2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wallahı canım o zaman bı kadın tutulsun
hem kayınvalıdenın ısını yapar hem kayınpedere bakar
senin şuan durumun ortada, kendıne dikkat etmek zorundasın en az 2 ay daha
Kadın tutacak durum yok canım. Eşim temizliği falan yapıyor, yapabildiği ne varsa geri durmuyor sağolsun. Çamaşırı ben renk renk ayırırım mesela yıkamaya koyarım o çıkarır asar, temizliği yapıyor ev günlerinde , yemek de yapıyor ama çalışıyor işte, aç geliyor, çocuk okuldan aç geliyor, baba aç geliyor, ben yatakta, o haliyle anca pratik yapmaya çalışıyor

Az kaldı azz yandann

Hahaha Allah canını almaya

benim genelde iş yerinde çok ısrar ediyorlar, annem az yiyorsun diyor ama az ye zaten diyor aynı zamanda

kayınvalidem uzakta, yanımda olsa ne yapardı bilmiyorum o konuda bir şey diyemeyeceğim :)
Çalışırken ben de öyleydim kahvaltı yapıp getiriyorlardı hemşire hanımlar sağolsunlar:) benim kv yedirme konusunda çok ısrarcı ve başarılıdır

Onu ben de bilmiyorum ama sevmememe rağmen pekmez içiyorum baya fayda gördüm

Maşallah canım güzel yuvarlanmış delikanlı

Kızlar ben geçen gittiğimde 5-6 tl ye 42 beden bir sürü tişört aldım ordan. Fotoğraflarını da paylaşmıştım, artık nedense buraya foto yükleyemiyorum. Günlük giyilecek, tişörtler, arkası biraz uzun , önü normal olanlardan renk renk aldım. Evde eşimin XL tişörtlerini paylaşıyoruz ))))))

Dr dan geldim canlar. Görülür bir sıkıntı yok şuanda. Bebiş biraz yukarı çıkmış. Yorulmama ve bol su içmem gerektiğine uyardı. Bu kadar. Artık iki haftada bir gideceğim
İyi şükür canım sevindim gözün aydın.

Rabbim yardimcin olsun canim

ya ben ya ben:)
2.ayda geçtım hatta ılk 3 ay 2 kılo vermıstım
ama şişlikten
eşim bile dıyorkı karnın kocaman
ılkınde bu zamanlar gazım var gıbı dolanıyodum sımdı gayet hamiş hamişim:)

ben de heme geçtim pantolonların belleri çok sıkıyordu göbeğimi, hamile tuniği almadım hiç sadece normalde 38-40 giyiyordum 3 tane 42 beden tunik aldım onları giyiyorum değiştire değiştire, hamilelikten önce salaş giyindiğim için o tuniklerim de oluyor çok şükür.

Ben daha doğru düzgun gecemedim sadıce dar bluzlarmı giymiyorum paltolonlarımda sıkmaya başladı hamilelik için alış veriş yapmam zamanı geldi.

maşallah vallahi ben pantolonları bayadır giyemedim.

kayınvalidem yedirirdi ama sağlığımı da düşündüğü için çok üstüme gelmezdi sanırım, bakalım doğum yapınca gelecek o zaman yapar sağolsun yardım etmeye gelmesi bile yeterli,

ben bayadır hamile kıyafeti giyiyorum ama insanlar son 4 haftadır dışarıdan hamile olduğumu anlıyor benim kız ben burdayım demeye yeni başladı :)

benim de öyle işte şok oldum ben normal pantolonların belini bayadır kapatamıyorum ki 12. haftada bir sabah çok rahat giyip işe gittim öğlen pantolonun düğmesini açarak güne devam ettim o günden beri sadece hamile pantolonu giyiyorum

Çalışırken ben de öyleydim kahvaltı yapıp getiriyorlardı hemşire hanımlar sağolsunlar:) benim kv yedirme konusunda çok ısrarcı ve başarılıdır

benim de iş yerinde özellikle hamilelik geçirmiş olan arkadaşlarım yoğurt, portakal suyundan tut börek tatlıya kadar getiriyorlar benim için sağolsunlar, ama abur cubur olanları yememeye gayret ediyorum

Dr dan geldim canlar. Görülür bir sıkıntı yok şuanda. Bebiş biraz yukarı çıkmış. Yorulmama ve bol su içmem gerektiğine uyardı. Bu kadar. Artık iki haftada bir gideceğim

geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine ve bebişe

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah toparlarsın bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…