2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

G
İnşallah güzel haberle dön canım benim. Duam seninle.
Eldim canim hanim efendi ters dònmús dònerkende kafasiyla baski yapmis bisey yok hersey yolunda dedi kilomuz 1kilo 80 gram olmus alttan bakti acilma yok selvisk uzunlugu 38 milim bebegin yeride iyi bir sorun yokmus

Ben bol bol elbise alıcam yerere kadar değil ama dizden 10 cm falan daha uzun öyle daha rahat ederim sankı artık önümüzde yaz baya sıcak olucak paltolon giyemem sanırım artık zayen normaldede sevmiyorum rahat kiyafet seviyorum.

G

Eldim canim hanim efendi ters dònmús dònerkende kafasiyla baski yapmis bisey yok hersey yolunda dedi kilomuz 1kilo 80 gram olmus alttan bakti acilma yok selvisk uzunlugu 38 milim bebegin yeride iyi bir sorun yokmus
Çok şükür. Ahh totolarına totolarına vurmak lazım bunların. Kızım oturuyor yanıma diyor ki, kardeş, çıkmaya çalışma,hayat zor, zorla yedirecekler, giydirecekler, hele sonra okul zor, kendi totonu yıkamak zorunda kalacaksın, oyuncakları toplamak zorunda kalacaksın

K
iz senin kiz kac yasinda cok derinlere dalmis hayati çòzmúş

Nesrinay86 , Ftm41 Sizin ve bebişlerinizin sağlıklı olmasına çook sevindimmm.
Bizim de cuma kontrolümüz var. Hem beboşu göreceğim için günler geçmek bilmiyor. Hem de doktora iradeli davranıp kilo almadığımı hatta son kontrolümden yaklaşık 1 kilo aşağıda olduğumu göstermek için sabırsızlanıyorum.
Yalnız cumadan sonraki gün beni kimse tutmasın canım ne çekerse yiyeceğim ahahahahah. Sonra sağlıklı beslenmeye devam

Sağol canım. Sana kocaman bir aferin hamilelikte diyet zor işmiş valla. Biz yeni başladık zorlanırken sen ne zamandır irade gösteriyorsun. Helal olsun arkadaşım

Seker yoksa sorunda yoktur canim sonradan sende katilma bizim kervana

kolay olsun die.kk uygulamsi indrdm gel gor ki bldirimleri göstermiyor bnde diyorum ki kzlarin sesi nie çıkmiyor. Hepiniz iyisinizdir ins.. saglik ocagindan dönüyorum hemşire dedi bi doz yapaoim bari tetonaz asisi iyi yapalım dedm. Htrlayan vardir blki baya bos boş konuusp sinrlerimi tavan yaptirmsti. Kalp atisini da dinledim bocugumun bide bana yazualr verdi resmini cek evde okursun dedi.

senin bu hemşiredeki aşı merakı da beni benden aldı
ne yazıyormuş yazıda merak ettim
uygulama sorunlu ya
ben 1-2 kere indirdim sonra sinir olup kaldırdım

M Myps ben de senin gibiyim. Yurudugum zamanlarda agrim daha da artiyor. Hatta aynen kalcamda bacagima vurmustu topalliyordum. Ustune bastikca agri oldu.
Hareket etmedigim, dinlendigim zamanlarda da agri var gene uyutmayan ama, hareket oldugunda artiyor tabi.

Ay unuttum bak beni de bugün çağırmıştı sağlık ocağındaki. Sen söyleyince hatırladım yarın giderim artık. Uygulama bende de öyle bildirim gelmiyor canım

yaa bende 42 giyıyorum ve cok uygun orayı duymustumda gıtmek kısmet olmadııı

Kendine güvenmeyeceksen çocuk yapmayacaktın mı Allah ıslah etsin ... ama maşallah ne güzel eşin kozun yardımcı oluyor daha da olurlar inşallah kolaylıkla atlatırsın bu süreci hiç merak etme

ay kızlarr bende bebek arabasını sonunda aldımm hepsiburadadan elele alroad modelini ..baska alan varmı acaba baya övdüler falan kalıtelı dıye ındırımdeyken aldım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…