2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kramp nasıl birşey? mesela iki gündür sol bacağımın alt kızmında damar sıkışıyor sanki bacağımı oynatamıyorum..bu kramp mı oluyor

benim gece sağımdan soluma dönerken bacağım kilitleniyor damar sıkışması gibi evet canım

gazelim_24 bence sen atla trabzona git bacım sabah hastane öğlen alışveriş
hepsi bi arada çıkar

C cagla1809 merakla bekliyorum eşinde heveslenmiş yapar o merak etme
benim kız utanmaz ya bi bacak arasını bi yüzünü bol bol gösterdi hep hiç saklamadı

O otekivenus belki oradaki kasları uyarıyordur yine de içinde kalmasın bi dotkorunu ara istersen
bir de geçen sancı falan çıkmıştı ya

desenize başlamış benim kramplarda

bir kere kramp girdi
tam da tarif ettiğin gibi
bayağı oldu ama
gece uykumda girmiş ben anlamadım da ağlama sesime eşim uyanmış uyandırdı beni de
gerçekten çok kötüydü bi daha kullanamıcam bacağımı sandım
magnezyum verdi doktor bi daha da olmadı

Kızlar benim moral yerlerde saglik ocagindan geldim asimi vuruldum biraz gebelik sekeri hakkinda konustuk tlacligimi sòyledigimde venimle ilgilenen ebe bu degerlere gòre sana ilac baslayabilir doktorunla gòrûs dedi

Kızlar benim moral yerlerde saglik ocagindan geldim asimi vuruldum biraz gebelik sekeri hakkinda konustuk tlacligimi sòyledigimde venimle ilgilenen ebe bu degerlere gòre sana ilac baslayabilir doktorunla gòrûs dedi

doktorun görmedi mi sonuçlarını ?

şu sağlık ocaklarındaki ebeler de herşeyi çok biliyorlar vallahi
burada daha önce başka konularda da arkadaşların canını sıktılar bence fazla takma kafana

rofleli_kedi maşallah canım benımde hep içimden kız gecıyordu nasip aynen bırakcam eşime bakalım kac gunde yapcak geçen mınnacık cocuk odasının badanasını bırgunde anca bıtırdı bakalım afşin bey akşam benı konusturcakmı onuda merakla beklıyorum ayy

C
doktorun görmedi mi sonuçlarını ?

şu sağlık ocaklarındaki ebeler de herşeyi çok biliyorlar vallahi
burada daha önce başka konularda da arkadaşların canını sıktılar bence fazla takma kafana
Canim doktorum zaten gebelik sekeri sinirda demisti diyet uyguluyorum tokluk bana gòre dúzeldi bu seferde aclik sekerim yúkseliyo ebede onun icin dedi doktora vatsaptan yazdim bakmadi bile normalde aradigimda acardi acaba vatsapmi kullanmiyo randevuya kadar bekleyecez.artik

Bende çok teşekkür ederim canım

kemiklerim ağrıyordu hergün iğne oluyorum ve kemik erimesi yapabiliyormuş kalsiyum verdi doktor..şimdide magnezyum mu vermesi gerek oooyy oy...ilaç kullanmaktan kaçtıkça kovalıyor beni sanki

ay sizin 1 günde bitmiş badana bizim hala son kat boyanacak
benim odam lilaydı koyu da bi renkti
2 kat astar yaptık mecbur kurumasını bekledik falan
1 kat renk sürdük şimdi son kat rengi sürülecek artık cumartesi yapar

konuşturmazsa da sen konuş ya
ultrasona yatınca sormaya başla direk :)

müsait olunca döner mutlaka
ya da randevusuz git sonuç göstercem de yakınsa

O otekivenus belki oradaki kasları uyarıyordur yine de içinde kalmasın bi dotkorunu ara istersen
bir de geçen sancı falan çıkmıştı ya[/QUOTE]

Salı günü gittim kasilma falan çıkmadı ama yinede yazdım doktora ne olur olmaz ultrasonla bakmadı çünkü bebek hangi pozisyonda vs nts girdim ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…