2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boğazımla kulağımada vurmasa iyiyim öyle zıplatmıyor havalara şimdilik canım
Geçmiş olsun canim diş agrisi normal sartlardada zor aimdi dúsúnemiyorum rabbim yardimcin olsun benimde cikan 20 disim kirildi ama doktor bisey yapamam dedi bekliyorum bakalim

belkı benımde tansıyondur
hıc olmazdı böylesı bi de dısarıda olunca ıyıce stres oldum

artık gebelik ilerledikçe dengeni bozmaya başlıyor
sıcak tuz limon vs herşey keyfini kaçırabilir dikkat et
bi daha olursa ölçtür düşük mü yüksek mi ona göre yanında bişi bulundurursun dengelesin diye

Canlar tetenoz ignesine tok gidiyorduk degilmi ben ilkine nasil gittim hic hatirlamiyorum

Boğazımla kulağımada vurmasa iyiyim öyle zıplatmıyor havalara şimdilik canım
Canım çok geçmiş oldun bu 20 ilk diş ağrısı çok fena bir ağrı parol iç bari tuzlu gargara yap saçma gelicek ama ben açıkınça daha çok ağlıyordu 3 tanesini bende operasyonla aldırdım

Yok normalde gúnde 6 dilim ekmek hakkim var ama ben korkudan bazen yiyemiyorum genelde sabah yumurta yedigim icin ekmek yemiyorum sabahki kahvalti bòyle iyi doyuruyo hemde fazla sekerim cikmiyo
Allah bana acımış da kilo almayan cinsten yapmış sanırım. Normal kilom 50-52 nin üzerine çıkmaz. Ama ben nasıl ekmek yerim.... Şuan diyetteki halimle güne bir çavdar ekmeğini yiyorum ve açım diye ağlıyorum. İyi dayanıyorsun canım.

canim hamile olmadanda ben ekmegi cok tûketmesdim yani bir gúnde yarim ekmegi yemiyordum cok kolay doyuyordum ama hamilelik ayarlarimi bozdu simdi her saat acim diyim resmen

Şuan net hayırlayamıyorum ne zaman gittim ama yemekten sonraydı sanırım. Benim maşallah metabolizmamda bi sıkıntı yok normal wc sırasında farkettim iki defa oldu bende de. Bir daha olursa dikkat edeyim ben bi.
Tansiyon şeker ölçtünmü canım?
Şeker ölçüm cihazi edinmedim. Tansiyona bakıyorum dün aşırı başım ağrıdı 11-7 çıktı. Normalde normal bi değer ama benim için yüksek, genelde düşük tansiyonluyumdur 9-6 faln gibi.
Önümüzdeki hafta şeker yüklemesi yapılır sanırım ak koyun kara koyun çıkar:)
Benim normalde çikolata şeker pasta vs hiç işim olmaz aklıma gelmez. Çay kahvede kullanmam şeker. Son iki haftadır çok çikolata yedim ciddi anlamda benim bünyeme aykırı belki o anlara denk geldi

Benimde şansıma burda olmam olmam sanırım İstanbul’da olsam aile geniş annemler teyzemlerde hem etli yemekler börekler sarmalar beni maf ederlerdi zaten bebek 1130 gram diyorum öyle bebekmi olur yemiyorsun sen buraya gel diyorlar:)

.
Sevgili kocacıgımda simdi benimle dalga geciyo 3 aydan sonra kendini kaybettin cok yedin ozaman yemeseydin simdi yine caninin istediklerini yerdin diyor bu koca kisileri bizi neden anlamiyorlar bazen

Canım çok geçmiş oldun bu 20 ilk diş ağrısı çok fena bir ağrı parol iç bari tuzlu gargara yap saçma gelicek ama ben açıkınça daha çok ağlıyordu 3 tanesini bende operasyonla aldırdım
Teşekkür ederim bi tanem benimde operasyonla olacak normal olsa çektirirdim şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…