2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

c benim kuzenimin hamileliginde gebelik sekeri vardi hemde cok yúksekti bazen hastanede bile yatti ama zamaninda vede cok saglikli bir cocugu var auanda bazen doktorlar cok fazla korkutuyo bizleri bence
Yok önemli birşey canım biliyorsun benimde ilk gebeliğimde yüksekti ama çok şükür benim oğlumda sağlıklıda şimdi oda diyet yapıyor onunda şeker değerleri sınırda

Bu peyniri diyete yanlış koymuşlar gibime geliyor artık

kızlar dun ısten cıktım servıse dogru yurüyorken baya başım döndu
hanı bazen hafıf hafıf olur önemsemıyorum ama bu sefer baya baya hıssettım
tansıyon ölcttrmek aklıma gelmedı onla mı alakalıdır acaba

c benim kuzenimin hamileliginde gebelik sekeri vardi hemde cok yúksekti bazen hastanede bile yatti ama zamaninda vede cok saglikli bir cocugu var auanda bazen doktorlar cok fazla korkutuyo bizleri bence
Tabi korkmayın çoçuklarınızda şeker olur diye benim oğlan şuursuzca yediği için bunlar tosıncuğum 1 kilo eti tek başına yiyebildiği için 5,6 yaşında diyet yaptırınca karnına üzgün surat işareti yapıp ağlıyordu Allah beni böyle yaratmış doymuyorum diye ağlıyordu:)

birinci saatlerim birinci saatlerimde bazen 150 buluyirum kacamak yaptigimda
Kacamakli hali 150 civari ise ve 2. Saat degerlerin hep dusukse bence gayet iyisin. Aclik sekerini de 12 saat aclik veya min 10 saat aclik uzerine olcmeye calis. Gayet dengelemis gorunuyorsun bence strese gerek yok

Dün benim dw kaç kere oldu öyle. Tansiyon ölçtüm 80-55 biraz düşük çıktı.

Bu peyniri diyete yanlış koymuşlar gibime geliyor artık
Lor peynirini de hiç sevmem ama sanırım ondan başka bişey de yiyemeyecegim
Bu arada aile sağlığı merkezindeki ebe git karnını iyi doyurdum gel dedi. Onu dinleyip süper bir kahvaltı yapsaydim ne olurdu acaba ehehehhehe

Bence metabolizmayla alakali. Herkesin metabolizma isleyis saati sekli ayni olmaz ki. Senin sabahlari yavas calisiyor ve sekeri tuketemiyor demekki. Bizimkiler de aksam oyle oluyor.
Evet canım muhtemelen 2. Saatde mesala şekerimiz normale dönmesi diğer şekeri olmayanlar 1. Saatlerde normal çıkıyor bizim vücutlarımız şekeri hemen vücutta uyum göstermiyor yani işte inüsulin dirençimiz düşük malesef

belkı benımde tansıyondur
hıc olmazdı böylesı bi de dısarıda olunca ıyıce stres oldum
Olabilir canım. Günlük bilgilerde de yazıyor ya anneler, başdönmesi olabilir diye. Stres olma, vücudumuzla can besliyoruz. Bir de işten dönüyorsun, haliyle yorgunsundur belki açsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…