2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O annesini úzmeyecek ve son zamanina kadar duracakk canim biz òyle dúsúnelim yani pozitifi cagiralim pozitif olsun

Şimdiden bayrama kendime ne cici alsam diye dûsûnûyorum elbisemi alayim yoksa daha giymedigim lacivert kumas pantolonum var onun úzerine biseymi alayim arkadaslar fikirleri bekliyorum

Benim doktorum hamilelik boyunca boyama dedi ya, çok işime geldi şimdi senin doktorunun dediği

Ay çok kızdım. Allah insaf versin. Kendi kocasına kendi bakacağına sana mı iş bırakıyor hamile halinle bir de

Kaç yaşında kızınız? Bayıldım
Çok haklı ya, şu an ekmek elden su gölden takılıyorlar. Yaz yok kış yok sabit sıcaklık, oohh..

ay kızlarr bende bebek arabasını sonunda aldımm hepsiburadadan elele alroad modelini ..baska alan varmı acaba baya övdüler falan kalıtelı dıye ındırımdeyken aldım gıttı
Ben şu an sadece bebek arabası aldım. Sanki en acil ihtiyaçmış gibi. Bu gidşle doğar doğmaz çıplak koyup gezdireceğim çocuğu

Hangi avm bahsettiğiniz?

Canım ben üçüncü aydan beri boyuyorum doktora sordum sakıncası yok dedı. Beyazlarım var mecbur boyuyorum

Benim saçımın yarısı beyaz, liseden beri çekiyorum. Benim doktorum sabret boyama deyince içime sinmedi bir türlü. Aslında biraz araştırdım, anne-bebek sağlığını riske atmama adına, etik bulunmadığı için bu konuda araştırma yapılmıyormuş. Yani zararlı da olabilir, olmayabilir de... Bir de ücretsiz izindeyim. 2 hafta sonra işe döncem belki o zaman dayanamaz boyatırım.

Ben şu an sadece bebek arabası aldım. Sanki en acil ihtiyaçmış gibi. Bu gidşle doğar doğmaz çıplak koyup gezdireceğim çocuğu
Sen gene onu almisssin ben onu bile almadim ramazanda geldi bayram sonuna kaldi erken doguyum falan diye acele etmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…