2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ûcreti nekadar canim bide nerden getiriliyo

Canim ben doktorumu aradim oruc tutmak istiyorum dedim kesinlikle tutamazsin gebelik sekeri sùlesi yada gebelik sekeri olan bir gebe oruc tutamaz kesinlikle dedi havalar sicak son aylarindasin ben izin vermiyorum dedi

Canim ben doktorumu aradim oruc tutmak istiyorum dedim kesinlikle tutamazsin gebelik sekeri sùlesi yada gebelik sekeri olan bir gebe oruc tutamaz kesinlikle dedi havalar sicak son aylarindasin ben izin vermiyorum dedi
Canim zaten hamile oruc bence tutmamali, kendinle berabek bebeğede oruc tuturuyorsun, bence hamileyke oruc tutmak yeni doğmuş bir bebeğe oruc tutdurmakla aynı şey ama yinede siz bilirsini allahın izniyle seneye tutarız.

Y
Canim zaten hamile oruc bence tutmamali, kendinle berabek bebeğede oruc tuturuyorsun, bence hamileyke oruc tutmak yeni doğmuş bir bebeğe oruc tutdurmakla aynı şey ama yinede siz bilirsini allahın izniyle seneye tutarız.
ok canim tutmayacagim zaten gerek yok sonra kazasini tutarim insallah

Arkadaslar simdi siz anlatiyorsunuzya sekerim yúkselince anliyorum gòzúmún ònynde birseyler ucusuyo suzuyorum bende bunlarin hicbiri olmuyo suan bazen ben bozunami diyet yapiyorum diyorum belkide kendimi kandiriyorum i san taktimi takiyo arkadas

AA çok yakınız yayladeredeyiz bizde

Günaydın, Kolay gelsin , ben de aynıyım o site senin bu site benim gezip duruyorum
Pikapii bize anca site site gezmek serbest
Bi doğsunlar sokakta büyüyecek benim çocuklar hayalim oldu inan
Kıyafetlerimiz tamam benim kuzenlerim var 21 yıl sonra tüp bebekle gelen ikizler onların kıyafetleri vardı
Yıkadı kv ütüledi dolapba yerleşti
2 takım hastane çıkışı aldım bir tek
Şimdi sıra park yatak ve bebek arabasında
Park yatağı çok üst düzey almıycam 300-400 arası olsun teki
Bebek arabası da chicco un travel sistemine karar verdim 2 tane tek alıp birleştirme aparatı ile bağlayacağım gerekli oldupunda
Bazen tek evlatla çıkmak zorunda kalabilirim diye düşündüm

Sağol canım. Evet, hemen tekme yeri farkediyor, vajinaya vurmuyor artık. İnşallah seninki de çıkar, bari çıkmasa ds otursun oturduğu yerde zamanına kadar.
Dayanamıyorum inan artık gece yatakta sağdan sola dönerken bile vajinam dışarı çıkacak gibi ağrıyor deli olucam

Dayanamıyorum inan artık gece yatakta sağdan sola dönerken bile vajinam dışarı çıkacak gibi ağrıyor deli olucam
Canim benim gòrúmcem kizina hamileyken agrilarini gecirmek icin bacaklarini duvara dayayip 15 dakika òylece yatiyormus birde burda baska bir yerde okumustum doktor kadinin birine bebek asagida devamli yatacan demis kadinda ayaginin altina puf koyup yattim bebegim yukari cikti diye yazmis sende denesene bazen bende yapiyorum kasik bacak agrilarinada iyi oliyo

Yatıyorum ama yastıksız falan yatıyorum deneyeyim artık canım çekilmez oldu artık normal hauatımı idame edemicem galiba artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…