2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde çok ağrıdı ama gitmedim bi doğsalardı benimki doğunca da çok karışır ya neyse adam benide inek sanmaua başladı iyice o sinirimi bozuyor

Benimde çok ağrıdı ama gitmedim bi doğsalardı benimki doğunca da çok karışır ya neyse adam benide inek sanmaua başladı iyice o sinirimi bozuyor

doğsun hastaneden çıkmadan dişimi çekin dicem bu gidişle beynime beynime vuruyor ağrısı

senin zaten hormonlar fenaa bir de adam zorluyor
en sonunda bir sinir patlaması yaşayacaksın o olacak

doğsun hastaneden çıkmadan dişimi çekin dicem bu gidişle beynime beynime vuruyor ağrısı

senin zaten hormonlar fenaa bir de adam zorluyor
en sonunda bir sinir patlaması yaşayacaksın o olacak
Benden önce o yaşar bende hemen çektiricem ama doğumdan sonra bi daha ağrımazlar kesin normalken bu kadar ağrımadı dişim çok şükür şimdi geçti parol limon tuz gargara derken

Önce aç karnına kan verip sonra o ilacı içip 1 saat somra mı tekrar kan veriyorsun nasıl oluyor

Slm arkadaslar diyet yapan arkadaslar birgún boyunca nasil yiyorsunuz sabah aksam tamamda òglen ne yiyecem ben
Fotoğraf yüklenmiyor benden, ne uygulamadan ne chrome dan, yollardım sana listeyi canım ama internette ararsan çıkıyor, bulamazsan söyle, link atayım sana canım

Dr . Bana minoset. Ferro sanol .. azosilin. Newcal D3 . Magosit verdi aman allahim bunlar ne ayrı bir çantayla gezmm lazm. Kullandığım 3 ilac daha var oleyim bn napcam bu kadar ilacı

Azasilin idrarı turuncu yapıyor peceteye turuncu leke gelince korkma benim aklım çıkmıştı da

Bence degistirebilirsin canım doktorundan istediğin cvplari alamiorsan gecistiriosa falan biraz araştır. Başından beri böylemiydi doktorun?

1800 kalorilik diyet
sabah kahvaltı....
bir dilim peynir
iki dilim kepek ekmek
3 zeytin
bir bardak açık çay - şekersiz
domates-salatalık (yağsız)
ara öğün
bir porsiyon meyve
bir bardak süt
öğle yemeği
ya sebze yemeği 8 kaşık civarı yada tavuk.köfte,balık veya hindi
salata az yağlı
bir kase yoğurt
bir dilim kepek ekmek
bir posiyon meyve
ara öğün
bir dilim peynir
iki dilim kepekli galeta yada kepek ekmeği
bir porsiyon meyve
akşam yemeği
sebze yemeği 8-9 kaşık
yada kuru fasulye-mercimek
pilav yada makarna 8-9 kaşık
yoğurt
meyve....
gece yatmadan önce
süt ve meyve....

2000 kalorilik diyet listesi 1
sabah
1 kibrit kutusu peynir yada 1 yumurta
2 ince dilim kepek ekmeği
salatalık-domates
kuşluk
2 adet meyva
1 bardak ayran
öğlen
2 köfte kadar et
4 yemek kaşığı sebze yemepi
6 yemek kaşığı pilav yada makarna
salata
2 ince dilim ekmek
ikindi
2 adet meyva
1 bardak ayran
akşam
3 köfte kadar et
4 yemek kaşığı sebze yemepi
6 yemek kaşığı pilav yada makarna
salata
2 ince dilim ekmek
yatmadan önce
1 meyva
1 bardak süt

Bu diyeti uygulasam olurmuki acaba

Ama benim diyetisyen sabah kahvalti ara òvûn 1 meyve yaninda süt ayran yogurt bunlardan biri öglen yemegi ara ògûn 3 kepekli galeta peynir sekersiz cay aksam yemegi ara ögün kuru kayisi findik ceviz bunlardan biri seklinde verdi yemeklerde sunu ye demedi

Gozunaydin cnm saglikla doğsun bebisin :)

Pirinc pilavi yasak kizartma yasak hamur isi yasak bulgur pilavi ve kepekli makarna 2 kasik hakkim varmis gûnlûk 6 silim hakkim var beyaz ekmek keainlikle yasak üzüm incir kavun karpuz yasak eti ve sebzeyi haşlama buglama ızgara seklinde yapacakmisim insan yemeklerde ne yapacagimida sòyler kafam karisiyo sebzelere bakiyoraun cogunda seker var ben ne giyecem

Yaptirmicam zaten yoksa savaş çıkacak burnumdan gelecek sadece bu gebeliğim ağır geçtiği için sıkıntı olmasın dedim sinir daha çok sıkıntı olacak gibi duruyor
Canm bnce bu kdar gerilme esininde kendine göre bi bilgisi vardır eminim, sana zararı olucak bişeyi başta o istemez ama sende kendine göre haklisin agrili bi gebelik geciriosun kendi bunyeni çok iyi biliosundur bu durumda yptirmicaksan günlük şeker ölcumunu kendinmi yapsan acaba

Canım o bazı konularda haklı irdeletmek zorla altından bişeyler çıkarmak aramak istemiyor şikayetim yok belli başlı eve ölçüm aleti alıp baksam o da ayrı kıyamet olur sebep bu zamana kadar annelerimiz köylerdkiler vs şeker yüklemesi mi gördü falan falan işte oda cidden henüz karaciğeri gelişmemiş bi fetusa bu derece şekeri konsantre olarak aç karnına verdirmeye karşı bende sadece lafam rahat olsun diye yaptırayım rahat yiyip içeyim diye dedim ama vazgeçtim inşallah kimsede de bi sorun çıkmasın bendede napalım buda böyle olsun

Bilenme sen yine de adama ya o da bebeğinizi düşündüğünden öyle diyordur :)

Arkadaslar ben simdi yemek yiyorum 7 de basladim 8 de òlcum yapacam ilkdefa yapiyorum òlcum yapan arkadaslar nasil yapayim

Evde yediklerine dikkat et canim tatli ekmek pirinc makarna kizartma yeme birde gúnde en az 3 litre su icmek gerekiyormus bisey olmaz dikkat edersen insallah
Suyu çok içerim canım kahvaltı dışında ekmek de yemem diğerlerine de dikkat edicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…