2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sehır degısıklıgı vs durumlarında 36 da gıtsen de senı kabul etmek zorundalar
ozel de devlette
ıstanbulda duydum oyle seyler, ama 10 doktorun 2 si kabul etmıyodur belkı
ama bı arkadasım doktoru normal doguramazsın deyınce baska bı doktora gıdıyo, onunda fıkrını almaya
sıkntı yok bekleyebılırz demıs 3-5 gun sonra normal dogurdu o doktorda
resmen 1 hafta kala degıstrmıs oldu

Kızlar dün bebek arada tepikliyordu ama dün geceden beri hiç hareketini hissetmedim normal de geceleri hareket ederdi sabahları da ederdi yarım saattir elim karnımda bekledim hiç tepki vermedi korktum bişey oldu diye normal mi peki sizce

Kız daha ne istiyon alsin boşver hatta sen beğen şu model güzel de onu alsn kendi beğendiğini aldir :) maşallah kadın koşturuyor sizin için
Ya sağ olsun çok iyi insan. Her konuda kendini paralıyor. Ben alışkın değilim sadece fazla ilgiye. Evlenmeden önce eşim çok bunaltıyor annem zor alışırsın diyordu, ne güzel senin için uğraşıyor öyle deme diye kızıyordum. Şimdi anladım onu her konuda kendi istediği olana kadar durduramıyorsun. Bir de iyi niyetli olduğu için kızsam içim de rahat etmiyor. Mesela geldiğinde ayağımı uzatıp yatmamı istiyor kp.nin yanında, ben de istemiyorum ama yatırana kadar zorluyor. Veya bir şeyi yemiyoruz ya da giymiyoruz dememize rağmen alıp geliyor ve biz de sonunda ziyan olmasın yazık olmasın diye yiyip, giyiyoruz

görümcen felan yok mu o da mı yönlendırmıyo
aldıgı seylerı merak ettım
ben bı kere netten aldım cok uygundu ama bı geldıkı cok dandık
ıade etmedım nıye bılmıyorum ama kımseye de veresım gelmedı
hıc bı cocuk gıymesın yanı

bana da alan yok:) ılkınde de pek bıse görmedım sımdıde
annemden beklemıyorum kızıma bakıyo, bı corap dahı almasın Allah razı olsun ondan:)

Kilo alımı çok kişisel bir durum. Doktorlar ortalama bir kilo söylüyorlar ama her bünye de bir olmuyor. Başlangıç kilo-boyunuz nasıldı? Bulantı, iştahsızlıkla vs mi az kilo aldınız yoksa normal mi seyretti haliniz?

Aman bosver be canım rahim belli bir yaştan sonra zaten risk olusturuyor. Hatta bir ara Avrupada isteyen kadınların rahim ve yunurtalıkları alınıyordu. Çünkü durdukça kanser rsiki taşıyor. Annem herseyini aldırdı. Şimdi sıfır risk. İnşallah bizimde niyetimiz o keşke olsa ama düşük amh var bende. Nasip diyelim artık

Aynen sende dağıtırsın ihtiyacı olan birilerine. Sen bildiğini oku boşver. Canın be almak isterse al diğerlerinidr dağıt

Ay çok hoşuma gitti, hiçbir çocuk giymesin

Ben sezeryan yerini gösterdim ikna oldu, mantıklı geldi ))))) Peki oraya nasıl girdi o sorusunun da, daha çok küçükken göbekten iğneyle doktor koyuyor dedim, çünkü dışarıda büyüyemez ya, minnacık. Orda anneler büyütüyor sonra doktorlar alıyor ))))) inandı işe yaradı sanırım

Hımm tamam canım sen neler aldın bakalım
Ben sadece kot pantolon aldım bir tane zaten vardı. Diğer renkli ince pantolonlarda vardı ama çok ince dar geldi. Yakiştiramadım kendime açıkcası. Üst vardı bolca aldım de factodan uzun bol blüzler. E elbisem de var bir kaç tane. Yeter idare ederim dedim. Zaten evdeyim. Çalisiyor olsam çok çesit alırdım

işte benım ılkı normal dogum o yuzden dıkıs yerı gösteremedım
cok yemek yedın karnında kardesım oldu modunda:)

canım kahvaltı yaptın mı
ufak bı tatlı bırsey ye recel bal cıkolata gıbı
ben en cok sırtüstü uzanınca hıssedıyorum
bı de öyle dene bakalım
buyudukce yerlerı azalacak felan daha az hıssedeceksınız dıyorlar

ben ılkınde 56 ıle hamıle kaldım 160 cıvarı boyum
bana dedıkı 12-14 arası almak gerekır
13 kılo aldım ama 36da dogurdum 40ı görsem 16-17 olurdu bence:)

sımdı de 65 ıle hamıle kaldım
karnımı gören az kaldı di mi doguma felan dıye soracak yakında:)

ıkısının cınsıyetı de aynı, arada 5 yıl var
her biri biribirinden farklı:)

Şeker çıktı bende yasak tatlı şeyler yiyemiyorum. Daha 24 haftalık ama yeri bol ama inşallah bişey yoktur akşama doktor kontrolüm var inşallah iyi haberini alırım

Haha inşallah doğduktan sonra tersi olur diyeyim ozaman :) ben uyandımmı benim oğlanda uyanıyo geceleri rahat uyuyorum çok şükür inşallah doğuncada aynen böyle devam eder

Doktorunu bi ara derim canım artık hareketlerini takip etmemiz gerekiyormuş. İnşallah uyuyordur ara dru için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…