2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız göbeği hiç demiyorum zaten ordan matkapla delik açacak sandım bugün şükür sakinleşti

Slm kızlar forma bakmayalı baya zaman oldu umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir. Birkaç syf okuyabildim az kilo alanları tebrik ediyorum ben malesef baya aldım. Alışverişleriniz başladımı son durumlar ne merak ettim artık daha sık takip etmeye çalışıcam sayfayı görüşmek üzere iyi geceler

Kızlar uyiyamiyoriu ve kan sulandırıcı iğne vurduğum yerlere bebek tekme attikca artık canım yanıyor gobegimde yer kalmadi

Bu hafta hafta kilo alım tablosuna uysan acaba fazlamı kilo almiş olurum, haftanıza göre bundan azmı cokmu aldınız siz?
Biraz geç oldu cevap kusura bakmayın ama bence bu kilo alım tablosu çok fazla, minimum kilo ile tamamlamak gerek, herkesin bünyesi farklıdır tabiki ama en aza indirmek en iyisi , bu tabloyu baz alırsak baya kilolu gideriz doğuma, 26. Haftadayım henüz 3 kilo aldım, muhtemelen yarım kilosu da bende kabızlık ve gaz olayı çok fazla ondan kaynaklanıyordur. Alacağım kiloları bu haftalara sakladım bakalım önümüzdeki 1 ay kaç kilo almış olucam

Sabahı sabah ettim
Dayanamadım geçen sefer dis hekiminin verdiği antibiyotikten ictim bi tane
Gündüz aricam kendi doktorumu kullan derse devam edip bittigindd de cektircem
Beynim zonkluyor uykusuzluk ve ağırdan dolayı

Bu haftalara kadar bende bu tablodan az almaya calışdım cünli bana görede fazla, ben 11 ila falan bitirmek isdiyorum, dikat edersen tabloda son 5 haftada kilo almamam gerek 11 kiloyla bitirmek isdiyorsam, sen cok güzel almışsın keşke bende senin kadar az ala bilseydim, ama kızımda 22 kilo aldığmı düşünürsem 15 bitirsem şükür ederim.

Sabahı sabah ettim
Dayanamadım geçen sefer dis hekiminin verdiği antibiyotikten ictim bi tane
Gündüz aricam kendi doktorumu kullan derse devam edip bittigindd de cektircem
Beynim zonkluyor uykusuzluk ve ağırdan dolayı
Kullan canım bebiş büyüdü artık bir şey olmaz . İltihap yapmışsa daha çok kötü olur

Günaydın canım. Ben de kabus gördüm bütün gece. Dişlerimi sıkıyorum galiba bu aralar, çünkü hem kırılıyorlar, hemde uyandığımda çenem ağrıyor. Bebişin acıkmıştır annesi, kalk yemek ye diyor sana. Ben sağlık ocağına gidecektim guya, uyanınca eşim kahvaltı hazırlayıp yedirdi beni, yarı uykulu halimde unuttum :) Bebiş doydu ama uyur az sonra , ben de uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…