2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geldim hastaneye önce açken kan alındı. Şimdi içtim o 75 gr suyu bekliyorum 12 de bir daha vereceğim. Sonrada saat 1 de tekrar. Üç kez verecekmişim. Doktorum şimdi öyle dedi. Herkeste farklı sanırsam kimisi 2 kez kan veriyor.

Anladım sen bunu diyorsun doğrumu
2 Adet Ultra-ince Yumuşak Silikon Meme Kalkan Koruyucu Bebek Anne Sütü Beslenme
http://s.aliexpress.com/uAZVryma?fromSns=Копировать

ben ılk kızımda cok kullandım bunları
kızım ufaktı ememıyordu bunlar hayatımı kurtardı
ama ılk 4 ay sadece bunlarla emzırebılıdm
hep bunlarsız emzırebılecgım gunlerın hayalını kuruyodum cok da dua edıyodum:)
4 .ayın sonunda bunlardan kurtulduk cok sukur

cantam da ayrı evın farklı farklı odalarında ayrı ayrı vardı bısuru elımın altında
hıc bırımıze gerek olmaz ınsallah ama herkesın dogum cantasında her ıhtımale karsı olsun bence
bunu kullanmıştım ben de

https://www.e-bebek.com/philips-ave...MIvcKg5tj12gIVxqoYCh1YOg4oEAQYAiABEgLk1fD_BwE

aylık 100 tl gibi bişi sanırım ama
ben çalışacağım için manuel çok zor olur eletkrikli daha iş görür diye düşünüyorum
bakalım tabii fikrim değişir kesin o zamana :)

ben lansınoh çift baslıklı almıstım
ıkısını aynı anda sagamıyodum ama dıgerının aparatlarını yedek olarak kullanıyodum
sesı vardı bıraz ama memnundum
sonra bırıkı arkadasıma verdım suan bozukmus:) yenısını alacagım
yıne lansınoh cıft baslıklı dusunuyorum kampanya vs olursa ındırımden alırım dıye beklıyorm

öncekı aldıgım bunun 5 sene öncekı modelıydı
sımdı bunu alırım sanırım
https://www.e-bebek.com/lansinoh-2-si-1-arada-elektrikli-gogus-pompasi-p-lsi-90065/

benımde aynen böyle oldu
aksamdan bıraktım yemek yemeyı sadece su ıctım
ılk parmagımdan aldılar aclıga baktılar
sonra kolumdan aldılar
sonra 75 cc ıctım 1 saat sonra aldılar, onunda uzerinden 1 saat gectı yıne aldılar

12 gıbı bıttı kan alma ısım
9.50-10.50-11.50 de 3 kan
sonra yemek yedım:=

canım meraba bende bugun yaptırıyorum hatta son kanımı bıraz sonra verıcem..banada 75 lik içirdi doktor ..glukozun mg ra göre değişiyormus 50 likte ıkı kere 100 lükte daha cok gbı

benım de boyle oldu canım
cok dolanma uyuma vs dedı hemsıre

bı de benım gıttıgım hastanede 10a kadar ılk kanı almak ıstıyolar
10dan sonra seker yuklemesını baslatmak ıstemıyolar
brosurde farklı sonclar cıkabılır vs yazıyodu ne alaka anlamadım ama
gercı benım son kanı 11.50 de aldılar senın 1 de alıncak cok fark yok

İmkan varsa eve bir tansiyon aleti alabilirsiniz ya da komşularda falan varsa arada ölçebilirsiniz, bana doktorum haftada bir tansiyon bak demişti her hafta bakamıyorum ama ara ara bakıyorum fırsatım oldukça
öyle yaptım dün komşuda ölçcem artık haftada bir :)

