2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onun ustinde de uni baby de yazan yaziyordu diiye ben unibaby aldim
Vallahi böyle bi isimdi bende aldım şimdi netten grayitede var diyordu arkadaş ama burda yok gratis beyaz alman vazelini diyor tanesi 10 tl 100ml 4 tane aldım bebeğe de lazım olur diye normalde de vazelini severim bem

Bende normal pijama takimi alicam cunku simdide oyle yapiyorum pijama takimlarimi giyebiliyorum sadece ustume penye sabahlik ve uzun bir yelek alicam cok pahali ve gereksiz geldi bana

Hangisi mevcut ailede bizde sarışın olma ihtimali hiç Yok kara kaşlı kara gözlü yağız bir oğlan olacak kuvvetle muhtemel:)

Olsun en azından siz ne olacağını tahmin edebiliyorsunuz. Bizde de benim tarafım karışık sarısı da var esmeri de gözler de de öyle. Eşim tarafı ağırlıklı sarışın ve renkli gözlü eşim de dahil. Bizden her şey çıkma iht
Aynen bende cok seviyorum filtreyi ama doogumdan sonra anca icerimmheralde

Türk kahvesi ve filtre kahve günde bir tane şekersiz kremasız olmak koşuluyla serbest benim doktoruma göre ve internetten okuduklarıma göre. Ama granül kahvelerden (3ü 1 arada gibi) uzak durmak lazım. Başlarda içim almıyordu ama sonra düzeldi, her gün bir fincan içiyorum

petrolsüz vazelin nedir benimde kasıntım cok .. hangiisnden kullanıyorsun canımmm?
Canım şimdi eşim eczaneden almıştı dandik bi marka idi ama yenisini sipariş ettim burda bi arkadaş yazmıştı normalde vazelinler petrol türeviyle üretiliyormuş e tabi oda beneğe zararlı ve ciltten geçer eşimde kızdı netten krauterhof diye bi marka onu aldım beuaz alman vazelini yazoyor banyodan sonra bi kez vazelin sürsen karnına inan diğer banyoya kadar gayet nemli kalıyor ve kaşındırmıyor bugün verdim siparişi pahalı bişeyde değil vazelini hiç olmazsa kafam rahat zararsız diye kullanmak adına bu markayı aldım

Tokluk sekeri olarak 2. Saat degeri geciyor. Bazen yediklerinin kana gecme suresi uzayabiliyor. 2 saatte maksimum duzeye ulasiyormus bu nedenle 2. Saat sekerine tokluk sekeri diyorlar. Yediginin kana gecmesine gore 2. Saat daha dusuk te cikabilir daha yuksek te.

Hastaneeye göre değişiyor sanırım. Talimat verip yıkanmamsını isteyebilirsin. Bende yıkanmaması taraftarıyım. Anne karnı pis mi neden yıkıyorlar anlamadım. Bebek sonucta 10 gün sonra yıkansa ne olacak her halleriyle güzel kokuyor onlar

rofleli_kedi Nesrinay86 kızlar siz gecelik pijama sabahlıklatınızı aldınız mı? Bursada alabilceğim yer tavsiye edermisiniz? Ben öyle dantelli işlemeli şeyler istemiyorum her zaman kullanabilecegım şeylerden istiyorum

Belirtisi yemekten bir süre sonra ağırlık hissi, baş dönmesi, bazen göz bulanık görür. Bazen de hiçbiri olmadan yükselenler de var grupta.

Çok teşekkür ederim kızlar açıklama için. şimdilik şükürler olsun böyle birşeyler olmuyor inşallah da olmaz.

Bende normal pijama takimi alicam cunku simdide oyle yapiyorum pijama takimlarimi giyebiliyorum sadece ustume penye sabahlik ve uzun bir yelek alicam cok pahali ve gereksiz geldi bana
Vallahi aldığım koyu renk olana bayıldım ama diğerine pişman oldum bende çok ince Allahtan sabahlığı var ama ordan yırtıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…