2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

C

Anim ona reflúdende olabilie diyorlar benimde genelde yemeklerden sonra ve gece yatarken oluyo yanma ve bogaza eksi su seklinde gelmesi
Benim reflü şeker karıştı canım sadece bugun meyve yedikten sonra reflü çok olunca acaba şekerle alakası varmı dedim ölçtüğümde şeker yüksek çıktı.

Ben bugun duydum diyabetisyenden şaşırdım süt ürünlerindede şeker varmış ve şuanda bebişlerimizin kalsiuma ihtiyacı var. Günlük böl dedi mesela sabah 1 bardak süt öglen biraz yoğurt gibi esmer ekmekte çok az şeker var diye biliyordum ama meğersem mide esmer ekmeği daha agır ögüttüğü için kana bulaşması daha geç oluyormuş.

Kilon nasıl artıyor canım? Benim şaşırtacak kadar hızlı artmaya başladı. Bir yediğime bakıyorum, bir tartıya bakıyorum

ben cavdar ekmegi yiyorum tada tam tahilli onlardada varmi acaba gerçi bugún sadece 1 dikim yedim ay ne yiyecegimizi sasirdik diyete basladigin ilk hafta benim melegim 80 gram almis sadece bòyle giderse kiloda alamayacak

Son düzenleme:
Bende de sezeryan. Hastaneye göre değişiyor o zaman. Hayırılısı artık şuanda gözümde değil, sağlıklı olsunlar da inşallah hepsi.
Aynen canim farkli hastane oldugu icin simdi ben acibademde yapacam icinde hamile paketi diye bisey icinde hersey var dofumdan sonra bebek testlerine kadar hepsi anneye babaya hosgeldin yemegi hastaneye gelenlere lohusa serbeti bebegin ihtiyaclari anneye dogumdan sonra 1 kez diyetisyen muayenesi daha birsúrú sey

ben cavdar ekmegi yiyorum tada tam tahilli onlardada varmi acaba gerçi bugún sadece 1 dikim yedim ay ne yiyecegimizi sasirdik diyete basladigin ilk hafta benim melegim 80 gram almis sadece bòyle giderse kiloda alamayacak
Ekmeğin her turlusunde seker varmış canım ah bu reflu ahhh aglattı bugun beni yudum yudum su alıyorum 1,5 litre gitti 2 saatte

Ekmeğin her turlusunde seker varmış canım ah bu reflu ahhh aglattı bugun beni yudum yudum su alıyorum 1,5 litre gitti 2 saatte
Onda var seker bunda var seker biz ne yiyek ya gelde kafayi takma neyse az bi vakit kaldi azdaha sabredecez canim bebisler icin

Bu reflü beni mahfetti midem agzımdan çıkacak çok yanıyo off çok yanıyo ya
Bendede var reflu doktorum Tums onerdi turkiyede varmi bilmiyorum ama orda vardir buyuk ihtimal antiacid diye geciyor hemde kalsiyum destegi sagliyor ondan alinca iyi geliyo biraz..

Onda var seker bunda var seker biz ne yiyek ya gelde kafayi takma neyse az bi vakit kaldi azdaha sabredecez canim bebisler icin
Benim sabrim kalmadi ya normalde aklima gelmeyecek seyleri dikkat ediyorum diye yemek istiyorum.. sabah aclik 108 cikti tokluk 158 yedigimde salatalik avakado haslanmis yumurta bunlar cikarmaz iki dilim tam bugday ekmeginden oldu.. ama anladim ciktigini cunku yemekten sonra bi acayip bi agirlik coktu sanki cok yorgunmusum hic biseye mecalim yokmus gibi... Yeni yeni iyi hissetmeye basliyorum demekki anca dengelendi kan sekerim

Yine de dikkatli ol kuzum. Kızkardeşim inat etti tutucam diye 15 gün sonra dr kontrolünde bebek çok fazla gerideydi ve çok susuz kalmıştı. Rabbim bize merhamet gösterip izin veriyor canım. Benim dördüncü yiyeceğim Ramazan Sonradan tutuyorum kısa günlerde.

Bu reflü beni mahfetti midem agzımdan çıkacak çok yanıyo off çok yanıyo ya
Canım keşke dra gitmişken deseydin herhangi bi ilaç verirdi belki bende oğlumda çok çektim çok nadir bu bebiştede var ama yukarda olsa delirirdim sanırım burada şurup vs kullanıyoruz da orada da bi çaresine bak bence sen

Bendede var reflu doktorum Tums onerdi turkiyede varmi bilmiyorum ama orda vardir buyuk ihtimal antiacid diye geciyor hemde kalsiyum destegi sagliyor ondan alinca iyi geliyo biraz..
Benim hiç böyle olmadı akşam başladı birden hala devam ediyo devam ederse yarın bende doktorumdan ilaç isteyecem.

Kuzum yoktuki akşam birden başladı yarında devam ederse doktoruma gidip ilaç alacam çok kötüymüş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…