2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım gözünaydın

Seker yüklemesi yaptirmicam ama dr. Bakmak istedi. 1 saat snra cikan sonuc.

benim doktorda şekerine bakıcaz aç gel dedi
şimdi de randevulara bakıyorum ya geç saate var bi türlü uymuyor
parmaktan ölçüyorsa kendim ölçeyim 3-4 gün öyle götüreyim diye düşündüm

Benimki oğlumuz için en iyisini doktoru bilir doktora güvenmek zorundayız yoksa hiçbirşekilde kimse doktora gitmez diyor. Çocuklarımızın kötülüğünü düşünmezler herhalde bilmiyorumki senin baytar farklı :)

Benimde ilk kızım, profilinde 24 hafta gözüküyo seninde ama kaç haftalık şuan, elbet kilo alımlarımız olucak ama aşırı olmasın bari son 3 ay, benim kilodan fazla şişlik oluyo midemde, sabahları karnım iyice İniyor küçük bir top kalıyo göbeğimde

erken degıl mı şimdiden başlamak.
benım ılk kızımda cok fena olmstu baya uzun sure kullandım
cok skntılıydı
4 ay boyunca sadece gogus ucuyla emzirebıldım

Canım hassas ciltler için 1-2 ay önceden başlanması tavsiye ediliyor ki benim meme dinlendirme şansım olmayacak o yüzden ben artık başlamayı düşünüyorum

Merhaba kızlar bugün şeker yüklemesi için gittim açlık şekeri için kanı verdim şekerli içeceği verdiler onuda içtim çok kötü değildi tadı içerken zorlanmadım 1 saat sonra kan vermek için beklerken 40 dk sonra kustum iptal oldu yükleme birden baş dönmesi ve göz kararması yaşadım oturduğum yerde. Sonra kahvaltı yapıp 1 saat sonra tokluk şekerine bakıldı her ikiside sınırın biraz üstünde çıktı şimdi doktorun yorumunu bekliyorum. Hemşire hafif diyetle atlatılabilir korkma dedi.

ben normalde zayfken bıle göbegı olan bır ınsanım aslnda
ılk kızımda 56 kılo ıle hamıle kaldım 69la doguma gıttım 36. haftada
ve gercekten karnım büyümedı gercı kızımda 2620 gr dogdu:)

bu sefer 65 kılo ıle hamıle kaldım suan 70 oldum
bugun 23+3. ilk kızımı dogurdugum kılodayım
walla hayırlısıyla gecsın gunler cok fazla kılo almadan tamamlarım ınsallah
kolay kılo verebılen bırı de degılım
bakalım artık :)

benım erken dogum rıskım de var cok kıloda almamam lazım
dikkat edeyım dediğim zaman daha cok yıyorum

Canım hassas ciltler için 1-2 ay önceden başlanması tavsiye ediliyor ki benim meme dinlendirme şansım olmayacak o yüzden ben artık başlamayı düşünüyorum

çok erken baslanmaması gerekıyor dıye aklımda kalmıs
sen bı doktoruna sor canım bakalım ne dıyecek

kusunca dırek seker varmış gıbı duşünüluyor sanırım canım

kusunca dırek seker varmış gıbı duşünüluyor sanırım canım
Bu zamana kadar şekerle ilgili hiç sorunum olmamıştı aksine hamilelik boyunca hep ekşi tuzlu şeyler tükettim tatlı Vs.. midemi bulandırdı. Son zamanlarda hamur işi kızartma biraz kaçırdım sanırım ondan olmuş olabilir. Ekmeği zaten sadece kahvaltıda yiyorum 4 kilo aldım şimdiye kadar o kilolarida ilk 3 ay aşırı kusmaya vermiştim normal kiloma yeni geldim yani.

Kızlar bu şeker yüklemesi bizim evde olay çıkaracak galiba eşim istemiyor ne olacak bilmiyorum
Benimde eşim tamamen bana bırakmış durumda ama bende kararsızım yaptırmak konusunda, riskleri iki taraflı düşünmek gerek, bu son bi iki yıla kadar sanırım uzun zamandır bu yükleme yapılıyo ve genel olarak bi risk yaratmamış, ama gizli şeker olması ve bunu bilmememiz durumunda yaratacağı riskler çok daha fazla olur bebekte, bu şekilde düşününce yapmak daha doğru geliyo

Kzlar bocugumu gördüm. 25+2 gunluk 828 gram kilosu nasil dedm iyi hatta cok iyi dedi.. ama bebegiin resmi yok sadece ölçüleri yazan bi ultrason kağıdı verdi. Ve bi poset ilac versi kansızlık var ilac verdi 12 ye cikmasi gerek doğuma kadar ve magnezyuma dikkat et dedi.Bide enfeksiyon çıktı idratid. Akintin varmi dedi yok cok fazla dedm tabi sonuca gore verdi adamda... Cok mutluymm ki aclik tokluk şekeri icin guzel dedi. Bizde durumlar bole iste.gideyimde bicuumub ödüllendireyim evee

evet canım afşin bey e gıdıyorum ben zaten basta ona karar verene kadar gezdım bırkac tane doktor baskada ıyı duydugum yok burda ,yok inegölde..bursayada sureklı gıdemem dıye hıc bakmadım

benim doktorda şekerine bakıcaz aç gel dedi
şimdi de randevulara bakıyorum ya geç saate var bi türlü uymuyor
parmaktan ölçüyorsa kendim ölçeyim 3-4 gün öyle götüreyim diye düşündüm
Cnm bn sabah gttim ya doktor bile yokti ortalıkta bana bi kagit vermisti hangi testleri yaptircam die onuda sekretere gosterdm girişimi yaptı gittim kan verdm.

Dr . Bana minoset. Ferro sanol .. azosilin. Newcal D3 . Magosit verdi aman allahim bunlar ne ayrı bir çantayla gezmm lazm. Kullandığım 3 ilac daha var oleyim bn napcam bu kadar ilacı

Kiz bnde Parmakdan mi olcuyorlar die düşünüyordm insan blmeyince.. ama bugun ogrendm ki koldan kan alıyorlarmis

yazık benim kanımaaa
teşekkür ettim ya valla parmaktansa kolay olur diyordum da benim 1 günüm gidecek hastanede yine ona göre ayarlayayım kendimi

evet canım afşin bey e gıdıyorum ben zaten basta ona karar verene kadar gezdım bırkac tane doktor baskada ıyı duydugum yok burda ,yok inegölde..bursayada sureklı gıdemem dıye hıc bakmadım

Ben ilk devlete gittim salih kahramana
sonrasında hakan beye gittim ondan da memnun kalmadım
doğrusu zaten inegölde doğum yapmayı düşünmüyordum da fazla doktorların içime sinmemesi de beni itti bursaya
Allahtan ilk gittiğim doktor içime sindi

aslında çok zor olmaz bursaya gitmen gittiğin hastanenin yerine bağlı mesela hayat hastanesi girişte ya
otobüs metro hemen önünde iniyorsun da tabii tercih senin

afşinden doğum sonrası sıkıntı yaşayan duymadım ama fazla

Dr . Bana minoset. Ferro sanol .. azosilin. Newcal D3 . Magosit verdi aman allahim bunlar ne ayrı bir çantayla gezmm lazm. Kullandığım 3 ilac daha var oleyim bn napcam bu kadar ilacı

belki zamanla azaltır ilaçları
enfeksiyon falan bitince onu bıraktırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…