2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen gene onu almisssin ben onu bile almadim ramazanda geldi bayram sonuna kaldi erken doguyum falan diye acele etmese bari
Ya ben hep diyorum çıplak kalacak değil ya sararım bir çarşafa diye. Böyle olursa şaşırmayacağım. Gerçi kv her şeyini aldım diyor 6 aylık olana kadarki. Acayip gaza gelmiş dueumda olduğunün aylardır bebek mağazalarından çıkmıyor. Annem, kız kardeşim de alıyormuş. Onları bir araya getirince bakalım ne çıkacak ortaya.

Hayırlı olsun canım bnce en zorlarından biri bebek arabasını almak o kadar kafam karısştıki alana kadar
Ya ben hiç görmediğim bir şeyi aldırdım. Türkiyede yoktu. Bosnadayız burda da yoktu. Eşimin kardeşi Sırbistana gitmişti orda var diye görünce internetten, aldırdım ona. O da bekar erkek. Çok anladığını sanmıyorum. Artık ne çıkarsa bahtıma olacak. Bir ay sonra falan göreceğim bakalım nasılmış

onlar varsa tamam sende begendiklerinden alirsin

Sen hangi model aldın
Babyzen yoyo+ aldım. Emsallerinden farkı çok hafif olması, kolay katlanıp açılıyor ve katlandığı zaman uçak kabin bagajına sığacak büyüklüğe geliyor. Oto koltuğu olup arabaya takılan kısmı var ortadaki foto yerine

Eklentiler

• 9FC43D54-C82C-47C7-8059-294B657486B2.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 96
Tamamdır canım, büyük kısmını tamamlamışlardır. Ufak tefek alırsın sen de bodi , tulum pantolon. Zaten yaz bebişleri. Arabayı ben de ilk almıştım, beşiği de aldık. Kaldı 0-3 günlük giyecekler biraz

Harika.Çok beğendim , güle güle kullanın canım

onlar varsa tamam sende begendiklerinden alirsin

Başta tembih ettim birer ikişer alın, benim de hevesim var ben de seçmek almak istiyorum diye. Ama kv benim rahatlığımdan rahatsız olduğu için dayanamamış, 6 aya kadar giyeceği her şeyi aldım dedi. Hatta banyo küveti vs de almış. Gittiğimizde yatar diye kendi evine beşik almış.. liste uzuyor böyle. Şimdi de oda takımı almak için ağzımı yokluyor, ağzımdan fark etmez vb bir laf çıksa gelir heralde seçtiği

Kızlarr nasılsınızz? Rahatsızlanan arkadaşlar olmuş geçmiş olsun sizlere zamam geçtikçe ağrılar sızılar artıyor. Benimde bacak içlerim çok ağrıyor sanki 5 km yürüdüm. Halbuki 5 m yürümemişimdir şu iki gündür kan ilacındanmıdır bilmiyorum ama aşırı iştahım açık ya. Çok kilo aldım şu son 1,5 aydır. Bide normalde metabolizmam çok hızlı çalışırr teklemeye başladı bu aralar hemoroidim var bide fenalrdayım

Hayırlı olsun ama baya ergonomik bişeye benzıyor katlı hali cok iyi canım

Sağol canım. Sana kocaman bir aferin hamilelikte diyet zor işmiş valla. Biz yeni başladık zorlanırken sen ne zamandır irade gösteriyorsun. Helal olsun arkadaşım
Rabbim sağlıkla beboslari kucagimiza almayi nasip etsin. Biz her şeyin üstesinden geliriz diyet de neymiş ehehhehe
Teşekkür ederim bu arada

okadarda olmaz canim baya abartmis annesi olarak seninde almak hakkin sende al onlar enazindan biraz bûyûk alsalarmis

Yaa varsa 42_44 beden şeyler fotosunu atarmısın özellikle bahçıvan istıyomm pahalı dıye kıyamıtordum almaya
Şimdi eve geldim şimdi okuyorum. Ama şöyle söyleyeyim sana o bedenlerde lacivert keten siyah keten pantolonlar var. Ama bahcivan modelerde indirim yoktu canım hepsi standart 62 mi 66 mı o fiyatta. Onlar yeni sszon dedi ordaki kız. O bedende kot uzun şort yani diz üstü ve eteklerde var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…