2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah az kaldı. Birkaç haftaya, erken doğsalar bile sorunsuz büyüyebilecekleri zamanlar gelecek. Tabi inşallah vakitlice gelirler ama en azından erken olsalar bile sağlıklı olacaklarını bilmek de güzel.

günaydın iyi haftalar bayanlar

hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun

bu şeker cihazları da tartı gibi hepsi farklı ölçüyor
bi taneyi baz alıp ondan gitmek lazım
babamda 2 tane vardı aynı anda ikisiyle de ölçüm yaptım biri 134 çıkarken diğeri 143 çıkarttı
şu anda bende olan düşük çıkartıyor ama ben onu baz alıp dr göstercem

benım ılk doktorum boy hesabı yapmazdı
hep bas popo mesafesını söylerdı bacaklarını ölçmek zor derdı:)
Bir dönem boyunu baz alıyorlar(baş-popo) gelişimi için kilosu ihmal ediliyor. Daha sonra da kilosu baz alınıyor boyunu ihmal ediyorlar. Benim sat a göre günü gününe tutuyordu hep, en son detaylıya başka bir doktora gittiğimde 10 gün ileride, iri bir bebek demişti. 2 gün sonra gideceğim doktora, bakalım normale dönmüş mü yoksa tombiklik devam mı

Bugün hamile pantalonuna geçiş yaptım
çok acayip hissediyorum kendimi

Dün kendime bi bahçıvan
1 kot pantalon
1 tayt
1 keten pantalon
2 tshirt
1 tane uzun kollu badi gibi bişi aldım :) bunlar beni gebelik boyunca idare eder sanırım bayrama da bi pantalon bi bluz aldım mı tamamdır

Bursalılar as outlet lcw den aldım
defolu diye geçiyorlar
benim eşimin kuzeni çalışıyor orada ona seçtirdim :) kot 29 tl mi ne ufacık bir nokta var birleşim yerinde
keten siyah olan 5,95 e aldım
onun da aynı serinin diğer ürünlerine göre renk farkı varmış o yüzden öyleymiş

benim beden büyük olunca indirimli çok ürün yoktu ama 38-40 falansanız bahçıvanlar 29 a vardı

Bu hafta hafta kilo alım tablosuna uysan acaba fazlamı kilo almiş olurum, haftanıza göre bundan azmı cokmu aldınız siz?

Eklentiler

• _20180215_154147.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 105
+-3 veya 5 onemli degil canim. Benim cihaz beni hasta edip etmemek arasinda gidip geliyor deli oluyorum. Senin cihazin adi neydi. Olcumu nasil yapiyorsun

gunaydın canım bende 4 kılo almışım ama doktor gayet ıyı dedı zaten 1 kılosu bebek bunun suyu var plesantası var vs kendıne pek almamıssın dedı

benim doktorda daha ilk muayenede 10 kg sınırı koyduğu için :) yarısını doldurdum bile
bundan sonra almam umarım

Ne güzel az almişsın.

ah az aldım gibi gözüküyor da şu anda çok kilo alanlardan bile daha kiloluyum
Allah halime acıdı daha da fazla alsam yürüyemez duruma gelirim

gazelim_24 @Gurmes bütün günüm yatmakta geçiyor zaten sağ sol sürekli artık ne yana donsem kemiklerim ağrıyor bel agrimda çok fazla sanırım forumun en hastası evhamlisi depresyonda olanı benim
Bu aralar hepimiz öyleyiz cnaım merak etme balayı zamanız bitti benim yine idrar yolu enfeksiyonu tekrarladı anlıyorum artık oyuzden ağrım bar çok

Dün bana eşim diyorum hamile kalmadan önce 1 sene bebek için uğraşmıştık diyor önceden elinde hamilelik testiyle geziyordun şimdide bu şeker cihazıyla geziyorsun parmaklarım delik deşik oldu artık çok sinir bozucu

Kediyi merak öldürürmüş. Benimki de o hesap işte Bir de ben denedim. Az da olsa tutarlı sonuçlar elde ettiğimi düşünüyorum :)
Valla şekeri düşüreyim derken başka şeyleri yükselteceksiniz :)) afferin sana tutarlı sonuçlar elde etmişsin bidaha yapma ay bende dalmışım az ruyamda çeşit çeşit meyveler gördüm hepsinden yedim ohhh

Bu hafta hafta kilo alım tablosuna uysan acaba fazlamı kilo almiş olurum, haftanıza göre bundan azmı cokmu aldınız siz?
Ben 9 aldım burda görünene göre normal oluyor ama bilemedim 50 kiloyla hamile kaldım zaten şimdi de doymuyorum daha çok alrm gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…