2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün temizlik vardı adı ben yapmadım yapsam ne olurdum bilmiyorum. Bebişte yorulunca daha bi fazla oynadı daha çok yordu beni.
Bende bugün temizlik yaptım fazla yuklendim kalçam tutmuyo ayaga kalkıyorum adım atamıyorum bacagım üst üste kırılıp düşecekmişim gibi oluyo.

Kardeşimin bebeği anna karnında geceleri uyumuyordu hala aynıymış gece nöbetteyim diyordu yaramaz bebiş
Amann gözüm korktu valla kizim gecelerı pek tekmelemezdi doguncada belli bi süre gece uyudu ben kaldiriodum emzirmek için tabi sora bu değişti ama ilk zmnlar uyurdu oğlan biraz kuduruk gibi bu saatte enerji tavan

Bende bugün temizlik yaptım fazla yuklendim kalçam tutmuyo ayaga kalkıyorum adım atamıyorum bacagım üst üste kırılıp düşecekmişim gibi oluyo.
Aynen canım ya sözde ben yapmadım birde oğlan idrar torbamı mıncıklamaya başladı galiba çiş falan tutamaz oldum acaba herkes mi aynı bana mı özel değişik hafif ağrılı bişey oluyor oynadıkça çişim geliyor hopppaaaa ben bi gün kesin kaçırırım bu gidişle

Amann gözüm korktu valla kizim gecelerı pek tekmelemezdi doguncada belli bi süre gece uyudu ben kaldiriodum emzirmek için tabi sora bu değişti ama ilk zmnlar uyurdu oğlan biraz kuduruk gibi bu saatte enerji tavan
Bize rahat yok canım benimki akşam boyunca kıpır kıpırdı ama bugün tavan yaptı sanırım yorulunca bana tepki gösterdi şimdi sakin

Banada oluyo canım dün oldu kafa aşağı dönmüştü galiba. Valla bu yaramazlar herseyi yapar az önce göbek deliğimden çıkacak gibiydi eşim elini koydu yok durmadı önceden babadan çekiniyordu eşimin eli imdat gibi yetişiyordu şimdi oda işlemiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…