2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boyun kac kac kilosunki, burda en genc ve en kilolu benim sanırım bende daha kilolu olman munkun değil. 165 boy 74 ile hamile kaldım şuan, 82,5 kiloyum doğuma yuvaranarak falan gidicem.

Boyun kac kac kilosunki, burda en genc ve en kilolu benim sanırım bende daha kilolu olman munkun değil. 165 boy 74 ile hamile kaldım şuan, 82,5 kiloyum doğuma yuvaranarak falan gidicem.

ben 87 yle hamile kaldım daha da ilk çocuk
160 falandır boyumda

Maşallah daha yenimi hamile pantolonuna geçtin? Ben 6 haftalıktan beridir giyiyorum 5. aya kadar hep gazdı ama genede çok rahat ettim. Ben 2 kot almıştım şimdiye kadar giydim gecenlerde 5 Tshört bir şort ve birde tayt aldım başkada almıcam yaz geldi püfür püfür elbiselerimi giyecem

@gazelim_24 G Gurmes bütün günüm yatmakta geçiyor zaten sağ sol sürekli artık ne yana donsem kemiklerim ağrıyor bel agrimda çok fazla sanırım forumun en hastası evhamlisi depresyonda olanı benim
CAnim bende öyleyim bel fıtığım var boyun düzleşmem var var da var bel agrisini devamlı cekiyorum zaten 1 hafta cok berabt geçiriyorum sonra biraz iyi gibi oluyorum sonra gene kötü, allah yardımcın olsun seninde benimde 4 yasında oğlum da var hic ilgilenemiyorum en cok ona üzülüyorum

Ayni ben canim benimde parmaklarim delik desik sıkıldım seker òlcmekten

ben almamıştım olanlar idare etti
genelde düşük bel giydiğim içinde fazla sorun olmadı

ama havalar ısınınca tshirtlerim kısa gelmeye başladı o yüzden mecbur aldım yoksa bi süre daha idare ederdi

ben elbise hiç giymiyorum sanayide çalıştığım için sanırım
artık kot tshirt üniformam gibi oldu
bi tane elbisem yok

benım aslında yemem ıcmem normal zamandakı gıbı
hatta bazen canım ıstemıyor bıle mıde bulantısından vs
ama dinlenerek geçirmeye calstgm ıcın cok hareketsızım
bı de yemek neyse de sureklı canım tatlı ve aburcubu ıstıyorz
azcık frenlıyorum kendımı ama dayanamıyorum
ılk kızımda suankı kılomdan daha azıyla doguma gıttım
gecen hafta 70tim bu hafta 71
aynı baskul aynı yer hep evde ve sabah olmasına ragmen

ben evde esımın tısortlerını gıyıyorum
kendımınkılerde göbegım acıkta kalıyor:)

ılk kızımda 4 aylıkken hamıle kıyafetlerıne gecmstm mevcutlar oluyodu da rahat edeyım dıye
bunda resmen 2. ay gectım şişkinlıkten sanırım:)

Benimde tatliya karsi zafim var buaralar sekerimi òlçüp doktora gòsterecek olmasam hersaat tatli meyve yerdim heralde cok tatliya meyvaya acim buaralar

İnşallah göreceğiz hepimiz canım. İlk çocukta herkes çok rahat hamilelik geçirmiş bende ikinci çocuk düşünen biri olarak hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum ikincide zorluk çekerim diye Allah hepimize kolaylık versin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

merhaba anneler :) anneler gününüzü kutlarım hepinizin öncelikle. doktora gidemedim sizlerle paylaşayım dedim. doktorlar yürüyüş yapın yürüyüş yapın diyor ama ben yürüyüş yaptıktan sonra kalça , bel , bacak ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum. bacağımın üzerine basamıyorum ağrıdan. evde topallayarak yürüyorum. lavaboya bile eşim götürdü resmen tek başıma yürüyemedim böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?

ayy evet kendi tshirtlerimi bıraktım valla
eşim sinir oluyor bi de yemek yerken illa damlatıyorum önüme
çoğunu lekeledim

bende aburcubura çok fecii sardım bu dönem
geçiş dönemi midir nedir
meyve o bu istemiyor canım
cips ve hazır kek deli gibi yiyiorum

rofleli_kedi bende normalde tontik olduğum için 10 kılo sınırım varda bakalım tutucaz kendımızı bı sekılde yürüyeyım dıyorum tabı bıraz abartıyorum bazen sonra yerımden kalkamıyom

Bende surekli evdeyim ama zaten kızıma ve emin işlerine zor yetişiyorum sıkılmaya bile zamanım kalmıyor, beni maf eden kizimda aldığım 22 kilo oldu 15 ni vere bildim ama 7 üzerimdeyken 2 hamileliğim başladı, ve kızımda doğuma gitdiğim kiloma cok yaklaşdım.

Bizimkide öyle bende eşimde açken sinirli oluyoruz açlığa hiç tahammülümüz yok oğlumuzda bize benzemiş :) inşallah kilo yönündende bize çeker hem iştahlı hem kilosuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…