2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlari yiyorsunda seker cikmiyo canim ben azbi tatli yezem hemen cikiyo artik valla bende yiyecem diyorum alip geliyorum ama esim gòzûmún ònúnde yiyo bende sap sap bakiyom neymis yasakmis
Kıyamam yaa... Aslında canım, 3 hafta diyetten sonra dengelendi gibi, ben şimdi az da olsa ondan bundan yiyorum artık ve bakıyorum çıkmıyor. Vücut toparladı kendini belki de.

Bunlari yiyorsunda seker cikmiyo canim ben azbi tatli yezem hemen cikiyo artik valla bende yiyecem diyorum alip geliyorum ama esim gòzûmún ònúnde yiyo bende sap sap bakiyom neymis yasakmis

daha doktora gitmedim de benimde çıkabilir çıkma ihtimali var diye düşünüyorum bu ara belirtiler var
yemekten 1,5 saat sonra 139 çıktı
muhtemelen son günlerim rahatça yiyebildiğim

C cagla1809 ya sen oradan avm ye yürümüşsün
benim ev bu spor salonları var ya ves falan orada hemen
oradan avmye özsüte yürüdüm cumartesi akşamı kaç adım nefes nefes kaldım
birde kalbim sıkışıyor gibi oluyor

Güle güle giy canım. Ben de geçen ordan aldım bir sürü şey. Gerçekten çok uyguna geliyor. İyi olmuş. Geceliklere terliklere baktınmı? Keşke o zaman alsaydım da , benimkiler sıkılmaya başlayınca çıktık

pijama hiç aklıma gelmedi o anda
bu hafta sonu gidince yine uğrucam bakcam o zaman
bu arada tshirtleri oradan almadım
beğenmedim olan modelleri
normal lcw den aldım endülüsparktaki

benimde dişim ağrıdığı için rahat rahat gezemedim
sakin bi günde gitmek lazım pazar aşırı kalabalık

Bugún benim kizcenin ruh halide nasilsa fazla tepmiyo karnimi hoplatiyo degisik yerler yúkseliyo gerci bu daha hosuma gidiyo teptigi zaman direk assagiya teptigi icin ozaman sanki canim cok yaniyo kiziyorum aci annene diye
Geçen bi videoda görmüştüm kadın karnına şu bardağı koyuyor içinde çok az su var bebek sürekli karninı ziplatio bnde denedim çok komik oluo bardağın soğukluğu yada hissiyati bebeğe garip gelio sanirim sürekli tekme atıp göbeği ziplatiyo yer degistriyo falan :))

Kızlar şu 2 3 gündür gözümü uykudan açamıyorum sürekli uykum geliyor şekerdenmi bilmiyorum çok tembelleştim çokta işim var Çarşamba annem geliyor çok şükür bir iki hafta rahat ederim hiç bırakmaz birşey yapayım ama şimdi birmşekerimi ölçüp kalkıçam çok Çalışkan olucam kendine gaz veriyorum

C evrenizdeki AVM'lerde madam Moss magazası varsa bi uğrayın derim h.sonu gittigimde çok güzel bluzlar gördüm gebe kiyafeti yok ama tunikleri çok cool önü hafif kısa arkası uzun falan ben bedenime göre buldum Gebelikte rahatca giyilir hatta gebelikten sonrada giyilir. LCW yede spor gebelik taytlari gelmiş terletmio ondan da aldim çok rahat

Kızlar dün bi arkadaş kraft oyun parkı besikte indirim var demisti benim gördüğüm kraft Joy oyun parkydi çok hoşuma gitti rengi falan 700 den düşmüş 550 fln sanırım alan var mı acaba?

@etka31112 illa veririz ya
yeter ki emzirirken bi lokma ye sütün çeker diyenlere karşı durabilelim

ben herkesle tartışıyorum şu dönemde
herkes her yediğinden vermeye çalışıyor aaa tadına bak canı çeker diye
leke olur bebekte falan
ya olmaz diyorum anlatamıyorum derdimi inatçıyımdır da yiyeceğim varsa da yemiyorum

aynen ben de canım istemediği halde önüme poğaça börek pasta koyuyorlar anlatamıyorum canım çekse yerim çekmiyor istemiyorum diye yok :) mutlaka emzirirken de sütün olur onu da ye bunu da ye diyenler olacaktır.

Acıkınca yapıyor benimki de, uykudan uyandırıyor. Hele ki biraz et, hamur işi yedimmi gıkı çıkmıyor bir iki saat

kesinlikle ya
hayır kendileri de hamile olmuş neyin ısrarı anlamıyorum hadi yaşlılar daha farklı düşünüyor dicem
arkadaşlarım da aynı

ben zaten önüme konanları yesem 100 kilo olmuştum

Daha yeni mi hamile kıyafetlerine geçiş yaptın? Ben 3 haftadır giyiyorum Normal pantolonlarımın içine girmem bile mesele, bir ikisine giriyorum onların da düğmeleri kapanmıyor

Bu hafta hafta kilo alım tablosuna uysan acaba fazlamı kilo almiş olurum, haftanıza göre bundan azmı cokmu aldınız siz?
Kilo alımı başlangıç kilonuza, boyunuza, mevcut sağlık durumunuza vs göre değişiklik gösterir. Tek bir tip tabloya göre yorum yapmak doğru olmaz bence. 10 kilo alan da 40 kilo alan da var tanıdığım. Benim 6-7 kilo oldu şu an. Ama sadece göbekten değil tüm vucuttan aldım. Başlangıç kilonuz-boyunuz nasıldı?

Yalnız olmanın işe yaradığı noktalardan birisi bu sanırım kendimi teselli edebileceğim bir konu buldum , pasta börek yapanım dolmalar dolduranım yok olsa hiç affetmem eşim yemiyor hamur işi ben de olursa yerim diye yapmıyorum tabi biraz tembellik de var arada bir annem kayınvalidem yapıp gönderiyor birazını da buzluya atıyorum nefsimi köreltiyorum o kadar ama yine de annem olmaydı hiç fena olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…