22 mi:) çok değil mi
zayıf hamıle kalanlara bıle en fazla 16-17 dıyolar dıye okumustum
gercı doktor dıyosa vardır bıldıgı
soncta 30 kılo alıp doguranlarda var skntı olmuyor
Bence de çok 22 alıp sonra uğraşması da var , eşim de doktoru fiştekliyor bence

aylık 100 tl gibi bişi sanırım ama
ben çalışacağım için manuel çok zor olur eletkrikli daha iş görür diye düşünüyorum
bakalım tabii fikrim değişir kesin o zamana :)
Calisacaksan manuelden ziyade avent tekli elektrikli tavsiye ederim. Manuel eziyet gibi uzun sureli kullanimda. Daha verimli ve acisiz yarasiz cozum. Vaktinde var henuz nette donem donem kampanyali oluyor indirime giriyor takip edip o sekilde alabilirsin.

bakayım ona da denk gelir belki dediğin gibi

Bence normal olanı o ben de çok takmıyorum o 20 Yi falan tabi doktorum duymasın da

ya 20 çok 10 da az 15 ideal
hele de yemeği seven bi insan için

BadeAk34 bende geçen kalkan aldım bebedorun aldım bakayım memnun kalacak mıyım
göğüs pedi de aldım belki lazım olur diye lansinoh kremde aldım
dolaba ayva çekirdeği de koydum peçeteye sarıp

Aman canım bende istirahetteyim benişlet için yapacak bişey yok az daha sabır doğunca geçecek hepsi

çok geçmiş olsun canım inşaallah tekrarlamaz hastalığı, sen nasılsın miniğin nasıl tekmeliyor mu annesi
Insallah canim benim cok sukur iyiyiz biz yorgunluk cok var ama bunada şükürr :) minigim cok uslu teyzesi o kadar seye ragmen hic yormuyor sukur arada tekmeleriyle kendini hatırlatiyor :) insallah doguncada oyle yormaz :) cunku abisi yeterince hakkimdan geliyo :) sen nasilsin kusum nasil

Aklinda olsun madem bu kadar hazirlik yapmissin tahinin uzerindeki yag gogus yaralarina acilarina birebir. Ama tahin alerjik oldugu icin emzirmeden once nemli bezle sileceksin gogsunu. Ben lansinoh dan zerre fayda gormedim. Kurtaricim oldu tahin yagi. Kucuk kasede basucumda durdu hep her emzirme sonrasi surdum kalkani taktim taktim sukurki ilk on gun disinda göğüs acisi yarasi bilmedim hic.

Son düzenleme:
Insallah canim yavrularimiz her zaman saglikli olsunlar insallah. Ay az kaldi masallah hic farkinda degilim gunlerin annem sordu ne kadarlik oldu diye ay ben bilmiyorum dedim :) cinar oyle oyaliyor ki kac haftalik Kac gunluk hic farkinda degilim oylece geciyor zaman :) tekmeler masallah saglam :) hele gurultulu bi ortamdaysak cat cat indiriyor kuzucuk:)
Dun kontrolumuz vardi doktor haftasiyla uyumlu hersey yolunda dedi yaklasik 900 gr su anda :) cinarda bizle gelmisti bakip bakip bebe bebe diyip durdu :) ayri bi duygusaldi dun:)

Doğrudur cnm diğer çocuklarla uğraşırken zmn hızla geçiyor sağlıkla kucagimiza alalim ins :)

Cnm benim ztn gogsum anaormal yara falan olmadi sadece tahriş olmustu Lansinoh kullanmistim ped koyuyordum ama bi sorun yaşamadim. Belki çok fazla yara olanlar için dediğin gibi hava alması için kalkan daha iyi olabilir

Cnm benim ztn gogsum anaormal yara falan olmadi sadece tahriş olmustu Lansinoh kullanmistim ped koyuyordum ama bi sorun yaşamadim. Belki çok fazla yara olanlar için dediğin gibi hava alması için kalkan daha iyi olabilir
Tabiki onu dusunerek soyledim yara olmayan sıkıntısı olmayan icin ped yeterli zaten. Sansliymissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…