- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #37.641
Selaaam :) Nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelikselam kızlar
kesinlikle ya
hayır kendileri de hamile olmuş neyin ısrarı anlamıyorum hadi yaşlılar daha farklı düşünüyor dicem
arkadaşlarım da aynı
ben zaten önüme konanları yesem 100 kilo olmuştum
Yalnız olmanın işe yaradığı noktalardan birisi bu sanırım kendimi teselli edebileceğim bir konu buldum, pasta börek yapanım dolmalar dolduranım yok olsa hiç affetmem eşim yemiyor hamur işi ben de olursa yerim diye yapmıyorum tabi biraz tembellik de var arada bir annem kayınvalidem yapıp gönderiyor birazını da buzluya atıyorum nefsimi köreltiyorum o kadar ama yine de annem olmaydı hiç fena olmazdı
Daha yeni mi hamile kıyafetlerine geçiş yaptın? Ben 3 haftadır giyiyorumNormal pantolonlarımın içine girmem bile mesele, bir ikisine giriyorum onların da düğmeleri kapanmıyor
rofleli_kedi siz şaka mı yapıyorsunuz biriniz yeni geçmişsiniz biriniz 3 haftadır ya
ben 12. haftadan beri hamile kıyafeti giyiyorum
Dr dan geldim canlar. Görülür bir sıkıntı yok şuanda. Bebiş biraz yukarı çıkmış. Yorulmama ve bol su içmem gerektiğine uyardı. Bu kadar. Artık iki haftada bir gideceğim
İyiyim canım. Geldim, bir sıkıntı yok şükür. Biri gelsin sana baksın diyor. Annem yurtdışına çıkabilmek için orgeneraldan yazılı izin almalı, eğitim senesi bitmeden vermez onu da. Bittikten sonra izinle belki. Kv kendine güvenmiyorsan çocuk yapmayacaktın diyor. Yapacak bir şey yok, Allah'a sığınacağım, yerde de eşimle kızıma.Canim neyaprin nasilsin doktora gidecekmisin
Aynen canım. Son bir ayda zaten haftada bir gittim her hafta bir aksiyon. İyi olsun da bebişim.cok sukur canım skntı olmasında 2 haftada bır gdip geliceksın artık yapcaj bıse yok
Ben daha doğru düzgun gecemedim sadıce dar bluzlarmı giymiyorum paltolonlarımda sıkmaya başladı hamilelik için alış veriş yapmam zamanı geldi.rofleli_kedi siz şaka mı yapıyorsunuz biriniz yeni geçmişsiniz biriniz 3 haftadır ya
Sağol canım sabah biraz yükselmişti yine şimdi iyiyim çok şükür sadece çok öksürüyorum ve öksürdükçe aklım çıkıyor bir şey olacak diye
Bence de çok şiddetli ağrın olursa içebilirsin bir tane tabi inşallah hiç ihtiyacın olmaz
İyiyim canım. Geldim, bir sıkıntı yok şükür. Biri gelsin sana baksın diyor. Annem yurtdışına çıkabilmek için orgeneraldan yazılı izin almalı, eğitim senesi bitmeden vermez onu da. Bittikten sonra izinle belki. Kv kendine güvenmiyorsan çocuk yapmayacaktın diyor. Yapacak bir şey yok, Allah'a sığınacağım, yerde de eşimle kızıma.
benim genelde iş yerinde çok ısrar ediyorlar, annem az yiyorsun diyor ama az ye zaten diyor aynı zamanda
kayınvalidem uzakta, yanımda olsa ne yapardı bilmiyorum o konuda bir şey diyemeyeceğim :)
rofleli_kedi siz şaka mı yapıyorsunuz biriniz yeni geçmişsiniz biriniz 3 haftadır ya
Dr dan geldim canlar. Görülür bir sıkıntı yok şuanda. Bebiş biraz yukarı çıkmış. Yorulmama ve bol su içmem gerektiğine uyardı. Bu kadar. Artık iki haftada bir gideceğim
İyiyim canım. Geldim, bir sıkıntı yok şükür. Biri gelsin sana baksın diyor. Annem yurtdışına çıkabilmek için orgeneraldan yazılı izin almalı, eğitim senesi bitmeden vermez onu da. Bittikten sonra izinle belki. Kv kendine güvenmiyorsan çocuk yapmayacaktın diyor. Yapacak bir şey yok, Allah'a sığınacağım, yerde de eşimle kızıma.
