2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle tabiki ama almayan icmeyen bebeklerde oluyor yada sutu yetmeyen bence surekli illa meme baskisi dogumdan sonra bebegi emmeyen annelerin psikolojisini bozuyor kadinlar zaten dogasi geregi cocuklarini emzirmek icin dunyadakar :)
benim çok pis psikolojim bozuldu biberondan oldu hepsi o yüzden döne döne diyorum canım nasipse sezaryen olacaksın sende süt jemen gelmiyor ben versemde çay kaşığı ile vermeye çalışıcam bu kez

Yok ya savaş çıkacak ama yaptırıcam eşim kızıyor ama bende acayip yerim herşeyi hele tatlı falan kimse tutamaz varsa bırakırım yoksa içim rahat yerim anlamıyor pis baytar

Sağol canım aslında dktrda söyledi ama annelik işte saçma bir şekilde diyorum şimdi rahatsız oluyormudur belki çıkamıyordu içinden
korkma yaramaz çocuklar daha doğuma kadar bunlar neler yapar instgramda görüyorum doğum fotoları kordonuna örgü örmüş gibi beş düğüm atanlarda vargeleceğin yaramazları bunlar annesi

wintersun nasılsın yazmıyor musun bana mı öyle geliyor
Selam canım
Bu ara kv ile uğraş filan derken biraz gerildim
Tansiyon yükseldi biraz benim çıktı imdi çıktı indi
Doktoru aradım randevu için izinliymiş çarşambaya kadar yok dediler başladı stresim
Sol taraftaki uzun süre hafeket etmedi sanki
Aşağıda çok hareket hissettim dikişlerim acıdı hafif hafif karında acılarım oldu
Çarşamba oldu hepsi bitti sanırım hepsi doktorun yok diye strestendi buraya girip te moral bozmayayım dedim

Geçmiş olsun canım biraz daha sabır bebişler için zor tabi yattığın yerden mecbur dinliyorsun ama az kaldı inşallah gittin mi muayeneye oynadı mı peki bebiş

Geçmiş olsun canım biraz daha sabır bebişler için zor tabi yattığın yerden mecbur dinliyorsun ama az kaldı inşallah gittin mi muayeneye oynadı mı peki bebiş
Hadi doktora gidelim diyeceğim anda oynuyor sağolsun :) zaten eşime bu cümleyi kursam kapıda buluruz kendimizi
Cuma günü randevum 26 hafta da gel demişti cuma 25+2 oluyorum

Pipisinemi takıldın ? sünnette azıcık daha fazla kestirirsin nolcek

Kızlar bu şeker yüklemesi bizim evde olay çıkaracak galiba eşim istemiyor ne olacak bilmiyorum
Doktorunla konuş kuzum eşim istemiyo yaptırırsam sonuçları ne yaptırmazsan ne olur de eşine anlat bilemedimki şimdi.

Şeker yüklemesi 2 bardak cola kadarmış desene sen evde kendine şeker yüklemesi yapıyormuşsun zaten kan tahlili eksik bir tek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…