2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar aşı hariç takip için sağlık ocağından çağırdılar mı. Tık yok benim ebeden belirli haftası var mı takibin
çagırdılar canım hatta yarına cagırdılar benı..hatta en son aşı olmaya gıttıgımde bu tarıhı vermıslerdı..yok sanırım rutın muayene kalp atıslarına falan bakılıyor bıde ben kan tahlılı yaptırcam çunku sadece gebeliğin başında yaptırdım bidahada kımse ıstemedı

İkiside yoğurt boşver :) ne olursa olsun hazır yoğurtlardan iyi en azından içine ne koydugunu biliyorsun.

Kızlar aşı hariç takip için sağlık ocağından çağırdılar mı. Tık yok benim ebeden belirli haftası var mı takibin
Ben 2 aya bi gidiyorum canim herseye bakiyo mayista gittim asilarim bitmis temmuzda kontrole cagirdi tabi ben dogurmazsam ozana kadar benim cimcime acele falan etmezse

Bence gúzel bizde devamli degistirip durduk esim bigún isten gelsiginde adini melike koyalimmi dedi koyduk zaten 2 secenek vardi melek yada melike
Melike de çok güzel, bizim ailede var olduğu için biz düşünemedik, isimleriyle yaşasınlar inşallah :)

Yatamıyorum zaten canım uyku halinde dönersem o kolumun üstüne hemen ağrıdan uyanıyorum. Şimdiden ikinci dozdan korkar oldum. İnşallah çabuk geçer. Çok sağol canım
korkma canım benım agrı olursa sunu yap filan diye uyarıda bulunmadılarmı hemşireler

Ben arayacağım deyip kestiriyor ebe hala sesi çıkmadı belirli haftalarda mı çağırılıyor diye merak ettim

Ben 2 aya bi gidiyorum canim herseye bakiyo mayista gittim asilarim bitmis temmuzda kontrole cagirdi tabi ben dogurmazsam ozana kadar benim cimcime acele falan etmezse
Bi kayıt birde aşı için gittim oğlumda daha sık gittim diye hatırlıyorum ama onda ebede drda çok iyiydi bunu hiç sevmedim başına buyruk arayınca gel deyip sallıyor

benı de aradı hemsıre hayırlı olsun felan dedı
tetanoz ıcın gelecegım dedım, sistemde rısklı gebelık yazıyor doktorunzla görusun felan dedı
doktora sordum hastanede yaptırırız dedı tamam dedım ben de
daha da ne arayan ne soran

Hayırlı Ramazanlarr

Sabah sağlık ocağına gittim
normalde 11 indeydi rutin kontrol ama erteliyordum
benim doktorda ebe de yoktu şansıma iyi de oldu
diğer dr verdim bilgileri bitti gitti
kalp atışını falan dinlemek istemedim cumartesi dr gidicem zaten
kan verdim bir de

oradan vergi dairesine gittim işlerim vardı

gözümden uykusuzluk akıyor uyu uyan dengeyi bozuyor illa
birkaç güne kadar alışır bünye

bugün niyetliyim bakalım
her gün tutmucam zaten arada tutarım belki
doktorum da sitesinde paylaşmış tutacaksanız ne şartlarda tutun diye

@Smartanne cumartesiyi bekliyorum doktordan kağıt alıp çektircem
umarım doğuma kadar başka dişten bir şey çıkmaz
çünkü bayağı yoruyor

C cagla1809 burdayım hemşerimm koşturmaca vardı sabahtan ancak toparladım işlerimi

wintersun iyi günlerde kullan hastane çıkışlarını yakında olunca ne güzel destek olması
arabayı benim arkadaşım doğumdan sonra almıştı ikizleri için
nasıl kullanışlı olur bilemediği için
yan yana olanlar kullanışsız dediğini hatırlıyorum
zaten çoğunlukla kanguruyla gezdirdiler tek araba kullanıp da

T TubaSude bende bebeğin gelişimini etkilemesinden çekiniyorum o yüzden arada tutarım iyi geçirirsem bugünü
hepsini tutamam gözüm yemiyor
kızda nasıl hareketli bugün karnımı delip çıkacak az sonra

ben bugün gittim
ilk arayıp telefonla bildirimiştim
tahlil için gel dedi
devlet hastanesinde yaptırdım dedim onun sonuçlarını verdim hatta

sonra bi kere gittim tahlil verdim ne kadar geçti aradan hatırlamıyorum
aşı için çağırdı ama daha 20 haftalık değildi o yüzden 20 hafta oluncaben kendim gittim aşıyı olmaya

11 ine çağırmıştı
hem ikinci doz aşı hem şeker yüklemesi için
ben erteleye erteleye bugün gittim işte
zaten yaptırmayacaktım ikisini de :) ararsa geldim siz yoktunuz yaptırmıcam derim

Minik kuzular Ben son doz aşı için gittiğimde bana randevu verdi ebe. O hafta gittiğimde de rutin testleri yaptılar. Sonraki kontrol için de tarih belirledik. 5 temmuzda yine gideceğim. Aşı için de kendisi aramisti beni.

Şimdi kizlar gòrúmcem bugtn bizi iftara cagirdi burda ezan 8 18de okunuyo ben enson aksam yemegimi 7 30da yiyorumya bugùnlúk herkesle masaya oturmak icin yemeksaatimi ona gòre ayarlasam diyorum nasil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…