2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler maalesef iradem gebelikte yok oldu resmen sol yatarak başlıyorum farketmeden dönüyorum ama sağa dönünce ufaklık tekmeleyip dürtüp uyandırıyor sonra kuzu kuzu sola dönüyorum tekrar resmen sözünü geçiriyor annesine

Bu arada içime kurt düştü :) Dün babamın kullanmadığı şeker ölçüm cihazını aldım
şekerimi ölçcem bakalım nasıl çıkacak
yarın başlıcam
onda 2 makina var ikisi de farklı farklı ölçüyor ama artık sorun olmaz herhalde

Afiyet olsun canım. Bidaha olmasın :) ya şekerin canını çıkarıyoruz yada açlıktan uyuyamıyoruz bizim millete diyet yaramıyo bilmiyoruz
Aynen kurt tutuyor sanki diyet lafını duyunca bizi , ismi kötü hep ondan yoksa bizde problem yok

Benim bulunduğum yerde çeşit Yok bizim oradaki gibi ve ekstra da tabi markasız tekstil ürünleri bile çok pahalı canım Günaydın buarada

Canim bence sen kızına odaklan o kadar doktor kiz demiş bosver disardakileri bnde kizimda gebeyken karnımı bazı görenler erkek m diodu ama Nur topu gibi kız dogurdum :)

Yok bakmadım düşük çıkıyor genelde
Benimde acligim yûksek anlamadim sadece dún gece yaptim bi kacamak ondan ònceki gunlel aksam 9 30 dan sonra hic bisey yemedim aciksamda ama hic 90 alrina dúsmadi ya ben yanlis òlçïyom yada bende sorun vae ama ben suanda hic bir sekrr belirtisi yasamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…