2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde yeni Doğanbebekler ıslak ılık bezle siliniyor diye biliyorum ama yıkıyanlar da mı var hiç bilmiyordum

Genelde yeni Doğanbebekler ıslak ılık bezle siliniyor diye biliyorum ama yıkıyanlar da mı var hiç bilmiyordum
Bazı özel hastaneler yıkıyor canım doğduğu an oğlumu sildiler hastanede ne ile bilmiyorum ama eve gelince biz yıkadık sadece tuzlamak için bu arada size yeni konu olsun tuzlamaz mısınız kızlar bebeği eve gelince yıkamıyorsunuz

Anladım canım yıkamasalar iyi olur bence .. bizde tuzlama var kesin kv tuzlar

Her ikiside olabilir :) benim ve esimin anne tarafi esmer baba taraflarimiz sarisin renkli gozlu ben siyah sacli beyaz tenli esim kumral :)
75% esmer bebek geliyor canım, gözleri açık renkli veya büyük ihtimalle ela olacak. Gerçi sen de biliyorsun genetik problemler unide çok çözdük

Soda içiyormusun canım? İyi geliyor içinde magnezyum yüksek olanı tercih et. Dr magnezyum yazmışmıydı. Benim kramplar öyle yok oldu

Eki Görüntüle 2142060
Bu canim ici atletli ama ben uzun kollu bi tshirt almistim arkadaslarda serum falan takilinca uzun kol problem olur dedi annem guzel bi siyah bluz almis omuzlari tasli onu koydum icine cok guzel oldu
Cok gúzelmis aslinda ben dantelli falan istemiyorum cevremdeler biraz súslú olsun deyince bunlara baktim sen nerden almistin

Bende bir tane hediye verilmiş var mavi, ama oldukça hoşuma gitti. Kendim gidip beğensem bunu alırdım herhalde. Uzun gecelik ve sabahlık tarzı. Bir tek taç eksik, alırım bir ara. Arada bir de kullanışlı bir gecelik alacağım dizüstü, önü açık veya açıla bilen, pamuklu. As merkezde pentiyi de gördüm galiba ama kızım artık "sokakta çocuk büyütüyorsunuz ben evime istiyorum" derecesinde kavga ettiği için mecbur döndük geldik eve. Lcw de çok çeşit vardı da bakamadım. Bir hafta dinleneyim o okuldayken giderim artık

Kızımı tuzlamadık etmedik annemin haberi yok öyle bir şeyden. Bunda kv ve eşim diyor ki bebek tuzlanır teri kokmasın diye. O kadar narin tenin tuzdan zarar görebileceğini düşünüyorum ben büyük ihtimalle izin vermeyeceğim

Cok gúzelmis aslinda ben dantelli falan istemiyorum cevremdeler biraz súslú olsun deyince bunlara baktim sen nerden almistin
Lohusam.comdan aldım canım bi tanede senim attığın resimlere benzer aldım yine sabahlıklı ama hastanede bu iyi olur diye bunu aldım kaç beden giyiyorsun şimdi resim atarken baktımda orada da xl kalmış sadece

Bişey olmuyor canım benim 5 dk tuz ve suyla yaptıkları karışımla durduruyırlar tekrar yukıyorlar çocuğu tuzlu tuzlu bırakmıyorsun ki ben oğlumu 3kere tuzlattım isteyerek. Hatta üniversitede arkadaşlara konu olmuş kızlar seni kim tuzladı hiç kokmuyorsun deyip dururlardı

KESINLIKLE katılıyorum bazı hemşireler özellıkle yıkamayın diyende var

Demek tuzlamak demek tuzlu suyla yıkamak demekmiş. Kv me emanet edemem düşürür eder,onda çokbilmişlik yapma paniği var. Kız beni tuzlamadılar valla kokmuyorum )))))) bakalım ya. Ben direk kuru tuz sürüyorlar sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…