2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki kıyaslamıyorum canım sadece hepimizin evhamları oldu o yüzden dedim bi biz değiliz babında

Tabiki kıyaslamıyorum canım sadece hepimizin evhamları oldu o yüzden dedim bi biz değiliz babında
Ben de iste herkesin evhamlari var demek istedim. Ama gercekten cok riskli hamilelik gecirip serklaj olan kanamasi olan yatmak zorunda olanlarin yaninda benim yazdiklarim hicbir sey degil. Herkes farkli yasiyor ama her halimize sukretmek lazim degil mi :)

Nen oldum olasi hep panigimdir yapim geregi sadece hamilelikte degil dún saglik ocagina gittim tanidik ebem dediki gene kalp atisi dinlemeyemi gelsin yok dedim ilac yazdiracam panik ataklik kòtú bisey

Aynı şeyi söyledik ama farklı şekilde. Tabiki canım çok şükür benimde erken doğum riskim var ama daha da kötü olmadığım için şükrediyorum yatıyorum ama şükür ki hiç kalkamayacak kadar kötü değilim arkadaşlar kadar. Bebekler doğunca neye evham yapacaz acaba dur bunu düşüneyim biraz üzerine çalışayım

ben ılk bebekde yasadım cnm ağrı oluyor bı kaç gün bunda tek dozoldugu için daha yaptırmadım 28 haftada yaptıracam kolunun üzerine yatma cok yatma ağrıyorsa geçer ama cnm
Yatamıyorum zaten canım uyku halinde dönersem o kolumun üstüne hemen ağrıdan uyanıyorum. Şimdiden ikinci dozdan korkar oldum. İnşallah çabuk geçer. Çok sağol canım

Ne yemiyorum kiiii kız kendimden utanıyorum tosbik oldum iyice
kilo almıyorum diye aglıyordun ama ben sana dedim sonradan birden alırsın bugunlerin tadını çıkar dedim dinlemedin cadı bak şimdide tombikleşiyosun. Tombikim akışına bırak çok şükür oğluşun saglıklı.

Nen oldum olasi hep panigimdir yapim geregi sadece hamilelikte degil dún saglik ocagina gittim tanidik ebem dediki gene kalp atisi dinlemeyemi gelsin yok dedim ilac yazdiracam panik ataklik kòtú bisey
Ben ilk gebeliğimde daha kötüydüm ama kendi kendimi yiyordum buraya üye değildim arkadaş yakınlar vsde hep bilmiş tarzı insanlar ağzonı açtırmadan kapatıyorlardı sağolsunlar kendi kensime derdimi yandım durdum

Bebekte almıyordur diye korkuyordum karnımda çıkmıyordu ki neremi ellesem yağ fışkırıyor sanki yumuşacık oldum. Yok ya bende yemeyeyim artık zaten bebek kilo aldıkça benim iş zora binecek ki ben bayramda kesin doğurrum diye düşünmeye başladım birde kilo yük olmasın boynuma

Hiç dert etme ozaman canım öyle ölçüm sayılmaz benim kız kardesim hamileyken karnı çok büyüktü dışa doğruydu çünkü şimdi benim şu 7 aylık halim onun 5 aylık hali gibi. Kişiden kişiye fark ediyor üstelik boy kilomuz aynıydı o yuzden söylüyorum vede erkek bebekler daha iri olur derler ya benimki erkek onunki kız bebekti.

Kızlar isimleri belli mi bebişlerinizin? Ben çok kararsız kaldım sürekli değişti isimler kafamda, eşimde en son yeter artık ben koyuyorum Asel Mina olacak daha da değişmem dedi sizce nasıl?
Bence gúzel bizde devamli degistirip durduk esim bigún isten gelsiginde adini melike koyalimmi dedi koyduk zaten 2 secenek vardi melek yada melike

Ben diyorumki esimin yaninda bebise sen beni simdi tepikliyorsunya bende senin dohunca totona totona vuracam esim hemen ben kizima vurdurmam diyo

Atkadaslar iki gúndúr busaatlerde úzerime bir uyusukluk çòkúgo hicbisey yapasim gelmiyo saat 4 de kadar súrúyo benim gibi olan varmi
Havalardan galiba canım bizim burda gene kış basladı hava soğuk ve yagmurlu kalorıferler yanıyo ama yorgan altında olmama ragmen üsüyorum kedim gelip ayaklarıma uzanıp ısıtmasa donacam çorapta var. Isınıncada uykuya dalıyorum :)

Dikkat et kuzum ne olur ne olmaz hem senin için hemde bebiş için.

Fırında mayalamayı duydum ama hiç denemedim canım doğal ısıyla mayalamak daha iyi gibi geliyor bilmiyorum eski usül yapıyorum :)
Canım geçmişten gelen eski usül mayalamaya ön yargım var sanırım , evde annem terör estirirdi yoğurt var dokunmayın falan diye hemen hemen aynı mantık amaç ılık tutmak bana daha kolay geliyor tembellik işte

Kızlar isimleri belli mi bebişlerinizin? Ben çok kararsız kaldım sürekli değişti isimler kafamda, eşimde en son yeter artık ben koyuyorum Asel Mina olacak daha da değişmem dedi sizce nasıl?
Güzel bence canım doğru demiş doğuma kadar isim deişir yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…