2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat etmek gerek tabi , yemekten ziyade hareket önemli, çok sıkıntı yaratmayan yürüyüş falan yapsan günlük çok almazsın, zaten kilonun 5 kiloluk kısmı bebeğe suyuna falan gidiyordur gerisi bize :)

kanın kaç çıktı?

meraba canım şeker yuklemesını bn daha yaptırmadımda nasıl oluyor anlatırmısın bırde sure olarak toplam ne kadar vakıt alıyor işten ona göre ızın almam gerekıyor
Mrb canım öncelikle akşam saat 10 da yemeği içmeyi kesmen gerekiyor sadece su içebilirsin.Sabah 10 da doktoruna gidiyosun ilacın dozunu kağıda yazıp veriyolar bana 75 mg yüklediler. Eczaneye gidip ilacı alıp geliyosun.Aç karnına şekerini ölçüyor hemşire parmaktan.Sonra ilacı 5 dk içerisinde içiyorsun ve saate bakıyorsun 2 saat yorulmuyorsun ve hic bi sey yitip icmiyosun.10.30 içtiysen örneğin,12.30 da tekrar kan aliyolar ve bitiyor canim

Clexan bende kullanıyorum ne gibi etkisi var ki?
Bi etkisi yok canım sadece clexan kullaniyorum ya bide insülin iğnesi yapmak istemiyorum çok şükür onada gerek kalmadı.Sınıra yakın çıktı şekerim.Doktorum igneye diyete gerek yok normal sadece tatlıya biraz dikkat et yeter dedi

cok sağol canım :)

ya aslında ıyı bı doktor bıraz değişik olsada ama yogunluktan sanırım bazen sallıyor ıste doğru duzgun acıklama yapmıyor sureklı konusuyor konudan konuya atlıyor ınsan sorcagınıda unutuyor ..bursayı eşim ve ve benım işim dolayısıyla pek ıstemedım cunku bazen esımın ıslerı cok yogun oluyor cıkamıyor ben iş çıkısında tek basıma gıdıyorum afşin beye ..bakalım hayırlısı olsun

Ben bu konuda baytardan yanayım arkadaşım kusura bakma ille endişen varsa evde de deneye bilirsin
Yaptirmicam zaten yoksa savaş çıkacak burnumdan gelecek sadece bu gebeliğim ağır geçtiği için sıkıntı olmasın dedim sinir daha çok sıkıntı olacak gibi duruyor

Farklı değil bilmiş hiç dr beğenmez hasbam kendi biliyor herşeyi adam hem dahiliyeci genel cerrah kadın doğum cildiye ne ararsan var çok bilmiş kocada iyi değil bazen diyorum çarp ağzının üstüne neyse

buda benim kızım teyzeleri 24+0 ken laz kızı babasına çekmiş ağzı burnu Eki Görüntüle 2142527
Ayyy maşallah cidden nasılda belli burnu karekteristik şimdiden Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çocuklar hep babalarına benziyor sinir oluyorum pek nadir anneye benzeyen

o zaman hiç değiştirme kafanı da karıştırma
zaten sıkıntılı bir durum olsa söyler
soracaklarını da not al bi dahaki sefere o zaman unutmazsın direk ultrasona yatınca sorarsın

bence mustafa kırdan daha iyi doktor afşin bey :) başka da kim var öyle bilindik kadın doğumcu bilmiyorum
cihangir de çiğdeme aslaaa ama aslaa gitme onu söyleyebilirim

bana ergün toprağı da methetmişlerdi çok ama ben gitmedim

Slm arkadaslar diyet yapan arkadaslar birgún boyunca nasil yiyorsunuz sabah aksam tamamda òglen ne yiyecem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…