2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Jastanede aclik tokluk òlçúlúrken normal kahvalti yapip toklugu òylemi òlçûlûyo acaba

İnan bende anlamadım bende kahvaltı az yapıyorum yine sabah tokluk yüksek çıkıyor

S
İnan bende anlamadım bende kahvaltı az yapıyorum yine sabah tokluk yüksek çıkıyor
Imdi ben evde tokluk òlcerken 1 saat ve 2 saat diye òlcûyorum birinci saatlerim biraz yúksek cikiyo sonra yúrûyúse cikiyorum yada zaman gectikce azaliyo bu òlçùmlerde 2 saatteki degermi ònemli

Günaydın cicişler ya bişey dicrm benim daha şekere falan bakılmadı ama pullar mulllar dediniz bir kaçtır dikkt ediyorum normalde olmuyor ama wc ye gittiğimde resmen pulcuk pulcul dökülüyor şekerden mi ki o

c benim kuzenimin hamileliginde gebelik sekeri vardi hemde cok yúksekti bazen hastanede bile yatti ama zamaninda vede cok saglikli bir cocugu var auanda bazen doktorlar cok fazla korkutuyo bizleri bence

S

Imdi ben evde tokluk òlcerken 1 saat ve 2 saat diye òlcûyorum birinci saatlerim biraz yúksek cikiyo sonra yúrûyúse cikiyorum yada zaman gectikce azaliyo bu òlçùmlerde 2 saatteki degermi ònemli
2. Saat degeri tokluk degeri diye biliyorum. Iki olcum yapmani doktor mu istedi. Ben hic 1. Saati olcmuyorum

Ortası delik giydiğim gözümün önüne geldide yok yokk ben en iyisi senin dediğin gibi iki parça alayım hem külot gibi hem büyüyüp küçülenden

Ondandir canim doktor bana kontrolde dedi ki :) ayakta cok durma agir tasima dinlenerek is yap :) :) aldi beni bir gulme :) hic dinleniyor musun diye sorsaydi keske :)

Türk kadını olarak hangimiz bunu başarabiliriz ki bence imkansız

2. Saat degeri tokluk degeri diye biliyorum. Iki olcum yapmani doktor mu istedi. Ben hic 1. Saati olcmuyorum
doktorum diyetisyen ebeye yònlendirdi o sòyledi benim 2 saatlerim hep dúsúk ama 1 saat yúksek cikinca sitrese giriyoeum burdaki òlçum yapanlar 2 saat òkcüyolar bemde anlamadim canim

Gözlerimin önünden pulcuklar canım.
Wc de dökülüyor diyince bi anlamadim
Benim en yuksek ciktigi zaman resmen pullar havada ucustu ve bunu bir kez yasadim cok sasirdim. Hatta seker olcum cubuklarim bitmisti acaba seker mi diye korktum gittim hemen aldim ve 2. Saat degerim 170 cikti. Gözlerimin pullanmasi ise yer yemez oldu. Sen yemek yedikten sonra mi wc ye gidiyon. Belki de zorlandigin icindir bilemedim. Tansiyonda da gozun önünde birseyler ucar.. tansiyonu takip ediyon mu

doktorum diyetisyen ebeye yònlendirdi o sòyledi benim 2 saatlerim hep dúsúk ama 1 saat yúksek cikinca sitrese giriyoeum burdaki òlçum yapanlar 2 saat òkcüyolar bemde anlamadim canim
1. Saat herkesin yuksek cikarki. Ben sahsen sadece 2. Saati dikkate aliyorum. Ya da soyle diyeyim 1. Saat 140 ustu 2. Saat 120 ustu olmayacak demisti doktorum. Senin ilk saatler nasil

Eveeet biz 1 saat sonra tokluk değerimize baktirdik. Aile sağlığı merkezinde evde kullandığımız aletler ile parmakla ölçüm yapıldı. Ben de nasıl olsa hep dikkat ediyorum yedigime içtiğime bari bugün farklı besleneyim dedim. Bakalim tam tahilli ekmek vs yemezsem ne olur dedim. Yediklerim;
1 simit (Çok özür diliyorum umarım canınızı cektirmemisimdir)
1 kibrit kutusu kaşar peynir
1 orta boy domates
Yarım salatalık
3 adet tuzsuz zeytin
Gelelim 1 saat sonraki ölçülen değere, bana şok yaşatan değere
173 çıktı ve ben şok oldum
Haftaya doktor randevum var o da açlık ve tokluk degerlerime bakacak. Hastanede her ikisine de koldan alınan kan ile bakılacak ve ben yine bugün yaptığım kahvaltinin aynısını yapacağım. Şekeri yükselten diğer unsurları kontrol altına aldigim varsayilirsa iki değer arasındaki benzerlik ya da farklılık parmakla ölçülen değerin ne kadar doğru olabileceği konusunda fikir verecek diye düşünüyorum.
Bundan sonra tam tahilli ekmeğe ve saglikli beslenmeye devam

1. Saat herkesin yuksek cikarki. Ben sahsen sadece 2. Saati dikkate aliyorum. Ya da soyle diyeyim 1. Saat 140 ustu 2. Saat 120 ustu olmayacak demisti doktorum. Senin ilk saatler nasil
birinci saatlerim birinci saatlerimde bazen 150 buluyirum kacamak yaptigimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…