiyorum zaten

Benim annemde yikamamis kv hastaneden gelince yikariz dedi bende yikamicam dedim oda hastanenin pisligi gitsin falan dedi ben de soruyim bir kk annelerine benim gibi dusunen varmi diye
Göbeği düşmeden yıkanmaz diye biliyorum ben. Hem bebeğin ne pisliği olacak ki

slm arkadaşlar atlayarak okudum zaman nasıl geçiyor yarıyıda geçdik çok şükür arkadaşlar bende kramp oluyor bazen yatarken sağdan sola dönerken yada yatakdan kalkarken o ağryla bı on dk o vaziyette kalıyorum sertleşme sorunu şimdilik hiç yok harektleride düzenli bu krampları yaşayan varmı doktor kontrolum haftaya oyüzden merak ettım

Göbeği düşmeden yıkanmaz diye biliyorum ben. Hem bebeğin ne pisliği olacak ki
aslında yıkanmaması lazımmıs sağlıklı olanıda o mus o doğum pisliği dedikleri sey bebeğin ısısını koruyormus ama hastanede suya tutup getiriyorlar galıba benım oğlum üşüyordu doğum sonrası

Ya bu arada akş 95
Kahvalti sonrasi 1. Saat 108 cikti cok bi sevindim
Kahvalti menumde de omlet zeytin yesil ve siyah kasar ve misket peynir domates salatalik ve bir dilim tam bugday ekmegi

Simdi 2. Saat olcmemi soylemedi dr ama yine de olceyim mi.
Dr bi cizelge verdi 15 gun boyunca aclik vr bir saat sonrasi doldurucam sizler 2. Saatide mi olcuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…