Benim eşim evin tek çocuğu olduğu için bayaa bi dertli kv istememiş ikinci çocuğu. O yuzden biz ikinciyi kesin istiyoruz Allah kısmet ederse oğlumun babasının çektiği yalnızlığı çekmesini istemiyoruz.Ben nasipse bunu saglikli sihhatli alayim kucagima 2 cocugu dúsúnmúyorum gòrúmcem eltim herkes cocuk 1 yasina girmeden yap ikinciyi diyoda kimse bana bu cocugu yapana kadar neler cektim sormuyo
İnşallah. Kp e bakmıyor, akşamları bana geliyor yemeğe, uyumaya evine gidiyor sadece. Bir süre bende kaldı da, sonunda eşime çok zorlandığımı dedim ,hem kızına, hem babaya bakmakta, salona her gün yatak açıp toplamakta vs. Cuma günü kp hastaydı, sabah yine evden çıkarmıştı, git gece gel diye, sağanak yağmur dışarıda, ayakta duramıyor yaşlı adam. İki gün ona baktım, o da çocuk gibi zorla lokma yediriyordum belki de ondan hissetmesem de yoruldum. Gelip de ne yapıyorsunux demedi. Allah büyük, görüyor.Allah yardımcın olur canım sen dıkkat et kendıne
ınsallah kv de sana muhtaç olmaz günün birinde
Ben arsızım bunca zorlukla hamileliğim geçiyor, bu kreşe gitsin bir tane daha yapsyım diyorumBenim eşim evin tek çocuğu olduğu için bayaa bi dertli kv istememiş ikinci çocuğu. O yuzden biz ikinciyi kesin istiyoruz Allah kısmet ederse oğlumun babasının çektiği yalnızlığı çekmesini istemiyoruz.
İnşallah. Kp e bakmıyor, akşamları bana geliyor yemeğe, uyumaya evine gidiyor sadece. Bir süre bende kaldı da, sonunda eşime çok zorlandığımı dedim ,hem kızına, hem babaya bakmakta, salona her gün yatak açıp toplamakta vs. Cuma günü kp hastaydı, sabah yine evden çıkarmıştı, git gece gel diye, sağanak yağmur dışarıda, ayakta duramıyor yaşlı adam. İki gün ona baktım, o da çocuk gibi zorla lokma yediriyordum belki de ondan hissetmesem de yoruldum. Gelip de ne yapıyorsunux demedi. Allah büyük, görüyor.
Ben yaşadım canım ama 1 gün ara verip yürüyüşe yavaştan kısa mesafeyle başlayınca düzeldi ama ilk günü dediğin gibi eşim yardımcı olmuştu benimde kalkarken otururken et kesiyodu kalçam tutuldu gibi oldu çok kötüydü.merhaba anneler :) anneler gününüzü kutlarım hepinizin öncelikle. doktora gidemedim sizlerle paylaşayım dedim. doktorlar yürüyüş yapın yürüyüş yapın diyor ama ben yürüyüş yaptıktan sonra kalça , bel , bacak ağrısından sabaha kadar uyuyamıyorum. bacağımın üzerine basamıyorum ağrıdan. evde topallayarak yürüyorum. lavaboya bile eşim götürdü resmen tek başıma yürüyemedimböyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?
Sağol canım. Çocuk var, mecbur yemek yapıyorum, biraz da mızıkçı, biberli, salçalı yemiyor. Her gün çorba yemez . Ona yemek, atıştırmalık ,kendime de haşlama birşeyler yapmalıyım. Buzlukta sarmam, yarı hazır çorbalar, kemik suyu filan var. Çok yardımı oluyor onların evet gerçekten.annende iyimiş
biz kayınvalideyle aynı binadayız 10-15 günde bir görüyorum zaten gördüğüm kadarı yetiyor
genelde ye ye diye baskı yapıyor bende konuşmadan eve geri kaçıyorum gerilipte
var ya erken giyseymişim herhalde benim kız kendini ortalara atarmış yaa
sanki 1 günde karnım büyüdü gibi hissediyorum
aslında bol giymek daha iyi ama ben hamile kafasına giremediğim için
geçmiş olsun canım ya
dinlen dinlenebildiğin kadar
kaynanana da Allah içine merhamet versin
valla arkadaşım ev işi yapma 15 günde bir birini çağır gelsin toparlasın
yemek işini de atıyorum mercimek çorbası yap bi kazan at buzluğa
çıkarır çıkarır yersiniz
herşeyi çok çok yapıp buzluğu kullan
hazırlama işini oturduğun yerden yap
kızartma gibi başında beklemeni gerektiren yemek yapma
Bugunleri unutup yaparız benceBen arsızım bunca zorlukla hamileliğim geçiyor, bu kreşe gitsin bir tane daha yapsyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?