2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi kizlar gòrúmcem bugtn bizi iftara cagirdi burda ezan 8 18de okunuyo ben enson aksam yemegimi 7 30da yiyorumya bugùnlúk herkesle masaya oturmak icin yemeksaatimi ona gòre ayarlasam diyorum nasil olur
Ben bugün diyetisyenime gittim. Normalde akşam yemeğim 18.00. 18.30 civarıydı. Eşimle birlikte sofraya oturmak istediğimi dile getirdim. İfatr saatinde olması sorun yaratmaz dedi ve ona göre düzenleme yaptık. Ben bir ay böyle devam edeceğim. Davetlerde senin saati oynatman sorun olmaz diye düşünüyorum fakat benim bulunduğum şehirde iftar saati 19.58.
Bir de tabi uzman birine sormak daha iyi olur her ihtimale karşı.

bulasiksuyu iyi çıkmış sanki değerlerin bakalım dr ne diyecek
bebişe de maşalllahh kocaman olmuş
bizimki ne kadar oldu acaba 14 ünde gitmiştim en son

C cagla1809 tek sorunum oda valla takacak bişi bulamayınca kadını aradım araç bekliyorum dedi
evmanya aradım 17 sinde teslim gözüküyor dedi
kesin sallayacaklar yine beni

Ftm41 ramazan için yemek saatlerini düzenle bence
eşinde oruç tutuyorsa
tek yemek yemek keyifli olmaz

Hayatimda diyet yapmamis biri olarak diyet yapmak cok zor geliyo
Diyet degil canim benim saglikli yasam. Biz bebislerimiz icin en iyisini en sagliklisini yapiyoruz ustelik fit kaliyoruz cunku bebise yaramayacak bize kilo aldiracak seyleri tuketmiyoruz. Aslinda herkesin yapmasi gereken bu. Cunku bize yasak olanlar zaten uzun vadede hastalik yapan seyler.. pozitif dusun bebegim

Aynı şeyi yapıyoruz annemle, sorun bende.sanırım, benimki çürüyor ))) yine de kutu süt alacağım canım, başka seçeneğim yok.

Nesrinay86 kutu süt yerine
günlük süt al marketten

kutu sütler çok acayip açıyorsun 15 gün geçse yine bozulmuyor
günlük sütler 2-3 güne bozuluyor dayanma süresi de kısa
o yüzden daha iyi bence
ben onlardan alıyorum bim varsa yakında orada da satılıyor

Evet bende onu dûsûndûm bi diyetisyenle gòrúsmek lazim

korkma canım benım agrı olursa sunu yap filan diye uyarıda bulunmadılarmı hemşireler
Yok canım hiç birşey demediler. Eli de çok ağırdı yaparken de çok acıttı, arayarak sordum kas’a gelmiş olabilir dedi doktor, azalarak geçer dedi beklicem artık çaresiz

bulasiksuyu ohh gözün aydın
bizim ağustos anneleri fazla tatlı oldukları için
böyle uğraşıyorlar işte :)

Ftm41 sen kendin bile düzenlersin
sabah kahvaltını 1 saat ileri atarak atıyorum

Yok canım hiç birşey demediler. Eli de çok ağırdı yaparken de çok acıttı, arayarak sordum kas’a gelmiş olabilir dedi doktor, azalarak geçer dedi beklicem artık çaresiz

benim aşı olarak hiç hissetmedim
hatta ilk 2 gün bişi yoktu
3 gün falan ağrıdı sertleşti aşının olduğu yer
1-2 gün sonra da geçti

bugün aldırdığım kanın yeri de sertleşti
acaba gebelikte damarların huyu mu değişiyor

Şimdi kizlar gòrúmcem bugtn bizi iftara cagirdi burda ezan 8 18de okunuyo ben enson aksam yemegimi 7 30da yiyorumya bugùnlúk herkesle masaya oturmak icin yemeksaatimi ona gòre ayarlasam diyorum nasil olur
Bişey olmaz canım 1 kerelik hem fazla abartmadığın sürece hiçbir sorun olmaz.

Herşeyimiz tuhaflaşıyo canım damarlarda tuhaflaştıysa hiç şaşırmam :) bu da çok gıcık bir aşıymış onu anladım :)

Kızlar isimleri belli mi bebişlerinizin? Ben çok kararsız kaldım sürekli değişti isimler kafamda, eşimde en son yeter artık ben koyuyorum Asel Mina olacak daha da değişmem dedi sizce nasıl?
Bizim en son kararımız Talha Hüseyin değişmez herlad artık Asel Mina çok güzel bir isim

Herşeyimiz tuhaflaşıyo canım damarlarda tuhaflaştıysa hiç şaşırmam :) bu da çok gıcık bir aşıymış onu anladım :)

gebelikte artık şaşırmıyorum bende
ne desem normal
Valla ufakken olduğumuzda da acıyor muydu hiç hatırlamıyorm

Bu arada asel mina çok güzel bir isim

rofleli_kedi valla sorma benım aklım hep orda zaten gecen aradığımda cuma cıkcak dedı cuma sabah yada yarın eşime arattırcam ona ne dıcekler bakalım ...gelsın ama artık yaaaa

Kızlar isimleri belli mi bebişlerinizin? Ben çok kararsız kaldım sürekli değişti isimler kafamda, eşimde en son yeter artık ben koyuyorum Asel Mina olacak daha da değişmem dedi sizce nasıl?
valla eşin çok güzel isim bulmuş maşallah canım :) bızde alparslan batur koyucaz inşallah

rofleli_kedi valla sorma benım aklım hep orda zaten gecen aradığımda cuma cıkcak dedı cuma sabah yada yarın eşime arattırcam ona ne dıcekler bakalım ...gelsın ama artık yaaaa

Allahtan erken aldık
düşünsene önümüzdeki ay aldığımızı bir de 1 ay beklicez
gelmeyecek delirirdik herhalde

Bu arada paşanın adı güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…