2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok guzel ve uygun hepsi canım gule gule gıy ınsallah
Sağol canım. Terminal otobüsleriyle tek vasıta gidersin canım zamanın olduğunda bir uğra derim. gecelik sabahlıklar da vardı 39.90 , işte benimkiler yorulunca çıktık. Flo da çok uygun orda. Lamborghin spor ayakkabıyı 109 tl ye görünce eşim 3 tane aldı )))

Maşallah ne kadar hayırlı bir gelinsin, Allah kv ne merhamet versin..

senin bu hemşiredeki aşı merakı da beni benden aldı
ne yazıyormuş yazıda merak ettim
uygulama sorunlu ya
ben 1-2 kere indirdim sonra sinir olup kaldırdım
Sorma cnm ya aşıdır tuttturms gidiyor. Bide diyo ki iyi doktorun yapmadı şeker yüklemesi bn istemedm dedm oysaki doktorda istemiyordu. demedm ki dr.da yapmak istemiyor tartıştımaya girecek halim yoktu cunku... protein agrliağır beslen yada bakliyat tuket dedi.... Yazılarda da cnm anne sutu emzirme yaziyor. Doğumdanan sonra sut olmasi icin neler tukeltilmeli fln yaziyor 6 7 sayfaluk bi yazi.okumadm daha ama gebel olarak anne sutu ve emzirme

Kendine güvenmeyeceksen çocuk yapmayacaktın mı Allah ıslah etsin ... ama maşallah ne güzel eşin kozun yardımcı oluyor daha da olurlar inşallah kolaylıkla atlatırsın bu süreci hiç merak etme
aldırmıyorum artık canım. Olacağı varsa pamuklara da sarılsak oluyor. Yiyecek ekmeği varsa tarlada da çalışsan doğuyor. Az kaldı bir on hafta daha dursa öyle mutlu olacağım ki hayırlısıyla inşallah

Evet cnm sen söyleyince bende girdim baktım çok hoşuma gitti saol valla. Benim oğlum olucagi için renginin koyu olmasi çok hoşuma gitti eşimde bgendi bizde bunu alabiliriz.sende güle güle kullan cnm

Dertlerini seveyim ya

Çok haklısın canım , inşallah vakti geldiğinde sağlıkla alırız kucağımıza

Yaaa bana deme böyle şeyler valla kendımı zor tutuyom alıışşveriişşş

Bende daha önce anne olmak isterdim ama geç evlendim bugüne kısmet oldu ne yapalım Allahın takdiri herşey. Önemli olan sağlıklı evlat sahibi olmak. Benim üst komsumunda rahmin alınması gerekşyor dedi hatta bir sabah büyün banyo kan revan içinde kalmış. Ama şimdi o çocuk kapının önünde kafamızı şişiriryor :) çok tatlı afacan bir sey :) inşallah herşey yolunda gider sende 3. Çocugunu bile kucagına alırsın. Ben bile 2. Çocugun hayalini kurmuyor değilim hani ama kısmet diyelim.

Nesrinay86 hahha maşalalh kızına ya
feleğin çemberinden geçmiş gibi valla :)

C cagla1809 iyi günlerde kullan inşallah memnun kalırsın

P Pikapii annem ben ufakken limonla pekmezi karıştırıp içirirdi offf tadı hala ağzımda
o yüzden pekmezi ağzıma hiiiç sürmüyorum ya

S Syba güzel bilgiler varsa sonra bizimle de paylaşırsın :)
bu sefer fazla gerilmeden atlattın hadi geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar.. 75lik şeker yükleme testi sonucum 60dak. Sonra 184 120dak. Sonra 155. Doktor yakınıma sordum yuksek dedi. Yarın testi yaptıran kadın dogum doktoruna gideceğim, var mı benim gibi olan? Diyet mi sadece yoksa insülin fln mi verir merak ediyorum

Canım bnmde birinci saat sonunda 189 cıkto. Doktor haftada uc dört gun aclık tokluk ölç dedı hep yuksek cıkarsa dıyet vercez dedı

Ay unuttum bak beni de bugün çağırmıştı sağlık ocağındaki. Sen söyleyince hatırladım yarın giderim artık. Uygulama bende de öyle bildirim gelmiyor canım
Ben gecen persembe gittim saglik ocagina son tetenoz ignem kalmis onu vurdurdum sola yatmam gerekiyo agri ve sisiyo deyip saga vurdurdum vurdurmaz olaydim 4 gún cektim agrisini nerdeyse kolumu kullanamayacak duruma geldim allahtan bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…