ben de heme geçtim pantolonların belleri çok sıkıyordu göbeğimi, hamile tuniği almadım hiç sadece normalde 38-40 giyiyordum 3 tane 42 beden tunik aldım onları giyiyorum değiştire değiştire, hamilelikten önce salaş giyindiğim için o tuniklerim de oluyor çok şükür.
maşallah vallahi ben pantolonları bayadır giyemedim.
kayınvalidem yedirirdi ama sağlığımı da düşündüğü için çok üstüme gelmezdi sanırım, bakalım doğum yapınca gelecek o zaman yapar sağolsun yardım etmeye gelmesi bile yeterli,
ben bayadır hamile kıyafeti giyiyorum ama insanlar son 4 haftadır dışarıdan hamile olduğumu anlıyor benim kız ben burdayım demeye yeni başladı :)
benim de öyle işte şok oldum ben normal pantolonların belini bayadır kapatamıyorum ki
12. haftada bir sabah çok rahat giyip işe gittim öğlen pantolonun düğmesini açarak güne devam ettim o günden beri sadece hamile pantolonu giyiyorum
benim de iş yerinde özellikle hamilelik geçirmiş olan arkadaşlarım yoğurt, portakal suyundan tut börek tatlıya kadar getiriyorlar benim için sağolsunlar, ama abur cubur olanları yememeye gayret ediyorum