2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

60.9 kilo olmusum ya ins bebeisin kilosu iyidir. 2 haftada bir kilo alıyorum. Ogkeden snra somuclarla beraber muane olucam ama suan kapinin onude oyle doluki igne atsan yere düşmez. Herkes kadin dogima glmis resmn. Kan vericem bu arada takip dosyasını yaptırdm ogleden snra glince ugtasmiyim die

Gúnaydin arkadaslar biz diyetisyenden geldik yasaklari sòyledi ama kahvaltida sunu yeme diye bisey demedi normal kahvaltimi yapacaz acaba

Smdi sonuca baktm da aclik şekerim 84 cikmis deger gayet iyi değilmi ?

maşallah maşallah korkma iyi düşün iyi olsun günde ne pozisyonlar değiştiryor lar doktorlar bılır doğrusunu demişlerdir sana cnm
Sağol canım aslında dktrda söyledi ama annelik işte saçma bir şekilde diyorum şimdi rahatsız oluyormudur belki çıkamıyordu içinden

neden istemıyor canım?
Canan karatay bas bas bağırınca en son kadın lisansımı da iptal etseler vazgeçmiyorum söylediklerimden dedi eşimde para için yapıyorlar çocuklara zarar veriyorlar diyor ilk gebeliğimde de yaptırmadım bu yüzden ama ben o şekilde beslenmiyorum ki yeri geliyor lolipop bile yiyorum cips kola ne ararsan var e ailede de vae diyabet şaştım kaldım vallahi

Canan Karatay dediği gibi beslenirseniz gerek Yok diyor haklı olarak biz Türk milletiyiz hamur işimiz de bol nasıl o dediklerini yapalım:)

Canan Karatay dediği gibi beslenirseniz gerek Yok diyor haklı olarak biz Türk milletiyiz hamur işimiz de bol nasıl o dediklerini yapalım:)
Sen onu gel bana sor eşimde tatlı çılgını alıp geliyor bende seviyorum yemezsen olmuyor normalde yaptırmicaktım ama hem drla ters düşmek istemiyorum hemde bu kez bazı sıkıntılarım var gebeliğim normal geçmiyor zaten ondan yaptırmak istiyorum valla en son kavga çıktı karışmıyorum ne yaparsan yap dedi sinir oldum

Bende aldim seker aletini devlette òzel sigortada karsilamiyormis canim

ben para ıcın oldugunu hıc sanmıyorum acıkcası
bi arkadasımda yaptrmak ıstememıs doktor demıskı gunde ıkı baklava yedıgın oluyor mu
yanı hep cok dıkkat edıyosan tamam yaptırmayalım (tüp bebek doktoruydu)
bız canan karatay gıbı beslenemıyoruz kı
ben tatlı hamurısı vs hamıle degılken bıle cok yerım
sımdı profesore gıdıyorum o da ıstedı yaptıracagm kısmetse
bı arkadasım da mesela pespese hamıle kaldı ılkınde cıkmadı ıkıncı de sekerı cıktı

Kızlar şimdi benim bu oğlan kordonu açmazsa normal doğuramammı
Ben duymuşdum kordon dolanmasıyla normal doğumu, ama bazı dr bahane arıyor sezaryan yapmak için, bazılarıda gercekden rıske atmak isdemiyor, bazılarıda ne olursa olsun normal yapdırıyor, eyer dr güveniyorsan onun aldığı karara da güven, normal doğuma şartlama kendini.

Önce gerçek doğal olan meme kızlar. Bende bunu kullandım
Oyle tabiki ama almayan icmeyen bebeklerde oluyor yada sutu yetmeyen bence surekli illa meme baskisi dogumdan sonra bebegi emmeyen annelerin psikolojisini bozuyor kadinlar zaten dogasi geregi cocuklarini emzirmek icin dunyadakar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…