2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben geçenlerde büyük oğlanın çüçünün resmini buldum seninli kadar olmasada kocamandı ama gerçekte minicik inan ki

Valla eğerki benim sütüm sülaleye çekerse çocuk 2 sene rahat sütle doyar, öyle olursada emziririm hiç biberona alıştırmam.
Alıştırma canım inşallah gerek kalmaz çocuğunu emziremeyen biri olarak söylüyorum çok vicdan azabı çekiyor insan

Güzel haberlerle gel inşallah hiçbir sorun kalmamıştır

Alıştırma canım inşallah gerek kalmaz çocuğunu emziremeyen biri olarak söylüyorum çok vicdan azabı çekiyor insan
Ben arkamı döner dönmez inşallah dayamazlar biberonu çocuğun ağzına kv 3 ay tepemde olacak ya off düşündükçe deliriyorum kp nihayet yarın gidiyor

benım de pazartesi şeker yüklemem var guyya bu hafta dıkkat edıcektım
dun söylemesı ayıp evde 4 çeşit tatlı vardı
asla durduramıyorum kendımı

Kız bocugumn resmini yukluyemiyorum bnm Telden. Bnm dr.da hic belirgin resmini çekmiyor ya bocugumn. Rabbbimn izniyke bidaki sene bu zmnlarda bebisimz kucsgimzda ins
Evet seneye bu zamanlar hepsi toparlanmış büyümüş olacaklar yerim onları bennn resmini kırp öyle at canım boyutu büyük geliyordur.

benım de pazartesi şeker yüklemem var guyya bu hafta dıkkat edıcektım
dun söylemesı ayıp evde 4 çeşit tatlı vardı
asla durduramıyorum kendımı
Bugünden itibaren tut kendini canım aman dikkat et fazla yüklenme inşallah güzel çıkar sonuçlar.

Ben ilk defa duydum , biz de öğrenciyken siliyorlardı sadece yıkanırsa üşür bence hem de Verniks ona faydalı diye biliyorum

ben ılk kızımda yıkandı mı sılındı mı bılmıyorum ama ınstagramda vs vıdeo ızleyınce suyun altında gecırdıklerını göruyorum bebeklerı

Bide kızlar 24. Haftanın içindeyim ama sadece 2 kilo aldım bebekte 500 gr olmuş bebek normal dedi doktor, sadece göbeğimde küçük bir voleybol topu var gibi , sizlerin de kilo alma durumu bu şekilde mi

maşallah canım senın cok ıyı
benım ılk kızımda bu haftalarda kılo almstm ama karnım yok gıbıydı
sımdı baya baya kocaman oldu
ılerleyen haftalarda bakalım neler olacak
ben de 5 kılo aldım ve bunun 3 kılosunu felan son zamanda hızlıca aldım

pazar günüde günümüz var pazartesi de seker yüklemesı
evet dıkkat etmeye calısacagım ınsallah canım bakalım ne kadr olursa artık
Gitme güne aman dikkat et güne gidersen dayanamazsın benimde salı günü dikkat ediyorum bakalım.

oyyyy yakısıklıya masallah subhanallah
ınsallah ben de snrakı gıdısımde böyle foto alabılırım

@Dumudo büyük ihtimalle şeker raporunuz yok diye para alınmıştır. Sonucta resmi olarak şeker hastası değilsiniz.

Evet seneye bu zamanlar hepsi toparlanmış büyümüş olacaklar yerim onları bennn resmini kırp öyle at canım boyutu büyük geliyordur.
İns ins görürüs o gunleri. Ne denedysem olmadı telden dolayi olmuyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…