2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rofleli_kedi yaa akşam aldıklarının fotosunu atarmısın kendımı zor tutuyorum suan işi bıakıp gıdesım geldı ..bende ınternetten ındırım kovalıyom güya kotlar 50 tl ye ınınce sevınıyorum falan

eve gidince atıcam
gitme gitmee
internetten bende baktım sepet doldurdum boşalttım hep ama
iyi ki almamışım

185 tl harcadım onca şeye bence bedava
2 kota normalde daha fazla verdiğim zaman var çünkü

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun , diş çekimi ve benzeri şeyleri ebelikte 2. Trimester da öneriyorlar ama biz artık son trimestera girdik. Burada kar zarar hesabı yapmak gerekecek ve bunu da kadın doğum doktoru ve diş hekiminin görüşünü alarak bir karar versen en doğrusu olur bence . Parol fayda ediyorsa Parol içebilirsin , hatta faydalı olursa doğuma kadar öyle götürebilirsin onun dışında ben çok bilmem ama bazı doğal yöntemler de fayda edebilir diş ağrısı için. Ağrıya katlanabilirsen doğuma kadar en azından belki kanal tedavisiyle kurtulabileceğin dişini kaybetmemiş olursun. Ama dayanamadığın ağrıysa en mantıklısı kadın doğum doktoruna danışmak bence , parol ötesi ağrı kesiciler gebelikte pek önerilmiyor morfin gibi

teşekkür ettim
bende inan geçen kandil gününden beri düşünüyorum henüz doktorumla konuşmadım içimde çözeyim diye
parol ilk zamanlar fayda etti şimdi denemedim doğrusu kafamı vurasım gelse de içmeden atlatmaya çalıştım
diş hekimi çekelim ağrıyorsa dedi çekildi kenara
ama morfin olayı kafamı karıştırıyor çünkü çektikten sonra da ağrı hop diye kesilmeyecek
bir süre onun da sancısı olacak

ben yine dayanabildiğim kadar dayanıp doğumda çektirmeye çalışayım en iyisi o demek ki
morfin biçok ağrı kesiciden daha etkili olacak kesin geçer plesantaya bir de iğne yani hap olsa belki bi nebze dicem ama

annelik ne zormuş dün annemle sarılıp ağlaştık daha doğurmadan kıyamıyorsun kızına ben sana nasıl kıycam bu halini gördükçe dedi

bana da kal geliyor bazen aslında aklıma gelseydi direk oradayken resim çekerdim hoşuna giden varsa alırdım sana da
gidene kadar idare ederdi en azından
olsun canım nerden gelcek aklına bende hemen eşimi aradım nolur ışınlanmayı bul hemen dedım kendımı durduramıyorum falan dedım bakalım labarotuvar calısmalarına basladı valla bana ordakı indirimleri söylemen bile yettı zaten cogu konuda Allah razı olsun fikir verıyosun yardımcı oluyosun :) ıyıkı bu gruba denk gelmişim yaaa

İnşallah geçer bir an önce canım ama parolden çok korkma ağrın şiddetli olursa içebilirsin , gebelikten en güvenli ilaçlardan biri ama yine de abartmamak lazım tabi. 2 3 gündür ben de bir kaç defa içmek zorunda kaldım hatta dün serum olarak taktırdım bir tane , feci üşütmüşüm başımdan ayakparmağıma kadar ağrıyor ve ateşim çıkıyor diye

geçmiş olsun çok
düştü mü ateşin bari

kendime de fazla işkence etmeden içeyim o zaman
belki böyle doğuma kadar idare ederim
cumartesi randevum var o zamana kadar ağrımı dindirise parolla devam ederim :) doğum sonrası da detaylı bi diş muayenesi yaptırırım

Valla bulsun git
insan rahatlıyor :)

burdan direk terminale giden otobüs var ya onunla gitsen yolda in binle de uğraşmamış olursun

Yok be canım. Annem normal doğumu destekler ama benim yaşım gereği önermiyor. 39 yaşındayım ve tüp bebek ile hamile kaldığım için sen sezeryan ol diyor. SİZler gibi genç olsaydım olabilirdi tabi

yaş 33:)
herşey nasip canım yeterkı sonumuz iyi olsun
ben kalabalık aıle buyudum hep cok cocugum olsun ısterdım ama ıs hayatı vs derken
2 cocuk yeter, Allah onlara saglık versın dıyenlerdenım
ama hep bu hamılelıgımın ikiz olmasını istedim bi kızım vardı bu da ikiz olsaydı 3 cocuk oh mis:)

neyse sımdı plesanta ile ilgili yasadıgım skntı nedenıyle ( kötü ihtimallerden biri ama risk var sonucta, rahmin alınma durumu gibi)

herseyın hayırlısı, normalde zaten 3.yü istemıyodum, ama şimdi böyle bi durum var ya daha 2.yı kucagıma almadan, farkettım kı zaman zaman 3. cocugunun hayalını kuruyorum.

değişik bir psıkoloji
cok yazdım neyse soncta 20 yasında anne olmakda 39 yasında anne olmak da Allah ın emri
yeterkı güzelseyler olsun

Merhaba, bendim o. Ben baktığımda kraft garden modeli indirimdeydi 700 den 530 a düşmüştü hemen aldım. Bu modeli de biliyorum bu da çok güzel. Ben açık renk istediğim için Garden almıştım. Döviz arttığı için uygun bulunca hemen almak lazım. Bu saatten sonra fiyatlar düşmez artar. Takip ediyordum denk gelince aldım ben de. Güle güle kullanın şimdiden. Selamlar.

cok guzelsınız ana oğul canım
maşallah size

O hiç beli olmaz canım biz ne kadar pilanlı programlı irelesekde hayat bazen bize süpriz yapa bilir.

BadeAk34 hakkında hayırlısı olsun inşallah
zamanın ne getireceğini bilemezsin umarım son ihtimal gerçekleşmez :) bakarsınız birkaç sene sonra başka topikte yine denk geliriz

keşke şartlar eskisi gibi olsa
biz kalabalık bir aile olamadık hiç ama bazen imreniyorum
arkadaşlarıma falan

Sağol canım sabah biraz yükselmişti yine şimdi iyiyim çok şükür sadece çok öksürüyorum ve öksürdükçe aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Bence de çok şiddetli ağrın olursa içebilirsin bir tane tabi inşallah hiç ihtiyacın olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…