2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şişkolamadım diye ağlıyordu şimdide eyvah kilolar diyo :) ben dedim ama takma keyfine bak diye dinlemiyolarki bu evhamlılar tombik olcak ne güzel :)
Zaten super bir hamilelik geciriyorum diyen var mi bu evhamlilardan. Az kilo alsalar dert cok kilo alsalar dert. Bebek az oynasa dert cok oynasa dert. Bebrk asagida olsa dert yukarida olsa dert

Atkadaslar iki gúndúr busaatlerde úzerime bir uyusukluk çòkúgo hicbisey yapasim gelmiyo saat 4 de kadar súrúyo benim gibi olan varmi

ben ılk bebekde yasadım cnm ağrı oluyor bı kaç gün bunda tek dozoldugu için daha yaptırmadım 28 haftada yaptıracam kolunun üzerine yatma cok yatma ağrıyorsa geçer ama cnm

Sen baslarda cok yavas kilo aliyordun. Benden geri geliyordu hatta. Simdi korkarim beni gectin.. ben 1 aydir hic kilo almadim cunku.. dikkat et canim esas bundan sonra kilo alacaz.
Evet canım ilk başta pek alamadım yiyemiyordum şimdi felaket oldum ama daha 5.5 kilo aldım toplamda ama birden olmaya başladı. Sen diyet yapıyorsun haliylede az alırsın artık ben birazda şeker olmayınca dahada yüklendim sanki rahatladım galiba

Ben fırında mayalıyorum canım , bir tutam tuz ve azıcık şeker de koyuyorum baya güzel tutuyor . İki kişiyiz ama süt yoğurt yetiştiremiyorum, markettekilerin tadını hiç sevemedim bir türlü
Fırında mayalamayı duydum ama hiç denemedim canım doğal ısıyla mayalamak daha iyi gibi geliyor bilmiyorum eski usül yapıyorum :)

Canim sen genede dikket et bu gebelik sekeri kan sekeri heran yùkselebiliyormus hamur isinden tatlidan beyaz ekmekten biraz dikkat ederek ye bence sende cekme bizim gibi
Haklısın canım ama benim felsefede şu acıkıyorum heöen yiyip doyayım diyorum bölüp yesem öğünlerimi belki daha farklı olacak bide çikolata cips falan kaçamağım çok meyveyi saymıyorum bile masum kalıyor aralarında

Zaten ne geliyosa bu kacamaktan geliyo basimiza bende arada kaciriyom

Iste keske o yediklerinin bebosa da faydasi olsa. Sadece sana kilo olacak.. neyse bebos saglikli olsun verirsin nolacak

Aynen o kuzucukları yerim ben ya hersey onlar için haşhaşlıktan prens ve prensesliğe terfi ettiler daha ne isterizki

Iste keske o yediklerinin bebosa da faydasi olsa. Sadece sana kilo olacak.. neyse bebos saglikli olsun verirsin nolacak
Daha lohusalığı var bunun o daha feşaket kilo aldıracak aslında kiloyu umursamam ama zaten yürüyemiyorum doğru düzgün kiloda eşlik edecek ondan huylanıyorum

CNM ben tutuyorum buğün ama yabancı bilim admaları araştırmıs bir yazıda dün gördüm hamile anneler de arastırma yapılmıs herhangi olumsuz etkıye rastlanmamış tabıkı tutan tutar ama tutmayan tutmaz dinimiz kolaylık dini tutamayan kaza edecek daha sonra aksam tutanlar sıvı alımı gıda ve vitamın alımına dıkkat ederse sıkıntı olmaz sanırm

Şişkolamadım diye ağlıyordu şimdide eyvah kilolar diyo :) ben dedim ama takma keyfine bak diye dinlemiyolarki bu evhamlılar tombik olcak ne güzel :)

Zaten super bir hamilelik geciriyorum diyen var mi bu evhamlilardan. Az kilo alsalar dert cok kilo alsalar dert. Bebek az oynasa dert cok oynasa dert. Bebrk asagida olsa dert yukarida olsa dert
Bak yaaa yine kaynamış kazannn cadılar sizi. Biz olmasak siz çooook sıkılırdınız heheyt E Egepam unuttun mu şeker diye ağlayacaktın ya kız az kalmıştı bak bu arkadaşda katıldı aranıza oturunda azcık derdinize yanın hoşşikler

C

Anim benden sana bir tavsiye herseferinde ayni parmaktan òlcme ben simdi senin dedigin gibi yanlardan deliyorum zaten bi oralar kalmisti saglam
Yok canım orta parmaktan serçe parmagına kadar 3 parmak yanlarından değiş tokuşla gidiyoruz. Bu sabah gülmekten öldüm eşim sabah evden çıkmadan uykumu bölmeden şekeri ölçecek güya anamm parmagıma iğne batmasıyla kalktım beni rahatsız etmeden denedi ama ortaya batırmış olmadı bu ama aşkım yaa dedim dur dedi yanı deldi napıyon demeye kalmadı kahretsin ölçme makinası durmuş dedi ay makinayı açana kadar kan dondu haydaaa dedim valla üçüncüye deldirmem o parmağı bastıra bastıra zorla kan çıkardık ve sonunda ölçebildik :) sabah sabah delik deşik oluyodu parmagım az kalsın

Seker ile benim yazdiklarimi kiyaslamayacaksin herhalde. Seker onemli bir bulgu ve sonuclari agir. Aglamaktan ziyade neyin ne oldugunu anlayabilmek icin tecrubeli olanlara yazip sordum diyelim. Dengeledim simdi cok sukur. Hem gayet saglikli besleniyorum hem de kilo almiyorum. Ve artik sekerden aglamiyorum. Ki benim teshisi koyulmus net bir sey degil. Evdeki cihazlarin guvenilirligi ortada. Disardaki olcumlerim de hep normal cikti. Baskasi yerimde olsa diyet bile yapmaz. Ama ben tedbiri elden birakmamak tarafindayim. Ilk 6 ay yedim ictim. Surda 3 ay bebegim icin dikkat etmisim cok mu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…