2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim hamile olmadanda ben ekmegi cok tûketmesdim yani bir gúnde yarim ekmegi yemiyordum cok kolay doyuyordum ama hamilelik ayarlarimi bozdu simdi her saat acim diyim resmen
Ben bir öğünde bir ekmeği yiyordum vallahi. Kilolu iş arkadaşlarım yemek saatinde benim tarafıma çok kötü kötü bakarlardı sanki şimdi boğacaklarmış gibi. Kendime yemek getirir yada yapar, koca bir ekmekle yerdim

selam kızlar bugun okadar cok yogunumkı anca gırebıldım paşamızın odası kargoda bugun gelıcek ,doktor kontrolum var bıde ustune tivibu bozuldu onun servısı derken ..gecen soruyordum annenıze ne alcaksınız dıye ben buldum sonunda geçen gun annemın utusu bozulmustu bugun a 101 e bı baktım arzumun ütüsü var onu aldım o derttende kurtulduk şükür...şekerım bıraz fazla cıktıgından berı tatlıya daha cok sarar oldum sanırım pskolojık

şeker anlatmaktan kim neden bıksın aşkolun kızlar
sonuçta burda paylaşmayacaksınız da nerede paylaşacaksınız
stres yapınca kızıyorum ama :) daha çok yükseltiyorsunuz şekerinizi diye

gazelim_24 senin şeker olayı çok acayip ya az yediğinde daha çok çıkıyor
insülin direnci dedikleri bu mu acaba

C cagla1809 gözün aydın bende bekliyorum kargoya verilsin diye
bugün gözüküyor kargo tarihi ama verirler mi acaba
hediyesini de iyi günlerde kullansın annen
eve git işleri bitir akşam uzat ayaklarını dinlen

D _Depply_ odayı bozaksın illa ki demek ay çok zor valla eşyaları vermek atmak odayı kullanılır hale getirmek
benimki depo gibiydi o bile işkende oldu

Sanki yan yatiyor elleriyle vajina tarafına bisiler yapıyor gibi pozisyon değişiyor ama genelde hep kasık da tekmeler yazsam mi acaba doktora
Bana bebek aşağıda dediği için yazsam da fayda etmez diye düşünüyorum ama ben de tam da orda hissediyorum , yani ordan aşağısı artık dışarısı

Sanki yan yatiyor elleriyle vajina tarafına bisiler yapıyor gibi pozisyon değişiyor ama genelde hep kasık da tekmeler yazsam mi acaba doktora

bebek yukarda mı tekme atıyor ki
benimkisi aşağıda demedi hiç doktor ama
ben göbek deliğimin altlarında hissediyorum hep tekmeleri

canım ben de öyle yapıyordum fakat ayaklarım ödem yapmaya başladı. doktorum çok mu maden suyu içiyorsun ödeme sebep olur dedi. azalttım ve ödem sorunum geçti sen de dikkat et
içindeki tuz oranından dolayımı? ya çok rahatlatıyor hemde magnezyumdan dolayı içiyordum ama günde bir den fazla içmeyeyim bari

içindeki tuz oranından dolayımı? ya çok rahatlatıyor hemde magnezyumdan dolayı içiyordum ama günde bir den fazla içmeyeyim bari

evet içindeki mineraller ödeme sebep olabiliyormuş. benim bacaklarımda çok kramp oluyordu soda ona iyi geliyordu ama ödeme sebep oldu ödem daha zararlı diye sodayı azalttım şimdi bacak kramplarını çekiyorum tekrar

bu kramp nasıl birşey? mesela iki gündür sol bacağımın alt kızmında damar sıkışıyor sanki bacağımı oynatamıyorum..bu kramp mı oluyor

rofleli_kedi saol canım eşimde bende calısıyoruz annelerı eve bıraktık kargo gelınce haber verıcekler bu akşam kurulumu bıtmez gıbıme gelıyor ama eşim ısrarla kımseyı cagırmıyor yardıma :) inşallah senınde tez vakıtte gelırde artık odaları yerlestırırz ..gercı daha halısı perdesı o su busu var ben sana göre daha yavas gıdıyorum

Ben de kramplardan dolayı içiyorum. Bazen iki tane . günde bir içerim artık, tuzu da sevmeye başladım, şişmeyeyim bari

bebek yukarda mı tekme atıyor ki
benimkisi aşağıda demedi hiç doktor ama
ben göbek deliğimin altlarında hissediyorum hep tekmeleri

Bazen gogusumun hemen altında kaburgalarim da mesela hissediyorum ama son günlerde bebek aşağıda falan demedi banada ama resmen ağda yaptığımız yerde yani nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…