2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kabuslar çok yoruyor beni gündüz uykum geliyor zaten gece rahat uyuyamadım için bence cici bebe yedim süt içtim babamızın yanına ilişir uyuruz bu afacan uyursa bende rahat uyurum artık tekmeleri kuvvetlendi uyutmuyorlar uyanınca

B
Benimde òyle canim diyorum eli dursa ayagi surmuyo diye tepmese eliyle hallediyolar

eksik olmasınlar alsınlar tabi de soncta ilk cocugun olacak senın zevkıne göre olmalı
bu kadar sey alacaklarına dogumda altın taksınlar :)
ya da onun aldıklarını usulen gıydırırsın sonra ihtıyacı olan birilerine verırsın

O işler çok zor bilirim bende ailemin yanına geldim normalde Bingöl de gorevliyiz iş için 3 kere doktor değiştirdim şuan Tanser senses e gidiyorum çok memnunum

bı arkadasımda mardınde, eşi orada doktor
ıstanbula veya dıyarbakıra gıdıyordu kontrollere
yokmu kadın dogum doktoru vs dıyodum, cok var dıyodu
dogum oranı yüksek oldgu ıcın
ama özeller bıle sanırım cok kalabalık

biz de Bingöllüyüz, malesef yıllardır gitmedim bilmıyorum ama kücük yerlerde doktor ısı de sıkıntı

6 yaşında görsen ama gülmekten zor tutuyorum kendimi. Ohh diyor ne güzel yemeğin hop karnına giriyor, çişin geldi sal gitsin, ama burda öyle olmayacak

benım kızımda bır keresınde kardesım senle işe gelıyor gıbı bir cumle kurdu
hemen konuyu değiştirdim, sen de karnımdayken benımle ıse gelıyodun vs dedıkten sonra

gecen de soruyo nasıl cıkacak karnından dıye
kesme bıçme laflarını kullanmadım (4,5 yasında henuz)

yıne konuyu unutturdum ama cvp vermem gerekırdı

işte rahım alınınca bır daha cocuk olamıyor ya
hayır psıkolojık bişe 5. cocugu dogursan 50 yasında olsan yıne de ıstemezsın
dursun yerınde:)

sen bence hayırlısıyla bebegını kucagına aldıktan sonra ara vermeden 2. ye niyet edersen peşpeşe büyürler ınsallah
45e kadar yolu var
sımdı etrafımdakı cogu arkadasım 35 den önce dogurmuyo
evlılık vs derken

As iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bebişinle? Alışveriş olarak ben bikaç gerekli kıyafet aldım başkada hiçbirşey hazır değil kısmet olursa temmuzda hepsini bir yapacağız. Sen yaptınmı alışverişini?

şükürler olsun canım iyi gidiyo senin nasıl gidiyo ay hiç bakamıyorum ben buraya

Benim de iyi gidiyor şükür :)) Ara sıra uğra buralara. Burada mutluğu da , hüznü de paylaşmak güzel oluyor

Açlık ve şeker yüklemesinden sonraki 1 saate bakıldı ama beni uyarmadıkları için şeker yüklemesinden sonraki 2. saat değerim eksik kaldı. O yüzden doktorumun tavsiyesi ile sürekli dikkat ediyorum. Beslenme listem hamilelik şekeri teşhisi koyulan arkadaşlarımdan biraz farklı. Foto atayım sana

Gunaydın canım zaten bosuna kendını yıpratma doktoruna sor bı sakıncası yoksa cektir daha var doğuma diş ağrısı cok bela birşeyy,gecmiş olsun... bu arada bu sabah patıkoyu tugba hanımı aradım bu seferde cuma cıkcak dedı haberın olsun ınsallah kesındır

Boşver alsın be canım. Sen al onları hiç etiketlerini çıkarma kaldırırsın kenara hediye götürürsün. Ya da değiştirirsin. Ya da sende çok farklı değişik şeylerini alırsın.
O şansı vermiyor ne yazık ki. Yukayıp ütüleyip hazırlıyor aman hemen herkesin anlaşamadığı bir nokta oluyor. Bizimki de fazla ilgi ve sevgi buna da şükür

O işler çok zor bilirim bende ailemin yanına geldim normalde Bingöl de gorevliyiz iş için 3 kere doktor değiştirdim şuan Tanser senses e gidiyorum çok memnunum
Ben de Eskişehirde geçici olacağım diye bildiğim doktora gideyim dedim. Ama sonrası yine doktor arayacağım. İlerleyen vakitte almayan doktorlar oluyormuş ama elbet bulurum birini. Olmadı bi hastaneye girip biri beni doğurtsun diye bağırıcam

Ben bu aralar sadece yemek yiyorum rüyamda birazdan diyetisyene gidecem şeker cihazı verecek aranıza katılıyorum bugun :)

Benim oğluşumda geceleri rahat bırakıyor annesini sabah 5 e kadar akıllı oğlum benim inşallah doğduktan sonrada böyle olur.
Ayy yandım ben o zaman. Gece tepiniyor benimki. Gece 11 gibi bir başlıyor. Eğer o uyanıkken uyumaya çalışırsam bittim. Sağıma dönüyorum çıldırıyor, sola dönüyorum çıldırıyor, sırtüstü de yüzüstü de hopluyor, en son kalkıp oturuyorum o zaman sakinleşiyor. Biraz bekleyip tekrar deniyorum, pes edene kadar sürüyor böyle

Bişey diyecem gülersin kız aldığı şapkalar 10 yaşındaki çocuklar için eşimde kafasına taktı kv görüntülü aradı nasıl olmuş anne bak bana oluyo bunlar dedi kadın dondu kaldı bebek o çabuk büyüyecek diye bağırdı eşime. Eşimde birden nekadar büyüyebilirki bebek olarak doğacak ve yeni doğan için hiçbirsey almamışsın ve guzel seylerde degil:) fırsatı yakaladım ve ertesi gün hemen alışverişe gittim oğluma çok güzel ciciler aldım kv ye yazdım anne ben aldım eksikleri oğlumun herseyi hazır sen birsey alma dedim delirdim artık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…