2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim o günleri de gorecegiz hele bir temmuz ayini da dolduralim acelesiz Senin bebis cok sabırsız yaptigina bak yaa..ne istiyorlar bizim alttan anlamadim bende..ismini ne koyuyorsun sabırsız simarigin
Yigit olacak nasipse bilselerki disarida o kadar heveslendikleri birsey yok degil 9 ay 29 ayda bile dogmazlarda iste cildirmislar

Canim dogumdan once 8 hafta dogumdan sonra 8 hafta izin hakkin.senin tek gebelik dimi? Dogum parasi hakkinda çesitli duzenlemeler var en son durum ne bilmiyorum.bende işten ayrildim tamamen 4 ay olacak..o yuzden dogum konularina hic girmedim..sen devam edeceksin degil mi dogumdan sonra.birde ne zamndır calisiyorsun orada sgk prim gun sayin önemli

kızlar selam
aranızda daha önceki bebeklerinde anne yanı beşik kullanan var mı? hangi markayı tavsiye edersiniz?
ben mutlaka almayı düşünüyorum çünkü bundan sonra en az 2 çocuk daha düşünüyorum o yüzden 6 ay kullanacak olmak çok sıkıntı gibi gelmiyor toplam 2 seneye yakın kullanılmış olacak zaten :)

fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Canim oglum cok sukur 1 hafta hep atesliydi 4 gundur atlatti insallah artik hic hasta olmaz dilegimiz bu sizler nasılsınız hersey yolunda mi herkesin bebisi iyidir insallah

çok geçmiş olsun canım inşaallah tekrarlamaz hastalığı, sen nasılsın miniğin nasıl tekmeliyor mu annesi

Olabilir canım geçmiş olsun kendini sıcak tut bol bol su iç inşallah kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…