2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugún benim kizcenin ruh halide nasilsa fazla tepmiyo karnimi hoplatiyo degisik yerler yúkseliyo gerci bu daha hosuma gidiyo teptigi zaman direk assagiya teptigi icin ozaman sanki canim cok yaniyo kiziyorum aci annene diye

Ben nasipse bunu saglikli sihhatli alayim kucagima 2 cocugu dúsúnmúyorum gòrúmcem eltim herkes cocuk 1 yasina girmeden yap ikinciyi diyoda kimse bana bu cocugu yapana kadar neler cektim sormuyo

Doğru demiş eşin parmak bırakmadınız alışkanlık haline gelmese bari düşünsene doğumda elinizde şeker cihazı parmak delmeye uğraşıyonuz

Ben de çok oldu almıştım ama ne zaman giysem karnım feci kaşındı, zaten saçma sapan alerjik bir vücudum var ben de vazgeçtim, sonra da giyebileceğim ve eskiden de olan tiril tiril pantolonlardan aldım göbeğimin altında tutuyorum , bir de tabi o püfür püfür elbiseler var ama tabi böyle devam ederse evde geceliklerimle bitecek gebeliğim

Nasıl oldun canım sen eve çekilmemiş kimyon al bebeğede lazım olacak zaten, onu bi güzel kavurup midende sıkıntı başladıkça bi fincan çayını yap iç ilk gebeliğimde bende çok çektim midemden
Bilmiyorum canim ya cok kotuyum 2 gundur bur agri gaz kasiklarima kadar agriyor

bende hareket hiç yok ancak pazara falan gidersem
dün yürüdüm 6 500 adım atmışım eve gelir gelmez uyudum
sabah kalktığımda hala her yerim ağrıyordu

+-3 veya 5 onemli degil canim. Benim cihaz beni hasta edip etmemek arasinda gidip geliyor deli oluyorum. Senin cihazin adi neydi. Olcumu nasil yapiyorsun
Kullandığım cihazın adı On Call Plus canım. Normalde sabah açlık, kahvaltı, öğle ve akşam sonrası 2. saat ölçüm yapıyorum. Genellikle sol elimin orta parmağından, ilk kanı silerek ölçüyorum.

Bazen merak edip 1. saat değerlerime de bakıyorum ama sağlık ocağında ölçtürdüğüm kadar (173 çıkmıştı) hiç yüksek çıkmadı. En fazla 106 çıkmıştır 1. saat değerim. 2. saatler ise genellikle 85-95 arası değişiyor.

rofleli_kedi işte aslında bu saatten sonra hergun duzenlı olarak yarım saat falan yurumek lazım bizee sıcaklarda geldıı ödem toplarız şişeriz iyicee ..cumartesı annemle yeşil camiyinin ordan avmye yürüdük sonra gezdık bıkac saat sonra yuruyerek eve geldık ben pert ıkı gün kalkamadım yerımden

Tamam söz bir daha bu konu ile ilgili başka bir şey merak edip denemeyeceğim
Genel özelliğimdir benim merak edip deneme yanılma yöntemi ile sonuca ulaşmak. Mesela bir keresinde asansörde bir şeyi çok merak ettim, denedim, asansörde kaldım ama sonra yine kendi yöntemlerimle çıktım. Seviyorum kendimi zuhahahahah. Umarım beboş benim gibi olmaz. Yoksa yandım ben.

Banada yúrúyús yapin diyorlar dún google amcada okudum yúrúyús yapmak dogumu kolaylastirir rahmi uyarir yaziyodu bende anlamadim ama bidahaki gidisimde soracam

Canım, bu sabah yaptığım aynı yüzük parmağından ilk kanı sildikten sonra yaptığım ard arda ölçümler 89, 85, 83 .
Haklısın, fark veriyor

Bunlari yiyorsunda seker cikmiyo canim ben azbi tatli yezem hemen cikiyo artik valla bende yiyecem diyorum alip geliyorum ama esim gòzûmún ònúnde yiyo bende sap sap bakiyom neymis yasakmis

Canım, bu sabah yaptığım aynı yüzük parmağından ilk kanı sildikten sonra yaptığım ard arda ölçümler 89, 85, 83 .
Haklısın, fark veriyor
Anam keske benimki de 3 veya 5 farketse. 140 156 131 nedir? Aclikta farkettigini dusun. 80 110 70 gibi ciksa ne diyeceksin. Benimkinin degerleri cok sacma. Artik hiiiicccc ölcmem. Zaten dogru degil belliki. Dikkat ediyorum zaten seker olcme isi bitmistir benim icin

canım cok gecmıs olsun
benım de ılk kızımda olurdu kanamam
ama doktor muayene kanama alanın yok dıyordu hep
Sağol canım. Aman olmasın da , ben evahmlanmaya razıyım. Ama görmedikleri bir şey var yani. Bakalım birazdan dr a gidecem. Tamamen yatmak da olmuyor, ikinci çocuğun ilk gibi lüksü yok.

Ben de kaç gündür hiiç ölçmedim. Yalnızca şüphelendiğim zamanlar dışında ölçmeyeceğim ben de.

Bizimkide öyle bende eşimde açken sinirli oluyoruz açlığa hiç tahammülümüz yok oğlumuzda bize benzemiş :) inşallah kilo yönündende bize çeker hem iştahlı hem kilosuz.
Benım esim aynen öyle açlığa tahammulu yok memleketide Antep herseyide begenmez oglumuzda okadar seçici olursa yandım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…