2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimde uçuşmuyor bişiler ama meyveyi fazla kaçırdığımda bogazımda yanma hissediyorum o şekerdenmiş bugun denedim şeker ölçme makinamı alınca :)

Bende mideden çok muzdarbim arkadaşlar
2. Şişe gaviscona başladım
Yanıyomu canım? Şekerden olabilirmi acaba benimde midem yanıyo nasıl diyim midem boğazımdaymışta boğazım yanıyo gibi oluyo şekerdenmiş benimki.

Ûcreti nekadar canim bide nerden getiriliyo
N11.com dan aldım canım. 32 tl. Eczanede sormuştum 60 tl demişti, ebebekten daha pahalıya almıştım ama iyi değil. böyle hem uyguna geldi hem iyi oldu ağırlığı dengelemesi. Yalnız alırsan canım XL bana oldu, ona göre, küçük alma.

Benim hastane 2 gún yatiriyormus verdikleri bilgi kagidinda òyle yaziyodu
Ben aradım benimkini sordum bir gece söyledi canım. 2 gün derken acaba 2 gecemi hesaplıyorlar, yoksa yattığın günü ve ertesi günü çıkış yaptuğın günü 2 diye hesaplıyorlar?

Götürüyorsun işte günü geldiğinde canım. Tabiki annenin ve bebeğin gözetim altında olması açısından seninki gibi daha iyi.
Bebeğin 1 ay sonraya kadar ne gerekiyorlarsa yapıyorla, ne kadar ısdesekde 1 saat bile erken burakmiyorlar anne ve bebeğin sağlığından emin olana kadar.

Sağlıklı besleniyorsun canım. Hiçbir belirti yokmu? Ama sende 16.. Oluyor. Gerçi şeker ölçüm aletlerine de inanmıyorum artık ya... Sorular..sorular..

Ben de iki gün öyle yattım ya. Gerçek payı çoktur bu dediğinin bence canım.

Sabahı sabah ettim
Dayanamadım geçen sefer dis hekiminin verdiği antibiyotikten ictim bi tane
Gündüz aricam kendi doktorumu kullan derse devam edip bittigindd de cektircem
Beynim zonkluyor uykusuzluk ve ağırdan dolayı
Cok gecmis olsun hemencecik bi cozum bulursun insallah...

Bidaha sorarsa doktora gidecez doktor yardim edecek falan diyebilirsin bence..

Ayni benim kayinvalidem oda dugunde bana nuhun devrinden kalma battaniye yatak yorgan hali vermeye calisti... Guya esim kucukken onun ceyizi diye alinmis yilardir sakliyorlarmis.. bana verdigi havlular yemeniler falanda hep oyleydi icinde suda guzelmis dedigim hic bisey yoktu.. annemde zamaninda yapmis biseyler ama onlari hic ortaya bile cikarmamisti modasi gecti begenmezsiniz diye yeniden yapmisti herseyi...

C
Yanıyomu canım? Şekerden olabilirmi acaba benimde midem yanıyo nasıl diyim midem boğazımdaymışta boğazım yanıyo gibi oluyo şekerdenmiş benimki.
Anim ona reflúdende olabilie diyorlar benimde genelde yemeklerden sonra ve gece yatarken oluyo yanma ve bogaza eksi su seklinde gelmesi

Benimde kızımda dr hep ayağnı yuksek bi yere koyup yatıcaksın demişdi oylede yapdım uyurken bile 2-3 yastık koyup yatıyordum.

Ben aradım benimkini sordum bir gece söyledi canım. 2 gün derken acaba 2 gecemi hesaplıyorlar, yoksa yattığın günü ve ertesi günü çıkış yaptuğın günü 2 diye hesaplıyorlar?
Normal dogumda bir gún sezeryan dohumda 2 gún yatis yaziyo canim ben sezeryan istedigim icin 2gún sanirin

Sağlıklı besleniyorsun canım. Hiçbir belirti yokmu? Ama sende 16.. Oluyor. Gerçi şeker ölçüm aletlerine de inanmıyorum artık ya... Sorular..sorular..
Bende anlamadim canim bugún ògle yemeginde bir kücûk kase tarhana çorbasinin icine 1 dilim cavdar ekmegi dogradim 1 saat sonraki òlçúm 138 bende sasirdim normalmi yúksekmi onu demeye calistim dogru diyorsun saglikli besleniyoruz ama bazen inan doymuyorum

Kaç çıkti canim sekerin
Pardon canım meyveyi yedikten sonrayımı sordun? Boğazımda yanma olunca bi bakayım meyveden sonra ne çıkacak diye sınır 8.0 üstü ben meyve yedikten 1 saat sonra baktım 9.4 olmuştu.

ONTK
Canım bence bende şeker var ama doktora değerleri gösterdik 124 idi gayet iyi dedi
Ama sizden gördüğüm kadarıyla fazla bir değer
Büyük ihtimalle tok zannetti ogünden beri yediklerne çok dikkat ediyorum tatlıya asılmıyorum ama diyette yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…