2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

56 kg ile 63 kiloya ulaştım. Boy 165 cm

Daha yeni mi hamile kıyafetlerine geçiş yaptın? Ben 3 haftadır giyiyorum Normal pantolonlarımın içine girmem bile mesele, bir ikisine giriyorum onların da düğmeleri kapanmıyor

ben hep göbekli olunca çok sorun olmadı da iştee artık zamanı gelmişti
bugün de kendimi kocaa göbekli gibi hissediyorum
aslında çok rahatmış

yaa bana fikir verir misin

benim dişim çok ağrıyor
dün de ağrıdan ağladım artık
ama ağrı kesici içmeden 1-2 gün sonra azalıyor
sonra tekrar
dişçi çekelim dedi
ama şöyle bir durum var bence benim yalnızca 1 dişimde sorun yok
hem alt hem üst dişlerimde var
şimdi çekerse belki de boşuna çekilmiş olacak
röntgen çekemediği için dolgu ya da kanal kurtarır mı bilmiyor

sen olsa çektirir miydin ? morfinin bebeğe zararı ne kadar olur

Benim de tam tersi oluyor. Yürümezsem bel ağrısından zor uyuyorum. Kalsiyum ve magnezyum desteğine ihtiyacınız olabilir. Doktorunuza danışın.

64 kilo ile hamile kaldım suan 74 kiloyum boyumda 1.68. Kızımda 13 kilo almıştım toplamda ama oğlumda fazla alıcam gibi gözüküyor

Fazla kilolu hamile kaldı, 165 boy 74 ila en fazla 11 le bitirmek isdediğim için bu tablonun 11 ila bitenine uymaya calışıyorum.

56 kg ile 63 kiloya ulaştım. Boy 165 cm

Maşallah. Gayet de güzel görünüyor
Ben de 169 a 56ydım. Eşimin yurtdışı görevi çıkınca işten izin aldım, birlikte geldik. Gelişimizin 3.günü başlamış gebelik ama benim haberim yoktu. Yeni bir yere geldik onu deneyeyim buna bakayım derken bir de evde olunca bir ayda 4 kg aldım, 60 oldum meğer hamileymişim. Merak 4 kiloma mal oldu şimdi de 66 oldum. Güya hamileliğimde sağlıklı beslenecektim hep, ama onu da istediğim kadar yapamıyorum. Sonumuz hayrolsun artık

ben hep göbekli olunca çok sorun olmadı da iştee artık zamanı gelmişti
bugün de kendimi kocaa göbekli gibi hissediyorum
aslında çok rahatmış

Hiç tayt giyme alışkanlığım yoktu. İnsanlar boşuna giymiyormuş pek rahat hamileliği de sevdim ben göbeği içe çekme gereği de yok, hoplata zıplata dolaşıyorum
Bu da benim basketbol topu kılıklı oğlum

Eklentiler

• 35FDF711-5509-4605-BD9E-275AF2E0E8C7.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 123

oyy maşallahh
sana da oğluşa da
saçlarına da

bende tayt aldım giymedim daha rahartsa çıkartmam hiç bi daha

saçlarını yakın zamanda kestirdin mi ya
benim çok kırık uçları gidicem kestirmeye ama

Fazla kilolu hamile kaldı, 165 boy 74 ila en fazla 11 le bitirmek isdediğim için bu tablonun 11 ila bitenine uymaya calışıyorum.

Elinizden geldiğince dikkat edin tabi. Hem size hem bebeğe faydası olur. Ama 40 kilo alıp şimdi manken gibi dolaşanlar da var. Çok da takılmamak lazım. Benim annem gençliğinde hep tombik tombikmiş. Bana hamileyken 30 kg 2 yıl sonra kardeşime hamileyken de bir o kadar almış. Ama sonrasında hiç olmadığı kadar zayıflamış. Şimdi de hala öyle, genç kız gibi dolaşıyor. İstedikten sonra kilo alınır da verilir de. Sağlığımıza bir şey olmasın yeter ki

yaaa ciddimisinnnn kesın gıtmem lazımm bahcıvan falan ıstıyom bendeee 29 a kot vay anasınıııı suan yerımde zor duruyorum ..hayırlı olsun güle güle gıy canım 3 ayda haylı haylı ıdare eder

oyy maşallahh
sana da oğluşa da
saçlarına da

bende tayt aldım giymedim daha rahartsa çıkartmam hiç bi daha

saçlarını yakın zamanda kestirdin mi ya
benim çok kırık uçları gidicem kestirmeye ama

Maalesef kestiremedim çok da uzadı. Saçım çok hızlı uzardı şimdi jet hızıyla uzar oldu. Saçımın yarısı beyaz, dr da boyatma dediği için sinir oluyorum şimdi. Doğuma kadar nasıl sebdedeceğim bilmem
2 hafta sonra Türkiyeye döneceğiz inşallah. O zaman kısaltacağım baya. Ama boyaya çok var daha

Seninde gayet iyi gözüküyor ben 20 30 40 kilo alanlar duydum. Sağlıklı olsunda bebek biz nasıl olsa veririrz bir şekilde kiloları

kesinlikle ya
hayır kendileri de hamile olmuş neyin ısrarı anlamıyorum hadi yaşlılar daha farklı düşünüyor dicem
arkadaşlarım da aynı

ben zaten önüme konanları yesem 100 kilo olmuştum
Canım aldıgın kot nasıl? Düz paça mı bol paçamı?Su 29 tl olan? Siyah keten pantolonnun başka renkleride var mı?

Bende yürüyünce yoruluyorum özellikle ayak bileklerim ağrıyor özellikle ertesi sabah ağrıyor. Eve gelince hemen koltuğa atıyorum kendimi.

C cagla1809 kesinliklee git
benim aklımda yoktu hiç orası Nesrinay86 deyince gittim iyi ki de gitmişim
hele 36-38-40 bedenlere daha çok çeşit vardı
40 beden buz mavisi kot vardı tek bir tane kalmış 11 tlydi ya

bi gün denk geliriz gider gelirken belki :)

Ztonder benim doktor 24 den sonra boyayabilirsin ama açıcı kullanmak yasak dedi
bende açıcıyla işim yok 3-4 tutam pembeye boyucam saçımı o kadar
haftaya falan gidip kestirip boyatıp normale dönmek istiyorum aşırrııı bakımsızım

D _Depply_ akşama resmini çekip atayım
siyah 5 tl olan tek renkti ama haki yeşili mint yeşili olanlarda vardı benim bedenim yok diye bakmadım
bahçıvan bu diğerlerini göndercem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…